Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βίκινγκ μη κρίνεις ίνα μην κρίθεις

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.281
Πόντοι
25.467
Μετα από τόσο εξοντωτικό αγώνα που έδωσε σήμερα στο bou, για την αποκατάσταση της πατροπαράδοτης τάξης, και του τριπτύχου πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, θα κουράστηκε το πουλάκι μου, και θα πήγε να πιεί κάνα τσίπουρο με τους φίλους του στον καφενέ, για να τους διηγηθεί και τα σημερινα του κατορθώματα.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μετα από τόσο εξοντωτικό αγώνα που έδωσε σήμερα στο bou, για την αποκατάσταση της πατροπαράδοτης τάξης, και του τριπτύχου πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, θα κουράστηκε το πουλάκι μου, και θα πήγε να πιεί κάνα τσίπουρο με τους φίλους του στον καφενέ, για να τους διηγηθεί και τα σημερινα του κατορθώματα.  :)
αγιε οι κριτικές σου όσο πάνε κ γίνονται καλύτερες. Που οφείλεται τούτο ?φυσικά μιλώ για την λογοτεχνικη πλευρά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πλέον θα φέρουμε φιλολογικη ομάδα έτσι όπως το πάνε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.281
Πόντοι
25.467
αγιε οι κριτικές σου όσο πάνε κ γίνονται καλύτερες. Που οφείλεται τούτο ?φυσικά μιλώ για την λογοτεχνικη πλευρά

Από κάποιο σημείο και μετά, αποφάσισα να γράφω πιο ελεύθερα, χωρίς να καταπιέζω τον εαυτό μου  να δίνει βάρος και να αναφέρεται με ενδελέχεια στις περιπτύξεις. Και αυτό, γιατί θεωρώ πλέον ανούσιο το να καταναλίσκομαι σε γλαφυρές περιγραφές πεολειχιών, διεισδύσεων, σφυρηλατήσεων, f & fz δραπανοπροώσεων, ηλεκτροσυγκολλήσεων και λοιπών μηχανουργικών εργασιών, καθώς και, λαβών κλινοπάλης, καταδύσεων μετά συντελεστού δυσκολίας 5, στάσεων κάμα σούτρα και λοιπών γυμναστικών επιδείξεων και αθλητικών επιδόσεων, αφού σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν πολλοί, και πολύ πιο παραστατικοι από εμένα συγγραφείς.  Όσοι λοιπόν θέλουν να διαβάσουν κριτικές τύπου: ...της έσκισα τα κωλοβάρδουλα και μετά της σφυροκόπησα άγρια το μουνί ώσπου  τελικά της πέταξα την μήτρα στα βράχια της Πειραίκης, που κοιμάται ο Στέλιος ο μπεκρής...", θα διαβάσουν τις κριτικές κάποιων άλλων. Υπάρχουν εκατοντάδες.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Επίσης αγιε ήταν το πρώτο μου λαικ σε κριτική

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Από κάποιο σημείο και μετά, αποφάσισα να γράφω πιο ελεύθερα, χωρίς να καταπιέζω τον εαυτό μου  να δίνει βάρος και να αναφέρεται με ενδελέχεια στις περιπτύξεις. Και αυτό, γιατί θεωρώ πλέον ανούσιο το να καταναλίσκομαι σε γλαφυρές περιγραφές πεολειχιών, διεισδύσεων, σφυρηλατήσεων, f & fz δραπανοπροώσεων, ηλεκτροσυγκολλήσεων και λοιπών μηχανουργικών εργασιών, καθώς και, λαβών κλινοπάλης, καταδύσεων μετά συντελεστού δυσκολίας 5, στάσεων κάμα σούτρα και λοιπών γυμναστικών επιδείξεων και αθλητικών επιδόσεων, αφού σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν πολλοί, και πολύ πιο παραστατικοι από εμένα συγγραφείς.  Όσοι λοιπόν θέλουν να διαβάσουν κριτικές τύπου: ...της έσκισα τα κωλοβάρδουλα και μετά της σφυροκόπησα άγρια το μουνί ώσπου  τελικά της πέταξα την μήτρα στα βράχια της Πειραίκης, που κοιμάται ο Στέλιος ο μπεκρής...", θα διαβάσουν τις κριτικές κάποιων άλλων. Υπάρχουν εκατοντάδες.  :)

ρε βρωμόγερε, αν είναι να γαμάς ένα κοριτσάκι και να το κάνεις να κλαίει γοερά, για να γράψεις διήγημα, καλύτερα να μην ξαναγαμήσεις  :grin:

λέω να πάω να το δραπανοκατσαβιδιάσω μπας και συνέλθει  :2funny:

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
ρε βρωμόγερε, αν είναι να γαμάς ένα κοριτσάκι και να το κάνεις να κλαίει γοερά, για να γράψεις διήγημα, καλύτερα να μην ξαναγαμήσεις  :grin:

λέω να πάω να το δραπανοκατσαβιδιάσω μπας και συνέλθει  :2funny:
:2funny:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Από κάποιο σημείο και μετά, αποφάσισα να γράφω πιο ελεύθερα, χωρίς να καταπιέζω τον εαυτό μου  να δίνει βάρος και να αναφέρεται με ενδελέχεια στις περιπτύξεις. Και αυτό, γιατί θεωρώ πλέον ανούσιο το να καταναλίσκομαι σε γλαφυρές περιγραφές πεολειχιών, διεισδύσεων, σφυρηλατήσεων, f & fz δραπανοπροώσεων, ηλεκτροσυγκολλήσεων και λοιπών μηχανουργικών εργασιών, καθώς και, λαβών κλινοπάλης, καταδύσεων μετά συντελεστού δυσκολίας 5, στάσεων κάμα σούτρα και λοιπών γυμναστικών επιδείξεων και αθλητικών επιδόσεων, αφού σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν πολλοί, και πολύ πιο παραστατικοι από εμένα συγγραφείς.  Όσοι λοιπόν θέλουν να διαβάσουν κριτικές τύπου: ...της έσκισα τα κωλοβάρδουλα και μετά της σφυροκόπησα άγρια το μουνί ώσπου  τελικά της πέταξα την μήτρα στα βράχια της Πειραίκης, που κοιμάται ο Στέλιος ο μπεκρής...", θα διαβάσουν τις κριτικές κάποιων άλλων. Υπάρχουν εκατοντάδες.  :)
Όταν η κριτικη ξεπερνα την ενημερωση!
τα σεβη μου  :kneel: :kneel:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

ποιος κέρδισε τελικά ο μπάτμαν ή ο σούπερμαν? :orchestra:
ή να πάω να το δω...? :P