Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ρε δεν θελω να κανω κατι με τα πιτσιρικια.. μην μας βαλουν και μεσαείναι από οικογένειες νοικοκυραίων![]()
Ρε δεν θελω να κανω κατι με τα πιτσιρικια.. μην μας βαλουν και μεσαείναι από οικογένειες νοικοκυραίων![]()
αυτη ειναι καλη τι επαθες;![]()
Για μετρήστε λίγο την αρτηριακή σας πίεση, γιατί αυτή που αναρτήσατε βλέπεται.
Ρε δεν θελω να κανω κατι με τα πιτσιρικια.. μην μας βαλουν και μεσααλλα απο περιεργια γιατι τους αρεσουν τοσο πολυ αυτα που ανεβαζω θελω να μαθω.
![]()
Ρε δεν θελω να κανω κατι με τα πιτσιρικια.. μην μας βαλουν και μεσααλλα απο περιεργια γιατι τους αρεσουν τοσο πολυ αυτα που ανεβαζω θελω να μαθω.
![]()
Ναι γιατι απαγορευεταιαιτηματα σε ανήλικα..; χμ..
Εγω τα έφαγα αυτός αλλαξε γούστα;Θα τον πείραξαν τα πολλα πτιφουράκια.![]()
![]()
ωριμότητα καημένη ξέρεις που σε έχω γραμμενη..Ναι γιατι απαγορευεται![]()
έλα Μπλιζ, μόλις το έβγαλα από τοφούρνοσολάριουμ, για σένα
![]()
έλα Μπλιζ, μόλις το έβγαλα από τοφούρνοσολάριουμ, για σένα
![]()
Θες να πεις κατι για αυτα που ανεβαζωτα πιτσιρίκια κάνουν λάικ σε ότι χαζομάρα ανέβει στο φβ
αναλαμπη ητοΕυτυχώς που επανήλθατε, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά.![]()
θες να μας πεις δηλαδη ότι σε κανουν λαικ γιατι εισαι κουκλακι ζωγραφιστο σαν τον ραο παο και πεφτουν ξερες; μας επεισεςΘες να πεις κατι για αυτα που ανεβαζωοχι συνηθως κανουν σε πραγματα που εχουν σχεση και εγω δεν ανεβαζω διαφορετικα πραγματα.π.χ σε ομαδα του ΠΑΟΚ καταλαβαινω γιατι με κανουν λαικ σε ομαδες ομως που αφορουν πολιτικα και οταν ανεβαζω συγκεκριμενα πραγματα ε δεν νομιζω το πιτσιρικι απο αυτη την ηλικια να πολιτικοποιηθηκε ;)
Ευτυχώς που επανήλθατε, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά.![]()