Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι μανα μου;
Απ ότι της ειπε μονο το Τσεχωφ καταλαβε και αυτό νομιζε ότι ειχε να κανει με την επανασταση των μπολσεβίκων και εμπιξε τα κλαματα για την πεινα στη Ρωσια  :2funny:
μπορει απλά ν θυμήθηκε την πατρίδα. Η ρωσσικη ψυχή είναι ευαισθητη

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
με συγκίνησε η αβροτητα του Αγίου. Το κλαμα είναι συχνά δείγμα μετανοιας κατά τους ιερους κανόνες

οχι για τις γυναικες, συνηθως το θεωρουν απλο ξεσπασμα συναισθηματικης αναταραχης..

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
έχω βάλει σε κριτική εγώ λαικ κ δεν το ξέρω ?

σε μενα αναφερομαι φυσικα
και θα μπορουσα να εχω βαλει περισσοτερα αλλα περιοριστηκα σε ατομα που μετεχουν στο νημα

παντως ειλικρινα δεν κατανοω γιατι το να διαβαζω πχ μπητνικ ειναι οκ
ενω το να διαβασω μια κριτικη εδω μεσα ειναι "καπως"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σε μενα αναφερομαι φυσικα
και θα μπορουσα να εχω βαλει περισσοτερα αλλα περιοριστηκα σε ατομα που μετεχουν στο νημα

παντως ειλικρινα δεν κατανοω γιατι το να διαβαζω πχ μπητνικ ειναι οκ
ενω το να διαβασω μια κριτικη εδω μεσα ειναι "καπως"
θα ρωτήσω τον νικ. Αυτός τα ξέρει αυτά τα πράγματα

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
993583_989224081132329_2194819890032281429_n.jpg

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
εχω πει ότι κανονικα επρεπε να γινει διαγωνισμος κριτικης με επαθλο.
Είναι μερικοι που δεν θα επρεπε να γραφουν τζαμπα. Οι κριτικες τους προσφερουν ουσιαστικα στο σαιτ και θα επρεπε αυτό να εκτιμάται.. Οι ενημερωτικες κριτικες είναι καλες αλλα είναι υποκειμενικες και μπορουν να εκτιμηθουν υπο προϋποθέσεις. Αυτές οι κριτικες αναβαθμιζουν ολη την υποσταση της κριτικης σε άλλο επιπεδο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ζιγκι θα τους δώσουμε το βραβείο μπουκοφσκι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Το θεμα είναι τι νιωθει αυτος που σηκωνει τη σημαια...
Oτι θα νιωθαμε και εμεις σε αυτη την ηλικια φιλε μου. 17 χρονων παιδι, θα σκεφτεται οτι το κοιταει ο γκομενος, τι αλλο να νιωθει;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Oτι θα νιωθαμε και εμεις σε αυτη την ηλικια φιλε μου. 17 χρονων παιδι, θα σκεφτεται οτι το κοιταει ο γκομενος, τι αλλο να νιωθει;
Διαφωνουμε αλλα νιωθει ενας 17χρονος Ελληνας που γεννηθηκε στην Ελλαδα από Ελληνες γονεις και Ελληνες παππούδες που μεγαλωσε με ιστοριες για τους προγονους του και αλλα ενας 17χρονος που μεγαλωνει με ιστοριες για την μητερα Αιθιοπια...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
εχω πει ότι κανονικα επρεπε να γινει διαγωνισμος κριτικης με επαθλο.
Είναι μερικοι που δεν θα επρεπε να γραφουν τζαμπα. Οι κριτικες τους προσφερουν ουσιαστικα στο σαιτ και θα επρεπε αυτό να εκτιμάται.. Οι ενημερωτικες κριτικες είναι καλες αλλα είναι υποκειμενικες και μπορουν να εκτιμηθουν υπο προϋποθέσεις. Αυτές οι κριτικες αναβαθμιζουν ολη την υποσταση της κριτικης σε άλλο επιπεδο.

εγω ειμαι συλλεκτης πληροφοριων, με ενδιαφερει να μαθω τι ενδιαφερει εναν ανδρα οταν συνευρισκεται,
τι νιωθει, τι του αρεσει, που εστιαζει, τι και πως σκεπτεται..
θελω να μπορω να κατανοησω τις αναγκες μιας προσωπικοτητας δια της συγκριτικης μεθοδου,
ετσι διατηρω καποιον ελεγχο, μπορω να κρινω, να δρασω, να συμμετασχω και να αναλαβω πρωτοβουλιες..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Διαφωνουμε αλλα νιωθει ενας 17χρονος Ελληνας που γεννηθηκε στην Ελλαδα από Ελληνες γονεις και Ελληνες παππούδες που μεγαλωσε με ιστοριες για τους προγονους του και αλλα ενας 17χρονος που μεγαλωνει με ιστοριες για την μητερα Αιθιοπια...
Τοτε εγω πιθανον να ειμουν λαθος η να μη συναισθανομουνα το καθηκον μου οταν 17χρονος πηγαινα (αναγκαστηκα)νστη παρελαση και το μονο που με ενδιεφερε ηταν να κανω εντυπωση σε καμμια γκομενα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
εγω ειμαι συλλεκτης πληροφοριων, με ενδιαφερει να μαθω τι ενδιαφερει εναν ανδρα οταν συνευρισκεται,
τι νιωθει, τι του αρεσει, που εστιαζει, τι και πως σκεπτεται..
θελω να μπορω να κατανοησω τις αναγκες μιας προσωπικοτητας δια της συγκριτικης μεθοδου,
ετσι διατηρω καποιον ελεγχο, μπορω να κρινω, να δρασω, να συμμετασχω και να αναλαβω πρωτοβουλιες..
στατιστικα ναι αλλα για να κρινεις σαν αξιοπιστη μια ενημερωτικη κριτικη πρεπει να ξερεις αυτόν που τη γραφει και να ταιριαζουν τα χνωτα σου, ενώ μια τετοια απλα τη διαβαζεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τοτε εγω πιθανον να ειμουν λαθος η να μη συναισθανομουνα το καθηκον μου οταν 17χρονος πηγαινα (αναγκαστηκα)νστη παρελαση και το μονο που με ενδιεφερε ηταν να κανω εντυπωση σε καμμια γκομενα.
πως θα κάνουν απουσίες για πρόβες και χαβαλέ κ πως θα χτενιστουν την προηγούμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom