astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Αφήστε καλύτερα...
Θα πιάσει 4-5 σελίδες.
Αφήστε καλύτερα...
Θα πιάσει 4-5 σελίδες.
3 μερες ελιωσα στο φαι!
[move]καλημερα σκατογεροι!καλημερα σκατοπορνογεροι!
[/move]
έλα ρε και ανησύχησα με μια έκρηξη νοτιοανατολικά![]()
γυναικες; η μουνια;
![]()
εδωκες αλλη διάσταση και τωρα δεν μπορούν να τα μαζέψουνΕίδατε που ένας-ένας μαρτυρουν από μόνοι τους και χωρίς ξύλο;![]()
εδωκες αλλη διάσταση και τωρα δεν μπορούν να τα μαζέψουν![]()
![]()
Η εριναλ αρχισε να κανει και λαικ στις κριτικες που διαβαζει...ωρε που παμε![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν τηνξερω...μπορει να ειναι καποιου κλωνος ;)και η πενταγιοτισσα κανει λαικ
Η εριναλ αρχισε να κανει και λαικ στις κριτικες που διαβαζει...ωρε που παμε![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν τηνξερω...μπορει να ειναι καποιου κλωνος ;)
Με ποια λογικη διαβαζεις και κανεις λαικ σε μια κριτικη που αφορα αντρες που πανε σε ιεροδουλεςγιατι σου κανει εντυπωση;
Χεστηκα για την συγκεκριμενη και για πολλες εδω μεσα που στην ουσια ειναι κλωνοι αντρων ;)Δεν χρειάζεται να τις ξέρετε και όλες!![]()
Δεν νομίζω.
Προσωπικά αυτό που λατρεύω πιο πολύ στις γυναίκες, είναι η θηλυκή τους φύση. Μαγνητίζομαι από τις γάμπες τους, τα μαλλιά τους, την ιδιαίτερη μυρωδιά τους, τις κινήσεις τους, τις εκφράσεις τους κλπ. Και ρίχνομαι αδιάκοπα στο κυνήγι τους, όχι για επιβεβαίωση του ανδρισμού μου, αλλά από υπερβολική λατρεία προς το γυναικείο φύλο.
Αν τύχει ποτέ και δείτε την ταινία του Φ. Τρυφώ : "Ο άνρας που αγαπούσε τις γυναίκες", θα το καταλάβετε.![]()
έχει τρομερό ενδιαφέρον να διαβάζεις εμπειρίες χωρίς να τις ζεις και ειναι ένας τρόπος μάθησης και προσέγγισης της ζωής. Παράλληλα η συνεκτίμηση συμπεριφορών που απαρτίζουν κάποιο άνθρωπο σου δίνουν πληροφορίες για τον ίδιο. Βέβαια στις συγκεκριμένες περιπτώσεις η λογοτεχνική πλευρά είναι ενας επιπλέον λόγος. Κομμάτι κατέχει η περιέργεια, η κάβλα, η διάθεση για χαβαλέ και η γενική μου τάση να διαβάζω τα πάντα. Τέλος θεωρώ ότι και όσα είπε η κασι με εκφράζουν. συλλογη πληροφοριών κτλ..που χρησιμοποιεί ο καθένας κατα βούληση ακομα και σε θέματα σεξ.Με ποια λογικη διαβαζεις και κανεις λαικ σε μια κριτικη που αφορα αντρες που πανε σε ιεροδουλες