Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
το ξέρω. Είναι απλή βοήθεια προς συνανθρωπους. Το αυτονόητο δηλαδή.
Σε προσωπικο επιπεδο κ εγω βοηθαω οσο μπορω. η πολιτικη προσεγγιση που εχεις είναι λαθος κατά τη γνωμη μου

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τα εθνη παραγουν πολιτισμο, τα μπασταρδέματα παραγουν γκετο και θανατο!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εγω καταλαβα οτι εσας τους ντεμεκ ανθρωπιστες/αριστερους σας βρικαν κοροιδα και σας εκμεταλευονται οι λαθρο για να κανουν την δουλεια τους.Βεβαια απο ατομα που οταν τα φτυνεις και σε λενε επιασε ψιχαλα.. μην περιμενεις και πολλα  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.105
Πόντοι
5.006
Να πουμε και ενα χρονια πολλα σε βαγγεληδες,ευαγγελιες και σε οσους τελος παντον γιορταζουν σημερα. :grin:
πες και ενα χρονια πολλα στον προεδρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
vaggelis-marinakis-740x357.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω καταλαβα οτι εσας τους ντεμεκ ανθρωπιστες/αριστερους σας βρικαν κοροιδα και σας εκμεταλευονται οι λαθρο για να κανουν την δουλεια τους.Βεβαια απο ατομα που οταν τα φτυνεις και σε λενε επιασε ψιχαλα.. μην περιμενεις και πολλα  :grin:
κ εδω βρέχει σήμερα λιγουλακι

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αδελφε ολους μας εκμεταλευονται αν μας πουν αυτό που θελουμε ν ακούσουμε.
Ο ανθρωπος είναι πολύ προθυμος να πεσει θυμα γι αυτό και η μεγαλυτερη σχολη είναι αυτή της προπαγάνδας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ραοπαοκ τι κάνεις

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Πώς είναι να έχεις τεράστιο φυσικό στήθος -Ενα μοντέλο αποκαλύπτει τα προβλήματα

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/stithos2_4.jpg[/img[/URL]] :orchestra:
Πηγή: Πώς είναι να έχεις τεράστιο φυσικό στήθος -Ενα μοντέλο αποκαλύπτει τα προβλήματα [εικόνα] | iefimerida.gr [URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/news/258558/pos-einai-na-eheis-terastio-fysiko-stithos-ena-montelo-apokalyptei-ta-provlimata-eikona#ixzz43ubvI4Ku[/URL]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εγω ενα πραγμα ξερω, λαος που δεν καθεται να πολεμισει για την πατριδα του για τα χωματα που μεγαλωσε δεν εχει μπεσα.Και οσο και να τον βοηθησεις θα σου την φερει πισωπλατα και αυτο ισχυει για ολους τους λαους που ηρθαν στην ελλαδα σαν προσφυγες και μεταναστες.Αυτο να καταλαβετε μερικοι,νταξει δεν λεω καλη η βοηθεια,δεν ειμαστε ακραιοι εχουν και μωρα μαζι τους αλλα πρεπει καποια στιγμη να ληξει ολο αυτο και να φυγουν ολοι αυτοι ανθρωποι απ την χωρα μας και να πανε στο καλο και δεν μ'ενδιαφερει που ειναι αυτο. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Μπορουμε να φανταστουμε αυτο το κοσμο μετα απο 500 χρονια;

Stories