blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Αντε παιδες και κυρια, χαιρετω...παω να φαω μπακαλιαρο,σκορδαλια!χρονια πολλα και παλι
![]()
Καλή όρεξη!
Αντε παιδες και κυρια, χαιρετω...παω να φαω μπακαλιαρο,σκορδαλια!χρονια πολλα και παλι
![]()
καλη ορεξηΑντε παιδες και κυρια, χαιρετω...παω να φαω μπακαλιαρο,σκορδαλια!χρονια πολλα και παλι
![]()
Κατι ασχετο. Ορισμενες λεξεις στα μυνηματα μου εμφανιζονται κεφαλαια και κοκκινα. Εμφανιζονται και σε εσας ετσι η εχω φαει κανενα ιο;
όχι δεν λεω αυτό κατω κατω μου βγαζει μια γρηγορη απαντηση που είναι χωρις ιμοτικονς όταν κανω παραθεση σε καποιον με παει αυτόματα εκει και πρεπει να πατησω το - και να ξανακανω παραθεση για να εχω τις επιλογεςΠροφίλ
Ρυθμίσεις εμφάνισης
Τσεκάρετε το < Να μην εμφανίζεται προειδοποίηση για νέες απαντήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια αποστολής μηνύματος.>.
Και επίσης:
Στο Χρήση γρήγορης απάντησης κατά την εμφάνιση θεμάτων: ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ το μη εμφάνιση!
Δεν θα το λεγα αλλα για πες που ξερειςΑπό κινητά τηλέφωνα είναι κάποιος ενήμερος για να ρωτήσω και εγώ κάτι;![]()
σε όλα τα ρινκτον στο κανει αυτό η εχεις βαλει κανενα τσαχπινογαργαλιαρικο;Έχω ένα NOKIA LUMIA. Ο ήχος είναι στην φουλ ένταση [ 10/10 ] με το κουμπάκι, που υπάρχει πάνω στη συσκευή. Παρόλα αυτά είναι χαμηλός και δεν το ακούω όταν είμαι στο δρόμο. Ακόμη και στο αυτοκίνητο αν έχω μουσική.
Πουθενά στις ρυθμίσεις δεν έχω εντοπίσει πως μπορώ να το δυναμώσω και άλλο, όπως γινόταν σε όλα τα προηγούμενα κινητά μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρει κάποιος κάτι;
σε όλα τα ρινκτον στο κανει αυτό η εχεις βαλει κανενα τσαχπινογαργαλιαρικο;
δοκιμασε να κατεβασεις κανενα δυνατο από το πλει στορ. Αν παλι είναι χαμηλο εχει θεμα το τηλεφωνοΣε όλα είναι χαμηλός ο ήχος.![]()
αν κατεβασεις από το πλειστορ το zedge εχει αρκετα στανταρ θα βρεις
;)Θα το δοκιμάσω.
Ευχαριστώ!
Σε όλα είναι χαμηλός ο ήχος.![]()
Η συσκευή είναι μια χαρά. Δοκιμάστε να αυξήσετε την ένταση του ακουστικού βαρηκοΐας σας.![]()
Μπα σε καμια περιπτωση από την τουαλετα ερχομαι![]()