Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
όλα κι όλα και εγώ μπακαλιάρο σκορδαλιά θα φάω σήμερα

μην μπείτε το απόγευμα  :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ευτυχώς γιατί τόσο πολιτισμό την ώρα που οδηγώ το καγιεν σκέφτομαι ότι πρέπει ν τον μεταλαμπαδευσουμε. Βέβαια είναι και κάτι βλακες απολιτιστοι που πάνε εθελοντικά κ βάζουν τα μουσλιμια σπίτια τους αντί για ελληνική σημαία θυμούνται τους πρόσφυγες παππούδες τους κ βοηθούν παιδιά. Αλλά αυτοί δεν είναι Ελληνες και σίγουρα όχι χριστιανοί και θα διωχθουν.. Όπως ο Κολοκοτρώνης. Πες τα μπλιζ.και εγώ κάτι τέτοιες ώρες μέσα στο ζεστό σπιτάκι μου νοιώθω πολύ περήφανη που βλέπω την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του πολιτισμενιυ γείτονα μου που κρατάει την παράδοση και φτιάχνει σκορδαλια

ξέχασες τον μπακαλιάρο :tickedoff:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ευτυχώς γιατί τόσο πολιτισμό την ώρα που οδηγώ το καγιεν σκέφτομαι ότι πρέπει ν τον μεταλαμπαδευσουμε. Βέβαια είναι και κάτι βλακες απολιτιστοι που πάνε εθελοντικά κ βάζουν τα μουσλιμια σπίτια τους αντί για ελληνική σημαία θυμούνται τους πρόσφυγες παππούδες τους κ βοηθούν παιδιά. Αλλά αυτοί δεν είναι Ελληνες και σίγουρα όχι χριστιανοί και θα διωχθουν.. Όπως ο Κολοκοτρώνης. Πες τα μπλιζ.και εγώ κάτι τέτοιες ώρες μέσα στο ζεστό σπιτάκι μου νοιώθω πολύ περήφανη που βλέπω την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του πολιτισμενιυ γείτονα μου που κρατάει την παράδοση και φτιάχνει σκορδαλια

Η ελληνική σημαία δεν με αφορά στο βαθμό που πιστεύετε, κυρία. Απλά ομιλώ περί σεβασμού του περιβάλλοντος, το οποίο τους φιλοξενεί. Σε όποια κατάσταση και αν είναι αυτό το περιβάλλον.
Να είσθε σίγουρη ότι αν Ευρωπαίοι κατέφευγαν ως πρόσφυγες στην μουσουλμανική Ασία ή Βόρεια Αφρική θα είχαν αποκεφαλισθεί ή πωληθεί ως σκλάβοι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, τελικά μεγάλες ποσότητες φαγητού οδηγήθηκαν στον κάλαθο…

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών επεστράφησαν επίσης μερίδες φαγητού, αφού οι φακές τελικά δεν άρεσαν στους πρόσφυγες!
ν προσέχεις τα άρθρα που διαβάζεις. Τα φασισοσαιτ έχουν δώσει πάλι ρεσιτάλ βλακειας...αν είχες ξεκουνηθει να πας μέχρι εκεί ίσως είχες άποψη. Αλλά μάθαμε ν έχουμε άποψη από το θρόνο μας.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιδιά έβγαλα και σημαία  :2funny:

να τα λέμε αυτά

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
α χίλια συγνώμη κουμπαρουλι μου

συγχωρεμένη...

μπερδεμένη κατάσταση. έβλεπα το πρωί το ρεπορτάζ με την κοπέλα που παρέλασε με την μαντήλα, πολύ συμπαθητική.
από την άλλη ακούς όλες αυτές τις φωνές που δήθεν απειλούνται και αναρωτιέσαι τι έρχεται (πάλι)...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ν προσέχεις τα άρθρα που διαβάζεις. Τα φασισοσαιτ έχουν δώσει πάλι ρεσιτάλ βλακειας...αν είχες ξεκουνηθει να πας μέχρι εκεί ίσως είχες άποψη. Αλλά μάθαμε ν έχουμε άποψη από το θρόνο μας.

frank-1-1.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η ελληνική σημαία δεν με αφορά στο βαθμό που πιστεύετε, κυρία. Απλά ομιλώ περί σεβασμού του περιβάλλοντος, το οποίο τους φιλοξενεί. Σε όποια κατάσταση και αν είναι αυτό το περιβάλλον.
Να είσθε σίγουρη ότι αν Ευρωπαίοι κατέφευγαν ως πρόσφυγες στην μουσουλμανική Ασία ή Βόρεια Αφρική θα είχαν αποκεφαλισθεί ή πωληθεί ως σκλάβοι.
γνωρίζεις την κατάσταση αυτών των ανθρώπων ?μίλησε μας για αυτό έχει ενδιαφέρον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Αυτή θα έπερεπε να είναι και η ειδοποιός διαφορά μας. Ότι εμείς δηλαδή δεν δρώμεν μισαλλόδοξα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
γνωρίζεις την κατάσταση αυτών των ανθρώπων ?μίλησε μας για αυτό έχει ενδιαφέρον.

Γνωρίζω την οικτρή κατάσταση των Ελλήνων.
Για τους ανθρώπους αυτούς θα μάθετε πολλά τους επόμενους μήνες.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
να πάω να παρελάσω και μετά πλατεία για καφέ?

ή να πάω στην Ιζαμπέλα που με καλεί με το μπάνερ της?  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γνωρίζω την οικτρή κατάσταση των Ελλήνων.
Για τους ανθρώπους αυτούς θα μάθετε πολλά τους επόμενους μήνες.
δεν γνωρίζεις την οικτρη κατάσταση των Ελλήνων.την έχεις ακουστά. Επίσης το θα μαθω πολλά για τους ανθρώπους αυτούς είναι πραγματικά αστείο. Ίσως κ για κλάματα. Θα δείξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom