NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
το 80 τα εκατό θέλει το ίδιο το πέος ζωντανό μάλλον
βάλτους φωτό πέος από κανένα τραγί και ας βολευτούν με αυτό
το 80 τα εκατό θέλει το ίδιο το πέος ζωντανό μάλλον
Μάρδας: Θα αναζητήσουμε επενδύσεις στους μετανάστες![]()
![]()
![]()
Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας ανέφερε πως η κυβέρνηση μελετά σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας. Ο κύριος Μάρδας υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής».
Δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για το από που θα προέλθουν τα 5 δισ. ευρώ που αναφέρονται ως δημοσιονομικό κενό σήμερα και σημείωσε «πως δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από φόρους με τη σημερινή μορφή τους. Υπάρχουν διάφορα σενάρια υπό συζήτηση σήμερα εντός της κυβέρνησης».
http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp//E86700995594087A094EEE067712673E.jpg[/img[/URL]]
Πηγή: [URL unfurl="true"]http://www.skai.gr/news/finance/article/310806/mardas-tha-anazitisume-epenisis-stus-metanastes/#ixzz4456EyJ7J[/URL]
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[/quote]
ε ρε κατι ηλιθιους που ψηφισαν οι ηλιθιοι
ε ρε κατι ηλιθιους που ψηφισαν οι ηλιθιοι
Αγαπητοί εν χριστω αδελφοί Τομα και Βίκινγκ τα σέβη μου και τις ευχές μου για μακροημερευση και μακροθυμια
Τι ειναι αυτα τα ξεφτιλικια ρε...απο ποτε οι μαυροι κρατανε την σημαια μας
ουστ!
![]()
Γαμησετα...σε λιγα χρονια θα μας λενε οι μαυροι και οι μουσλι οτι δν ειστε ικανοι εσεις οι ελληνες να κρατατε την σημαια σας. :SΚαλά η παρέλαση είναι ένα πανηγυράκι της κακιάς ώρας και πρέπει να σταματήσει γιατί έχει ξεφτιλιστεί και έχει χάσει το νόημα. Καλά με το μαυράκι, αλλά εδώ έκανε παρέλαση η άλλη με μαντίλα στο κεφάλι!![]()
Να σε καλα ερι.Αγαπητοί εν χριστω αδελφοί Τομα και Βίκινγκ τα σέβη μου και τις ευχές μου για μακροημερευση και μακροθυμια
θα το πιω το πικρό αυτό ποτήρι..Kαλημέρα και καλή έβδομάδα.
Την σημερινή μου κριτική σας την αφιερώνω.![]()
ο θεος είναι μεγάλος. Πιθανότατα ν συμβεί κ αυτόερι θελεις να παμε βολτα στο μοναστηρακι