Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλημερα.Ακουστε σκηνικο εχθες με την κοπελα μου... :grin: Φορεσα καταλαθος μια καλτσα η οποια στο μεγαλο δαχτυλο ηταν λιγο τρυπια ε και ολοι μερα ανοιξε λιγο ακομα,οταν εβγαλα τα παπουτσια και το ειδε αυτο η δικια μου σοκαριστηκε λιγο και με λεει τι ειναι αυτο..και της λεω την ανοιξα λιγο να παιρνει αερα το ποδι μην μυρισει  :2funny: νταξει αυτη δεν γελασε και αναγκαστηκα να περασω το υπολοιπο χωρις καλτσες  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα.Ακουστε σκηνικο εχθες με την κοπελα μου... :grin: Φορεσα καταλαθος μια καλτσα η οποια στο μεγαλο δαχτυλο ηταν λιγο τρυπια ε και ολοι μερα ανοιξε λιγο ακομα,οταν εβγαλα τα παπουτσια και το ειδε αυτο η δικια μου σοκαριστηκε λιγο και με λεει τι ειναι αυτο..και της λεω την ανοιξα λιγο να παιρνει αερα το ποδι μην μυρισει  :2funny: νταξει αυτη δεν γελασε και αναγκαστηκα να περασω το υπολοιπο χωρις καλτσες  :grin:
τυπε όταν με μια γκομενα αρχισεις να βγαινεις με τριπιες καλτσες πρεπει να την αλλαζεις.
zigfried 2016  :grin:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
τυπε όταν με μια γκομενα αρχισεις να βγαινεις με τριπιες καλτσες πρεπει να την αλλαζεις.
Το ίδιο συμβαίνει κι όταν η γυναίκα σταματάει τα στρινγκ και αρχίζει τις εμφανίσεις με σωβρακοφανέλα.  :2funny: :2funny:
Καλημέρα σε όλους  :orchestra:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λες και το καταλαβα τυπε, απλα οταν το συνειδητοποιησα ηταν αργα..την ειπα ομως που με αφησε το βραδυ χωρις καλτσα..αμα αρρωστησω θα με νταντευει ολοι μερα...εκει γελασε αλλο που δεν θελει  :grin:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Λες και το καταλαβα τυπε, απλα οταν το συνειδητοποιησα ηταν αργα..την ειπα ομως που με αφησε το βραδυ χωρις καλτσα..αμα αρρωστησω θα με νταντευει ολοι μερα...εκει γελασε αλλο που δεν θελει  :grin:
Ανήκεις στο υπο εξαφάνιση είδος πυρφορίσιους αμετανόητους?  :smitten: :smitten:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
για να μην το καταλαβες παει να πει ότι βούτηξες εκει ένα ζευγαρι, τις εβαλες, φορεσες και μια μπλουζα που ηταν σιδερωμενη και βγηκες.
Ε αυτό σου λεω... Πρεπει ν αλλαξεις γκομενα  :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
για να μην το καταλαβες παει να πει ότι βούτηξες εκει ένα ζευγαρι, τις εβαλες, φορεσες και μια μπλουζα που ηταν σιδερωμενη και βγηκες.
Ε αυτό σου λεω... Πρεπει ν αλλαξεις γκομενα  :2funny: :2funny: :2funny:
ε δεν καθομαι ρε τυπε να κοιταω αν ειναι η καλτσες ενταξει.. :grin: παντως σημερα το κοβω να ερχεται η αδερφη μου με καμια δεκαρια ζευγαρια καλτσες ετσι για σπασιμο γιατι σιγουρα θα το κουτσομπολεψαν αυτο γιατι μιλανε συχνα αυτες  :grin: εχω  καταλαβει οτι ειναι να μην κανεις κατι στραβο οι γυναικες δεν το αφηνουν να πεσει κατω εκει να στο κοπανανε  :S

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ε δεν καθομαι ρε τυπε να κοιταω αν ειναι η καλτσες ενταξει.. :grin: παντως σημερα το κοβω να ερχεται η αδερφη μου με καμια δεκαρια ζευγαρια καλτσες ετσι για σπασιμο γιατι σιγουρα θα το κουτσομπολεψαν αυτο γιατι μιλανε συχνα αυτες  :grin: εχω  καταλαβει οτι ειναι να μην κανεις κατι στραβο οι γυναικες δεν το αφηνουν να πεσει κατω εκει να στο κοπανανε  :S
ναι για να ηταν να πας με καμια που θα τη γαμαγες πρωτη φορα, να σου λεγα πως θα περναγες ακτινογραφια τις καλτσες :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ναι για να ηταν να πας με καμια που θα τη γαμαγες πρωτη φορα, να σου λεγα πως θα περναγες ακτινογραφια τις καλτσες :grin:
Μπαα οπως τυχει..μια φορα πηγα σε δευτερο ραντεβου με λερωμενει μπλουζα,σαβουριαζα νωριτερα..νταξει δικαιολογηθηκα  και τελος. μετα ξανα βγηκαμε αλλα για ενα περιεργο λογο δεν ειχε προχωρισει εκεινη η φαση. :grin:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Μπαα οπως τυχει..μια φορα πηγα σε δευτερο ραντεβου με λερωμενει μπλουζα,σαβουριαζα νωριτερα..νταξει δικαιολογηθηκα  και τελος. μετα ξανα βγηκαμε αλλα για ενα περιεργο λογο προφανή λόγο δεν ειχε προχωρισει εκεινη η φαση. :grin:
Στα πρώτα ραντεβού οι κανόνες είναι καθαρά ρούχα - σώβρακο και ξυρισμένα αρχίδια  :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Στα πρώτα ραντεβού οι κανόνες είναι καθαρά ρούχα - σώβρακο και ξυρισμένα αρχίδια  :2funny: :2funny: :2funny:
Ετυχε λεμε.. κομπλε ημουν πριν το σαβουριασμα αλλα πεινουσα τι να εκανα. :grin: παντως οι εμπειρια μου λεει οτι πρεπει να εισαι παντα στην τριχα με τις γυναικες και τυπικος σε πολλα πραγματα..λιγες τωρα ειναι σε χυμα φαση και αυτες συνηθως ειναι οτι να ναι και σου βγαινουν αχρηστες και ανοικοκυρευτες.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ετυχε λεμε.. κομπλε ημουν πριν το σαβουριασμα αλλα πεινουσα τι να εκανα. :grin: παντως οι εμπειρια μου λεει οτι πρεπει να εισαι παντα στην τριχα με τις γυναικες και τυπικος σε πολλα πραγματα..λιγες τωρα ειναι σε χυμα φαση και αυτες συνηθως ειναι οτι να ναι και σου βγαινουν αχρηστες και ανοικοκυρευτες.
Και φαντάσου τύπε εμείς για να βγούμε με ένα ξύρισμα τριμάρισμα και ένα μπάνιο είμαστε οκ. Αυτές θέλουν νύχια, μαλλιά, αποτρίχωση, δίαιτα, πλαστική μπλα μπλα μπλα  :2funny: :2funny: :2funny:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και φαντάσου τύπε εμείς για να βγούμε με ένα ξύρισμα τριμάρισμα και ένα μπάνιο είμαστε οκ. Αυτές θέλουν νύχια, μαλλιά, αποτρίχωση, δίαιτα, πλαστική μπλα μπλα μπλα  :2funny: :2funny: :2funny:
ακριβως.
Στον αντρα μια περιποιημενη εμφανιση είναι το πιο ευκολο πραγμα, γι αυτό και όταν φτασεις σε φαση με γκομενα να βγεις με τρυπια καλτσα... Παει να πει ότι την εχεις ψιλοστανταρακι, ψιλοβαριεσαι κιολας... Και δε γαμιεται μωρε σιγα, μια τρυπουλα είναι δεν θα τη δει κλπ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η παντρεύεσαι η αλλαζεις γκομενα :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom