Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τοτε εγω πιθανον να ειμουν λαθος η να μη συναισθανομουνα το καθηκον μου οταν 17χρονος πηγαινα (αναγκαστηκα)νστη παρελαση και το μονο που με ενδιεφερε ηταν να κανω εντυπωση σε καμμια γκομενα.
δεν μιλαω για την παρελαση.. Μιλαω για το τι αισθάνεσαι για την σημαια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Και οι παππουδες μου (απο το σοι της μανας μου) που ηταν προσφυγες απο το Ικονιο (με καταγωγη απο Χιο) φτωχοι ανθρωποι και αυτοι, μου λεγανε ιστοριες για το ποσο αγαπημενοι ηταν με τους (φτωχους) τουρκους γειτονες τους, και την καταπιεση και την εκμεταλευση που δεχοντουσταν απο τους πλουσιους, τουρκους η ΕΛΛΗΝΕΣ.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ότι αισθάνεται και για την σκορδαλια. Απαραίτητο παραδοσιακό κονσεπτ εορτών
ουτε αυτό ισχυει γιατι αν ψαξω σε κάθε σπιτι μεταναστών δευτερης γενιας θα βρω μια σημαια της χωρας προελευσης  ;)

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Διαφωνουμε αλλα νιωθει ενας 17χρονος Ελληνας που γεννηθηκε στην Ελλαδα από Ελληνες γονεις και Ελληνες παππούδες που μεγαλωσε με ιστοριες για τους προγονους του και αλλα ενας 17χρονος που μεγαλωνει με ιστοριες για την μητερα Αιθιοπια...

οπως και να το κανεις συμμετεχει
αλλωστε ζει σε ενα χωρο που ναι μεν ειναι "ξενος" οσον αφορα το dna
αλλα θα εχει κοινες εμπειριες με τους ανθρωπους (γηγενεις) με τους οποιους ζει
θα εμβολιαστει η συνειδηση του απο αυτη  την επαφη
το λεω απο σχετικη εμπειρια μιας και εχω διπλη να μην πω τριπλη καταγωγη

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
οπως και να το κανεις συμμετεχει
αλλωστε ζει σε ενα χωρο που ναι μεν ειναι "ξενος" οσον αφορα το dna
αλλα θα εχει κοινες εμπειριες με τους ανθρωπους (γηγενεις) με τους οποιους ζει
θα εμβολιαστει η συνειδηση του απο αυτη  την επαφη
το λεω απο σχετικη εμπειρια μιας και εχω διπλη να μην πω τριπλη καταγωγη
ρε παιδια άλλο συμμετεχει και άλλο φερει την σημαια...
Αυτό το όλα ισιωμα μας εχει φαει σαν χωρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ουτε αυτό ισχυει γιατι αν ψαξω σε κάθε σπιτι μεταναστών δευτερης γενιας θα βρω μια σημαια της χωρας προελευσης  ;)
δεν ισχύει τι νιώθουν οι Ελληνες επειδή θεωρείς ότι θα βρεις σημαία σε όσους είναι Ελληνες δεύτερης γενιάς ? Δεν κατανοώ τον συσχετισμο.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
δεν ισχύει τι νιώθουν οι Ελληνες επειδή θεωρείς ότι θα βρεις σημαία σε όσους είναι Ελληνες δεύτερης γενιάς ? Δεν κατανοώ τον συσχετισμο.
Το ότι νιωθουν Ελληνες ποιος το λεει; το 17χρονο που κοιταει για τον γκομενο;;
Αποφασιστε τελικα αν εχει συνειδηση η όχι και παμε παρακατω...
Από εκει και περα πως γινεται να αισθάνεται Ελληνας όταν μεγαλωνει από Αιθιωπες γονεις, με ιστοριες από κει, με συγγενείς εκει, με άλλη γλωσσα και δυο σημαιες είναι κατι που μονο ενας αριστερος θα μπορουσε να μας εξηγησει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Από εκει και περα πως γινεται να αισθάνεται Ελληνας όταν μεγαλωνει από Αιθιωπες γονεις, με ιστοριες από κει, με συγγενείς εκει, με άλλη γλωσσα και δυο σημαιες είναι κατι που μονο ενας αριστερος θα μπορουσε να μας εξηγησει.
έχω φίλους από πολλά κράτη του κόσμου. Έχω διασκεδάσει μ τα έθιμα τους και εκείνοι με τα δικά μου έχω κρατήσει τις σημαίες τους κ εκείνοι τις δικές μας κ μαλιστα επίσημα κ όχι αριστερά η δεξιά. Δεν κατανοώ τα υπόλοιπα.. Χίλια συγνώμη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Γιατι  πεφτεις στη λουμπα των αριστερων και των δεξιων; Μηπως αυτο φταιει κυριως για την καταντια, οπως ειπες και παραπανω, αυτης της χωρας; Το διαιρει και βασιλευε;

Στη προκειμενη περιπτωση, με το κοριτσακι που κραταγε τη σημαια, εσυ νομιζεις θα αισθανοταν περισσοτερο "Ελληνιδα" αν την απεκλειαν οι δασκαλοι της απο αυτη τη διαδικασια, ενω πιθανον να το δικαιουταν βασει επιδοσεων της στο σχολειο;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
έχω φίλους από πολλά κράτη του κόσμου. Έχω διασκεδάσει μ τα έθιμα τους και εκείνοι με τα δικά μου έχω κρατήσει τις σημαίες τους κ εκείνοι τις δικές μας κ μαλιστα επίσημα κ όχι αριστερά η δεξιά. Δεν κατανοώ τα υπόλοιπα.. Χίλια συγνώμη
ρε ερη μη μου πουλας τρελα τωρα. Μιλαμε για τον σημαιοφορο στην παρελαση όχι το σημαιακι στη Eurovision...
Δεν ειδα το κοριτσακι να κραταει τη σημαια στο κοινο και μου κακοφανηκε... Δεν διασκεδαζε... Οδηγουσε την περελαση.
Ιδεολογικα δεν κατανοεις τα υπολοιπα όχι ότι δεν εχουν σημασια...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι  πεφτεις στη λουμπα των αριστερων και των δεξιων; Μηπως αυτο φταιει κυριως για την καταντια, οπως ειπες και παραπανω, αυτης της χωρας; Το διαιρει και βασιλευε;

Στη προκειμενη περιπτωση, με το κοριτσακι που κραταγε τη σημαια, εσυ νομιζεις θα αισθανοταν περισσοτερο "Ελληνιδα" αν την απεκλειαν οι δασκαλοι της απο αυτη τη διαδικασια, ενω πιθανον να το δικαιουταν βασει επιδοσεων της στο σχολειο;
Σε καμια από τις δυο περιπτώσεις δεν θα αισθανθεί πιο Ελληνιδα. Απλα επειδή δεν μπορουν να δωσουν κανενος είδους αριστειο η υποτροφια για τον καλυτερο, μοιραζουν τις σημαιες που είναι και τζαμπα.
Εγω διαφωνω.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μα εχει ιδεολογικο υποβαθρο η απαντηση αισθάνεται Ελληνιδα...
Αλλα εχεις δικιο... Παρασυρθηκα  :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Σε καμια από τις δυο περιπτώσεις δεν θα αισθανθεί πιο Ελληνιδα. Απλα επειδή δεν μπορουν να δωσουν κανενος είδους αριστειο η υποτροφια για τον καλυτερο, μοιραζουν τις σημαιες που είναι και τζαμπα.
Εγω διαφωνω.
Διαφωνεις και για τον Σχορτσιανιτη η τον Αντεντοκουνμπο που φορανε τη φανελα της εθνικης με το εθνοσημο;

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια άλλο συμμετεχει και άλλο φερει την σημαια...
Αυτό το όλα ισιωμα μας εχει φαει σαν χωρα.

αυτο συμφωνω σηκωνει προσεκτικη εξεταση..
ειναι θεμα πολιτικων αποφασεων οχι ιδεολογιας
απ την αλλη δεν πιστευω στην καθαροτητα του dna
δηλ εγω που ο πατερας μου ειναι Μανιατης και ο προπροπαπους μου συμμετειχε στην α Εθνοσυνελευση
και η υπογραφη του υπαρχει κατω απο το κειμενο του πρωτου ελληνικου Συνταγματος
αλλα η μητερα μου ειναι γερμανογαλλιδα δεν μπορουσα να παρελασω κ να κρατω την ελλ σημαια?
η μπορουσα την 25 Μαρτιου  :dancing: αλλα οχι την 28 Οκτωβριου?   :idiot:     :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε ερη μη μου πουλας τρελα τωρα. Μιλαμε για τον σημαιοφορο στην παρελαση όχι το σημαιακι στη Eurovision...
Δεν ειδα το κοριτσακι να κραταει τη σημαια στο κοινο και μου κακοφανηκε... Δεν διασκεδαζε... Οδηγουσε την περελαση.
Ιδεολογικα δεν κατανοεις τα υπολοιπα όχι ότι δεν εχουν σημασια...
δεν με ενοχλεί να κρατάει τιμητικα κάποιος αλλοδαπός την σημαία μου. Δεν την σκίζει την κρατάει. Δεν κατανοώ ποιο είναι το πρόβλημα την στιγμή μάλιστα που ζει εδώ και λαμβάνει ελληνική παιδεία. Απλά πράγματα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Διαφωνεις και για τον Σχορτσιανιτη η τον Αντεντοκουνμπο που φορανε τη φανελα της εθνικης με το εθνοσημο;
με τον αντετοκουμπο 100% με τον Σχορτσιανιτη όχι απλα δεν αισθάνομαι ανετα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
αυτο συμφωνω σηκωνει προσεκτικη εξεταση..
ειναι θεμα πολιτικων αποφασεων οχι ιδεολογιας
απ την αλλη δεν πιστευω στην καθαροτητα του dna
δηλ εγω που ο πατερας μου ειναι Μανιατης και ο προπροπαπους μου συμμετειχε στην α Εθνοσυνελευση
και η υπογραφη του υπαρχει κατω απο το κειμενο του πρωτου ελληνικου Συνταγματος
αλλα η μητερα μου ειναι γερμανογαλλιδα δεν μπορουσα να παρελασω κ να κρατω την ελλ σημαια?
η μπορουσα την 25 Μαρτιου  :dancing: αλλα οχι την 28 Οκτωβριου?   :idiot:     :2funny: :2funny: :2funny:
εκει μπαινει το αισθάνομαι Ελληνιδα... Όχι Μπαμπας από την Αιθιοπια μαμα από το πακισταν και ο μικρος αισθάνεται Ελληνας... Από που ρε μεγαλε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εκει μπαινει το αισθάνομαι Ελληνιδα... Όχι Μπαμπας από την Αιθιοπια μαμα από το πακισταν και ο μικρος αισθάνεται Ελληνας... Από που ρε μεγαλε;
αχαχαχαχ αχαχαχαχ και είσαι ειδικός ελληνολογος να υποθέσουμε ?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
δεν με ενοχλεί να κρατάει τιμητικα κάποιος αλλοδαπός την σημαία μου. Δεν την σκίζει την κρατάει. Δεν κατανοώ ποιο είναι το πρόβλημα την στιγμή μάλιστα που ζει εδώ και λαμβάνει ελληνική παιδεία. Απλά πράγματα.
θελεις να καταλάβεις ότι δεν την κραταει τιμητικα αλλα ηγειται μιας Ελληνικης παρελασης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom