Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το ότι οι προσφυγες παππούδες σου εγιναν προσφυγες επειδή τους κυνηγουσαν τα μουσλιμια σου περασε από το μυαλο;
οχι υποδεχομουν Γερμανούς τουρίστες που έκαναν το ίδιο κ σκάνδαλα σιμενς. Επίσης μου φταίνε οι κατατρεγμενοι άνθρωποι του κόσμου και πιστεύω εις ένα Θεό πατέρα παντοκρατορα που ζητά παρθενες κ οι γυναίκες εκπαιδευτικοι ν μην εκφωνουν λόγους στην εκκλησία.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καποιος να παει να μαζεψει τους λαθρο απο την πλατεια αριστοτελους, θελουμε να παμε για καφε δεν μπορουμε να βλεπουμε τετοια πραγματα στο κεντρο της πολης.Ας κατσουν στα κεντρα φιλοξενιας δλδ ντιπ δεν τους κοβει αυτους.
καταστρέφουν κ τον τουρισμό ν τα λέμε αυτά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ελάτε ν κάνουμε μια προσευχή για ειρήνη στο κόσμο κ ευημερία μόνο στην χώρα μας κ ας ψοφησουν οι άλλοι  :wanker:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πουτανες ν υπάρχουν ν γαμαμε καφετέριες να πίνουμε τον καφέ μας κ στα @@ ο γείτονας άμα πια υπεύθυνοι είμαστε ας πρόσεχε  :orchestra: χριστιανικα πράγματα και ελληνικά. Ζητώ η χώρα μας που βγάζει ωραία μωρά στις παρελάσεις κ τον παίζουμε :tits2:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
οχι υποδεχομουν Γερμανούς τουρίστες που έκαναν το ίδιο κ σκάνδαλα σιμενς. Επίσης μου φταίνε οι κατατρεγμενοι άνθρωποι του κόσμου και πιστεύω εις ένα Θεό πατέρα παντοκρατορα που ζητά παρθενες κ οι γυναίκες εκπαιδευτικοι ν μην εκφωνουν λόγους στην εκκλησία.
Κοιτα εγω είμαι αθρησκος, εσυ είναι ποτε δυνατον να μου υποστηριζεις την λογικη της μαντιλας και της κλιτοριδεκτομης; ειπαμε οι ανθρωποι αυτοι... οι κατατρεγμένοι αν θες, δεν μπορουν να αφομειωθουν σε καμια κοινωνια...
Γιατι πρεπει να παρω εγω μερος στις μαλακιες της δυσης;
Δεν χρηματοδοτησα πολεμο, δεν ειχα αποικιες... Δεν εχω κανενα λογο να σηκωσω το βαρος τους.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τους δινεις λιγο αερα και θα σε πηδηξουν στο τελος  :S εμεις αμα ειμασταν στην θεση τους οχι δεν θα μας βοηθουσαν αλλα θα μας βαζανε σε εξαναγκαστηκα εργα να δουλεψουμε,τετοιοι ειναι.. :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κοιτα εγω είμαι αθρησκος, εσυ είναι ποτε δυνατον να μου υποστηριζεις την λογικη της μαντιλας και της κλιτοριδεκτομης; ειπαμε οι ανθρωποι αυτοι... οι κατατρεγμένοι αν θες, δεν μπορουν να αφομειωθουν σε καμια κοινωνια...
Γιατι πρεπει να παρω εγω μερος στις μαλακιες της δυσης;
Δεν χρηματοδοτησα πολεμο, δεν ειχα αποικιες... Δεν εχω κανενα λογο να σηκωσω το βαρος τους.
οχι τυπε μόνο το σπίτι μας να ψοφησουν όλοι που έχουν αλλά πιστεύω από εμάς κ κυρίως οι φτωχοί άλλοι γιατί στούς πλούσιος άλλους προφανώς κάνουμε πιπες. Απλά πράγματα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πουτανες ν υπάρχουν ν γαμαμε καφετέριες να πίνουμε τον καφέ μας κ στα @@ ο γείτονας άμα πια υπεύθυνοι είμαστε ας πρόσεχε  :orchestra: χριστιανικα πράγματα και ελληνικά. Ζητώ η χώρα μας που βγάζει ωραία μωρά στις παρελάσεις κ τον παίζουμε :tits2:
Λαθος κανεις, ουδεποτε γυρισαμε το κεφαλι σε κανενα και ας μας χωριζουν πολλα.Αυτοι ομως δεν μας φερονται σωστα,πρεπει να τους βαλουμε στα χωραφια μολις ανοιξει ο καιρος και να δουλευουν για ενα κοματι ψωμι και θα δεις μετα πως βαζουν μυαλο και αυτοι. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τους δινεις λιγο αερα και θα σε πηδηξουν στο τελος  :S εμεις αμα ειμασταν στην θεση τους οχι δεν θα μας βοηθουσαν αλλα θα μας βαζανε σε εξαναγκαστηκα εργα να δουλεψουμε,τετοιοι ειναι.. :headbang:
έτσι. Εύγε τους. Εξαλλου κ εσυ αυτό θες. Καλά θα έκαναν κ αυτοί λοιπόν

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
βοηθεια φιλε δεν είναι να δεχεσαι καποιον για να γινει σκλαβος.
Βοηθεια είναι να μην ανακατεύεσαι ας πουμε σε ξενους εμφυλιους και να στειλεις φαρμακα και τροφιμα γι αυτους που αγωνιζονται για την πατριδα τους στην Χωρα τους

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
οχι τυπε μόνο το σπίτι μας να ψοφησουν όλοι που έχουν αλλά πιστεύω από εμάς κ κυρίως οι φτωχοί άλλοι γιατί στούς πλούσιος άλλους προφανώς κάνουμε πιπες. Απλά πράγματα
Εχουμε εντελως διαφορετικη αποψη περι ανθρωπισμου. Εσυ ας πουμε νομιζεις ότι βοηθας την κατασταση στη Συρια η αλλου επειδή αφηνεις να σου καθαρισουν τα τζαμια η τους πας λιγο φαγητο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λαθος κανεις, ουδεποτε γυρισαμε το κεφαλι σε κανενα και ας μας χωριζουν πολλα.Αυτοι ομως δεν μας φερονται σωστα,πρεπει να τους βαλουμε στα χωραφια μολις ανοιξει ο καιρος και να δουλευουν για ενα κοματι ψωμι και θα δεις μετα πως βαζουν μυαλο και αυτοι. ;)
κ ξύλο γιατί είμαστε αφεντες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εχουμε εντελως διαφορετικη αποψη περι ανθρωπισμου. Εσυ ας πουμε νομιζεις ότι βοηθας την κατασταση στη Συρια η αλλου επειδή αφηνεις να σου καθαρισουν τα τζαμια η τους πας λιγο φαγητο.
αυτό κάνω ?αχαχαχαχ αντε καλά αφού το λες εσύ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
βοηθεια φιλε δεν είναι να δεχεσαι καποιον για να γινει σκλαβος.
Βοηθεια είναι να μην ανακατεύεσαι ας πουμε σε ξενους εμφυλιους και να στειλεις φαρμακα και τροφιμα γι αυτους που αγωνιζονται για την πατριδα τους στην Χωρα τους
Εμεις του ανοιξαμε τα συνορα και απο την πρωτη μερα ειμαστε διπλα τους και αυτοι με την πρωτη ευκαιρια μας πανε κοντρα..τι να λεμε τωρα. :S Αυτοι μαθανε αμα δεν τους υποταζεις θα σου το κανον αυτοι, δεν εχουν ανθρωπια μεσα τους οπως εμεις. ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εσύ να κάνεις πιπες στους λαθρομεταναστες...να πάρεις και καμιά 10ιαριά από δαύτους στο σπίτι σου να τους γλεντας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν ξερω τι κανεις και δεν κρινω αυτό.
Αυτό που λεω είναι ότι βοηθεια στον Συριακο λαο ΔΕΝ είναι η ελεημοσύνη.
το ξέρω. Είναι απλή βοήθεια προς συνανθρωπους. Το αυτονόητο δηλαδή.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους ολοι εχουν βαλει το χερακι τους στη Μεση ανατολη.
Καμια ιδεολογια δεν είναι αθωα από τερμα αριστερα μεχρι τερμα δεξια.
Όταν δεν γουστάραμε το Ασαντ βλέπαμε και τα παρακατω, όταν αρχισαν τα μπαμ, μπουμ βεβαια αλλαξαμε γνωμη...

Συνημμένα

• 21.jpg
    21.jpg
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom