NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
όλα κι όλα και εγώ μπακαλιάρο σκορδαλιά θα φάω σήμερα
μην μπείτε το απόγευμα
μην μπείτε το απόγευμα
ευτυχώς γιατί τόσο πολιτισμό την ώρα που οδηγώ το καγιεν σκέφτομαι ότι πρέπει ν τον μεταλαμπαδευσουμε. Βέβαια είναι και κάτι βλακες απολιτιστοι που πάνε εθελοντικά κ βάζουν τα μουσλιμια σπίτια τους αντί για ελληνική σημαία θυμούνται τους πρόσφυγες παππούδες τους κ βοηθούν παιδιά. Αλλά αυτοί δεν είναι Ελληνες και σίγουρα όχι χριστιανοί και θα διωχθουν.. Όπως ο Κολοκοτρώνης. Πες τα μπλιζ.και εγώ κάτι τέτοιες ώρες μέσα στο ζεστό σπιτάκι μου νοιώθω πολύ περήφανη που βλέπω την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του πολιτισμενιυ γείτονα μου που κρατάει την παράδοση και φτιάχνει σκορδαλια
καλημέρα νικτο έχω ακούσει και εγώ και μου φάινεται περίεργο, σε κάποια μέρη σήμερα γιορτάζουν τις Αγγελικές
α χίλια συγνώμη κουμπαρουλι μουξέχασες τον μπακαλιάρο
καλημέρα νικ
ευτυχώς γιατί τόσο πολιτισμό την ώρα που οδηγώ το καγιεν σκέφτομαι ότι πρέπει ν τον μεταλαμπαδευσουμε. Βέβαια είναι και κάτι βλακες απολιτιστοι που πάνε εθελοντικά κ βάζουν τα μουσλιμια σπίτια τους αντί για ελληνική σημαία θυμούνται τους πρόσφυγες παππούδες τους κ βοηθούν παιδιά. Αλλά αυτοί δεν είναι Ελληνες και σίγουρα όχι χριστιανοί και θα διωχθουν.. Όπως ο Κολοκοτρώνης. Πες τα μπλιζ.και εγώ κάτι τέτοιες ώρες μέσα στο ζεστό σπιτάκι μου νοιώθω πολύ περήφανη που βλέπω την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του πολιτισμενιυ γείτονα μου που κρατάει την παράδοση και φτιάχνει σκορδαλια
Ναι.
Ίσως από οίκτο.
ν προσέχεις τα άρθρα που διαβάζεις. Τα φασισοσαιτ έχουν δώσει πάλι ρεσιτάλ βλακειας...αν είχες ξεκουνηθει να πας μέχρι εκεί ίσως είχες άποψη. Αλλά μάθαμε ν έχουμε άποψη από το θρόνο μας.Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, τελικά μεγάλες ποσότητες φαγητού οδηγήθηκαν στον κάλαθο…
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών επεστράφησαν επίσης μερίδες φαγητού, αφού οι φακές τελικά δεν άρεσαν στους πρόσφυγες!
α χίλια συγνώμη κουμπαρουλι μου
ν προσέχεις τα άρθρα που διαβάζεις. Τα φασισοσαιτ έχουν δώσει πάλι ρεσιτάλ βλακειας...αν είχες ξεκουνηθει να πας μέχρι εκεί ίσως είχες άποψη. Αλλά μάθαμε ν έχουμε άποψη από το θρόνο μας.
γνωρίζεις την κατάσταση αυτών των ανθρώπων ?μίλησε μας για αυτό έχει ενδιαφέρον.Η ελληνική σημαία δεν με αφορά στο βαθμό που πιστεύετε, κυρία. Απλά ομιλώ περί σεβασμού του περιβάλλοντος, το οποίο τους φιλοξενεί. Σε όποια κατάσταση και αν είναι αυτό το περιβάλλον.
Να είσθε σίγουρη ότι αν Ευρωπαίοι κατέφευγαν ως πρόσφυγες στην μουσουλμανική Ασία ή Βόρεια Αφρική θα είχαν αποκεφαλισθεί ή πωληθεί ως σκλάβοι.
Η ελληνική σημαία δεν με αφορά στο βαθμό που πιστεύετε, κυρία. Απλά ομιλώ περί σεβασμού του περιβάλλοντος, το οποίο τους φιλοξενεί. Σε όποια κατάσταση και αν είναι αυτό το περιβάλλον.
Να είσθε σίγουρη ότι αν Ευρωπαίοι κατέφευγαν ως πρόσφυγες στην μουσουλμανική Ασία ή Βόρεια Αφρική θα είχαν αποκεφαλισθεί ή πωληθεί ως σκλάβοι.
γνωρίζεις την κατάσταση αυτών των ανθρώπων ?μίλησε μας για αυτό έχει ενδιαφέρον.
Αυτή θα έπερεπε να είναι και η ειδοποιός διαφορά μας. Ότι εμείς δηλαδή δεν δρώμεν μισαλλόδοξα.
να πάω να παρελάσω και μετά πλατεία για καφέ?
ή να πάω στην Ιζαμπέλα που με καλεί με το μπάνερ της?
Να πάτε παρέλαση!
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/03/25/gymnastore%20sd.png[/img[/URL]]
[/quote]
έφυγα :badair:
να πάω να παρελάσω και μετά πλατεία για καφέ?
ή να πάω στην Ιζαμπέλα που με καλεί με το μπάνερ της?
δεν γνωρίζεις την οικτρη κατάσταση των Ελλήνων.την έχεις ακουστά. Επίσης το θα μαθω πολλά για τους ανθρώπους αυτούς είναι πραγματικά αστείο. Ίσως κ για κλάματα. Θα δείξειΓνωρίζω την οικτρή κατάσταση των Ελλήνων.
Για τους ανθρώπους αυτούς θα μάθετε πολλά τους επόμενους μήνες.