The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Καλώς τον "δημιουργικό" κριτικό. ![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Σιχαμενα γέροντια καλημέρα. Μόλις έβγαλα μια τουρκική σημαία στο μπαλκόνι μου. Οι εθνικές εορτές είναι γτπ. Παρελάσεις για να θυμηθούμε τους προγονους μας που πολεμήσαν για να σώσουν μια χώρα ηλιθιων. Το προτεκτορατο Ελλάδα αυνανιζεται στο ρυθμό εθνικιστικης συγκίνησης. Αντε με το καλό ν πάρουμε και τη πόλη.
καλημέρα αγιε ο πορνοππαπος πρώτη μούρη με τον τσιπρα θα είναι στη παρέλαση... Χεχε πάνε αυτά που ήξερεςΚαλώς τον κο Πορνόπαππο.![]()
Καλώς τον "δημιουργικό" κριτικό.![]()
Επίσης χρόνια πολλά σε Βαγγέλης βαγγος αγγελική και στη εκκλησία μας. Χεχε είναι διπλή εορτή ορ χουατ. Βγήκαν και οι σημαίες στα σπίτια που χρωστάνε. Γελούν κ οι πέτρες..
Επίσης χρόνια πολλά σε Βαγγέλης βαγγος αγγελική και στη εκκλησία μας. Χεχε είναι διπλή εορτή ορ χουατ. Βγήκαν και οι σημαίες στα σπίτια που χρωστάνε. Γελούν κ οι πέτρες..
ν το πεις στη φίλη μου την Αγγελική που μας έχει βάλει ν την λέμε χρόνια πολλά σήμεραΗ Αγγελική δεν εορτάζει σήμερον!
Οι Ευαγγελίες εορτάζουν.
ν το πεις στη φίλη μου την β-Αγγελική που μας έχει βάλει ν την λέμε χρόνια πολλά σήμερα
καλή? κάνει για τον σαούλ?
καλημέρα!
ν το πεις στη φίλη μου την Αγγελική που μας έχει βάλει ν την λέμε χρόνια πολλά σήμερα
ν το πεις στη φίλη μου την Αγγελική που μας έχει βάλει ν την λέμε χρόνια πολλά σήμερα
Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, τελικά μεγάλες ποσότητες φαγητού οδηγήθηκαν στον κάλαθο…
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών επεστράφησαν επίσης μερίδες φαγητού, αφού οι φακές τελικά δεν άρεσαν στους πρόσφυγες!
Ξαναδιάβαζα την κριτική σας επειδή θηλυκό νικ σε π.μ., μου είπε ότι η περιγραφή της πεολειχίας είναι για σεμινάριο. Δεν γνωρίζετε το θηλυκό αυτό νικ και γι΄ αυτό μην εστιάζετε την έρευνά σας σ΄ αυτό. Απλά αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Βέβαια τούτο δεν με εξέπληξε δεδομένης της πανθομολογουμένης ικανότητάς σας να οδηγείτε κάθε θηλυκό εις εκστασιασμόν!![]()
ευτυχώς γιατί τόσο πολιτισμό την ώρα που οδηγώ το καγιεν σκέφτομαι ότι πρέπει ν τον μεταλαμπαδευσουμε. Βέβαια είναι και κάτι βλακες απολιτιστοι που πάνε εθελοντικά κ βάζουν τα μουσλιμια σπίτια τους αντί για ελληνική σημαία θυμούνται τους πρόσφυγες παππούδες τους κ βοηθούν παιδιά. Αλλά αυτοί δεν είναι Ελληνες και σίγουρα όχι χριστιανοί και θα διωχθουν.. Όπως ο Κολοκοτρώνης. Πες τα μπλιζ.και εγώ κάτι τέτοιες ώρες μέσα στο ζεστό σπιτάκι μου νοιώθω πολύ περήφανη που βλέπω την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του πολιτισμενιυ γείτονα μου που κρατάει την παράδοση και φτιάχνει σκορδαλιαΕυτυχώς έχουν έρθει οι πρόσφυγες να μας διδάξουν πολιτισμό και να αναβαθμισθούμε ως Κράτος, κυρία!![]()
![]()
![]()
το σούσι άραγε να τους αρέσει?
Διαβάζουν θηλυκά νικ τις κριτικές μου;![]()
Τι λες σοβαρά ?για δες..Δεν με ενθουσιάζουν οι νέες γνωριμίες!![]()