Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ναι τους καημενους, ολοι με τα αηφον στα χερια ειναιτο ξέρω. Είναι απλή βοήθεια προς συνανθρωπους. Το αυτονόητο δηλαδή.
Ναι τους καημενους, ολοι με τα αηφον στα χερια ειναιτο ξέρω. Είναι απλή βοήθεια προς συνανθρωπους. Το αυτονόητο δηλαδή.
Σε προσωπικο επιπεδο κ εγω βοηθαω οσο μπορω. η πολιτικη προσεγγιση που εχεις είναι λαθος κατά τη γνωμη μουτο ξέρω. Είναι απλή βοήθεια προς συνανθρωπους. Το αυτονόητο δηλαδή.
σε ξέρω από παιδί μάνα μου εσενανε αχαχαχαχ :-*Σε προσωπικο επιπεδο κ εγω βοηθαω οσο μπορω. η πολιτικη προσεγγιση που εχεις είναι λαθος κατά τη γνωμη μου
:-*σε ξέρω από παιδί μάνα μου εσενανε αχαχαχαχ :-*
πες και ενα χρονια πολλα στον προεδραΝα πουμε και ενα χρονια πολλα σε βαγγεληδες,ευαγγελιες και σε οσους τελος παντον γιορταζουν σημερα.
κ εδω βρέχει σήμερα λιγουλακιΕγω καταλαβα οτι εσας τους ντεμεκ ανθρωπιστες/αριστερους σας βρικαν κοροιδα και σας εκμεταλευονται οι λαθρο για να κανουν την δουλεια τους.Βεβαια απο ατομα που οταν τα φτυνεις και σε λενε επιασε ψιχαλα.. μην περιμενεις και πολλα
Αδελφε ολους μας εκμεταλευονται αν μας πουν αυτό που θελουμε ν ακούσουμε.Εγω καταλαβα οτι εσας τους ντεμεκ ανθρωπιστες/αριστερους σας βρικαν κοροιδα και σας εκμεταλευονται οι λαθρο για να κανουν την δουλεια τους.Βεβαια απο ατομα που οταν τα φτυνεις και σε λενε επιασε ψιχαλα.. μην περιμενεις και πολλα
πες και ενα χρονια πολλα στον προεδρα
καλησπέραΓεια σας παιδακια.
ψαχνω καμια μουναρα δασκαλα απο την φετινη παρελαση μπας και τον παιξω με εθνικη υπερηφανια, αλλα αρχιδια... :'(Ραοπαοκ τι κάνεις
Γεια σου κωλο-γεροςΓεια σας παιδακια.
Όχι ολο μονο τον μουσουλμανικο που θα είναι ιδιοςΜπορουμε να φανταστουμε αυτο το κοσμο μετα απο 500 χρονια;
ψαχνω καμια μουναρα δασκαλα απο την φετινη παρελαση μπας και τον παιξω με εθνικη υπερηφανια, αλλα αρχιδια... :'(