Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.946
Πόντοι
2.606
έχει τρομερό ενδιαφέρον να διαβάζεις εμπειρίες χωρίς να τις ζεις και ειναι ένας τρόπος μάθησης και προσέγγισης της ζωής. Παράλληλα η συνεκτίμηση συμπεριφορών που απαρτίζουν κάποιο άνθρωπο σου δίνουν πληροφορίες για τον ίδιο. Βέβαια στις συγκεκριμένες περιπτώσεις η λογοτεχνική πλευρά είναι ενας επιπλέον λόγος. Κομμάτι κατέχει η περιέργεια, η κάβλα, η διάθεση για χαβαλέ και η γενική μου τάση να διαβάζω τα πάντα. Τέλος θεωρώ ότι και όσα είπε η κασι με εκφράζουν. συλλογη πληροφοριών κτλ..που χρησιμοποιεί ο καθένας κατα βούληση ακομα και σε θέματα σεξ.
μ αρεσει η αρσενικη σου πλευρα  :tooth:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
έχει τρομερό ενδιαφέρον να διαβάζεις εμπειρίες χωρίς να τις ζεις και ειναι ένας τρόπος μάθησης και προσέγγισης της ζωής. Παράλληλα η συνεκτίμηση συμπεριφορών που απαρτίζουν κάποιο άνθρωπο σου δίνουν πληροφορίες για τον ίδιο. Βέβαια στις συγκεκριμένες περιπτώσεις η λογοτεχνική πλευρά είναι ενας επιπλέον λόγος. Κομμάτι κατέχει η περιέργεια, η κάβλα, η διάθεση για χαβαλέ και η γενική μου τάση να διαβάζω τα πάντα. Τέλος θεωρώ ότι και όσα είπε η κασι με εκφράζουν. συλλογη πληροφοριών κτλ..που χρησιμοποιεί ο καθένας κατα βούληση ακομα και σε θέματα σεξ.
Καταρχην ειναι εμπειριες που δεν προκειται να της ζεισεις ποτε, γιατι πολυ απλα εισαι γυναικα..δεν νομιζω να διαφωνεις σε αυτο  :) Δευτερον ειναι κριτικες που αφορουν την ενημερωση των αντρων για μια συνευρεση με ιεροδουλη, αρα καμια πληροφορια δεν ειναι χρισημη για μια γυναικα.Αντε να καταλαβω οτι θα διαβασεις για το χαβαλε που μπορει να εχει καποιος που της γραφη αλλα μεχρι εκει.. νομιζω οτι δεν χρειαζεται πουθενα σε μια γυναικα να ασχοληθη με αυτα.Σιγουρα μια αλλη γυναικα (λεμε οτι μπορει να ειναι γυναικα)εδω περα να σε  υποστιριξει αλλα αμα ρωτησουμε στην δουλεια σου στον κυκλος σου στους φιλους σου μαλλον οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θα αντιδρασουν οπως εγω,ετσι δεν ειναι/  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καταρχην ειναι εμπειριες που δεν προκειται να της ζεισεις ποτε, γιατι πολυ απλα εισαι γυναικα..δεν νομιζω να διαφωνεις σε αυτο  :) Δευτερον ειναι κριτικες που αφορουν την ενημερωση των αντρων για μια συνευρεση με ιεροδουλη, αρα καμια πληροφορια δεν ειναι χρισημη για μια γυναικα.Αντε να καταλαβω οτι θα διαβασεις για το χαβαλε που μπορει να εχει καποιος που της γραφη αλλα μεχρι εκει.. νομιζω οτι δεν χρειαζεται πουθενα σε μια γυναικα να ασχοληθη με αυτα.Σιγουρα μια αλλη γυναικα (λεμε οτι μπορει να ειναι γυναικα)εδω περα να σε  υποστιριξει αλλα αμα ρωτησουμε στην δουλεια σου στον κυκλος σου στους φιλους σου μαλλον οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θα αντιδρασουν οπως εγω,ετσι δεν ειναι/  ;)
Καταρχας (το σωστό) Δεν χρειάζεται να θελεις η να μπορείς να ζήσεις μια εμπειρία, μπορεί απλά να θες να την διαβάζεις. πχ. Να διαβάσεις για ενα πόλεμο, η να δεις ενα ντοκυμαντέρ κτλ.
Το ότι είμαι γυναίκα δεν με κάνει να μην είμαι άνθρωπος οπότε να επιζητώ γνώση είτε έμμεση εμπειρία. Πχ δεν έχω πάρει ναρκωτικά, ούτε θέλω αλλά θα διάβαζα ευχάριστα και με περισσό ενδιαφέρον για κάποιον που έχει πάρει.

Το αν μια γνώση χρειάζεται σε κάποιον άνθρωπο το επιλέγει ο ίδιος και όχι οι άλλοι γιαυτόν.  Η τουλάχιστον έτσι θα ήταν καλύτερα.. Το να τοποθετείς σε κουτάκια τους ανθρώπους δυσκολεύει την ζωή σου θα έλεγα μιας και οι άνθρωποι είμαστε περίπλοκοι και έχουμε μέσα μας πολλά που ξέρουμε και που δεν ξέρουμε..

Τέλος ο κύκλος μου απαρτίζεται από ανθρώπους που ξέρουν διάφορες πλευρές μου. Και σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι απο αυτούς δεν θα απορούσαν  για το ότι διαβάζω κριτικές. Συχνά κάνω και μαζί τους τέτοιες κουβέντες  :think: κλασσικη έρι θα έλεγαν.. :orchestra:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
tumblr_ngz3b640AJ1trdvjmo1_500.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καταρχας (το σωστό) Δεν χρειάζεται να θελεις η να μπορείς να ζήσεις μια εμπειρία, μπορεί απλά να θες να την διαβάζεις. πχ. Να διαβάσεις για ενα πόλεμο, η να δεις ενα ντοκυμαντέρ κτλ.
Το ότι είμαι γυναίκα δεν με κάνει να μην είμαι άνθρωπος οπότε να επιζητώ γνώση είτε έμμεση εμπειρία. Πχ δεν έχω πάρει ναρκωτικά, ούτε θέλω αλλά θα διάβαζα ευχάριστα και με περισσό ενδιαφέρον για κάποιον που έχει πάρει.

Το αν μια γνώση χρειάζεται σε κάποιον άνθρωπο το επιλέγει ο ίδιος και όχι οι άλλοι γιαυτόν.  Η τουλάχιστον έτσι θα ήταν καλύτερα.. Το να τοποθετείς σε κουτάκια τους ανθρώπους δυσκολεύει την ζωή σου θα έλεγα μιας και οι άνθρωποι είμαστε περίπλοκοι και έχουμε μέσα μας πολλά που ξέρουμε και που δεν ξέρουμε..

Τέλος ο κύκλος μου απαρτίζεται από ανθρώπους που ξέρουν διάφορες πλευρές μου. Και σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι απο αυτούς δεν θα απορούσαν  για το ότι διαβάζω κριτικές. Συχνά κάνω και μαζί τους τέτοιες κουβέντες  :think: κλασσικη έρι θα έλεγαν.. :orchestra:
Μπαα δεν με πειθεις.Ξερεις ειναι πολυ διαφορετικο να διαβαζεις για ναρκωτικα και ας μην εισαι ναρκωμανης για πολλους και διαφορους λογους,οπως και να το κανουμε ειναι θεμα που αφορα ολο τον πλανητη  ;) αρα ενα ενδιαφερον μπορει να το δειξει ο οποιοδηποτε.Τις κριτικες του βικινγκ (να μην λεμε αλλους) εκτος απο πεντε -δεκα αντρες βαρια 30 ατομα αν τα γραφω και ωραια δεν νομιζω να ενδιαφερουν καποιον αλλον και ποσο μαλλον οταν δεν εχει καμια σχεση με το αντικειμενο και ειναι και γυναικα.Ασε με τιποτα στην δουλεια σου και στου γνωστους σου δεν παιζει να μιλας καν για το μπου. και ο λογος ειναι οτι θα σε επιρεασει και στο λεω εγω που κανεις τοσο απο τους δικους μου δεν ξερει κατι οπως δεν ξερει και οτι παλιοτερα πηγαινα σε οικους ανοχης,ξερεις αυτα τα πραγματα αν μαθευτουν μπορει να σε κινηγανε για ολοι σου τι ζωη. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μπαα δεν με πειθεις.Ξερεις ειναι πολυ διαφορετικο να διαβαζεις για ναρκωτικα και ας μην εισαι ναρκωμανης για πολλους και διαφορους λογους,οπως και να το κανουμε ειναι θεμα που αφορα ολο τον πλανητη  ;) αρα ενα ενδιαφερον μπορει να το δειξει ο οποιοδηποτε.Τις κριτικες του βικινγκ (να μην λεμε αλλους) εκτος απο πεντε -δεκα αντρες βαρια 30 ατομα αν τα γραφω και ωραια δεν νομιζω να ενδιαφερουν καποιον αλλον και ποσο μαλλον οταν δεν εχει καμια σχεση με το αντικειμενο και ειναι και γυναικα.Ασε με τιποτα στην δουλεια σου και στου γνωστους σου δεν παιζει να μιλας καν για το μπου. και ο λογος ειναι οτι θα σε επιρεασει και στο λεω εγω που κανεις τοσο απο τους δικους μου δεν ξερει κατι οπως δεν ξερει και οτι παλιοτερα πηγαινα σε οικους ανοχης,ξερεις αυτα τα πραγματα αν μαθευτουν μπορει να σε κινηγανε για ολοι σου τι ζωη. ;)
 Μονο αν έχουν παγκόσμιο ενδιαφέρον πρεπει να διαβάζω κάτι; Ποιός το λέει αυτό; ΑΝ βρίσκω ενδιαφέρον δεν μπορώ; Για δες.. τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα. Σύνελθε..

Βικινγκ και αν μιλάω τι θα χάσεις; Σκέψου ότι έχω φίλους μου μου έδειξαν το μπου και άλλους με τους οποίους έχω μπει και μαζί. Είσαι σίγουρος για τον αξιακό σου χάρτη;  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom