Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Καλώς τον "δημιουργικό" κριτικό.  :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σιχαμενα γέροντια καλημέρα. Μόλις έβγαλα μια τουρκική σημαία στο μπαλκόνι μου. Οι εθνικές εορτές είναι γτπ. Παρελάσεις για να θυμηθούμε τους προγονους μας που πολεμήσαν για να σώσουν μια χώρα ηλιθιων. Το προτεκτορατο Ελλάδα αυνανιζεται στο ρυθμό εθνικιστικης συγκίνησης. Αντε με το καλό ν πάρουμε και τη πόλη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Σιχαμενα γέροντια καλημέρα. Μόλις έβγαλα μια τουρκική σημαία στο μπαλκόνι μου. Οι εθνικές εορτές είναι γτπ. Παρελάσεις για να θυμηθούμε τους προγονους μας που πολεμήσαν για να σώσουν μια χώρα ηλιθιων. Το προτεκτορατο Ελλάδα αυνανιζεται στο ρυθμό εθνικιστικης συγκίνησης. Αντε με το καλό ν πάρουμε και τη πόλη.

Καλώς τον κο Πορνόπαππο.  :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Επίσης χρόνια πολλά σε Βαγγέλης βαγγος αγγελική και στη εκκλησία μας. Χεχε είναι διπλή εορτή ορ χουατ. Βγήκαν και οι σημαίες στα σπίτια που χρωστάνε. Γελούν κ οι πέτρες..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλώς τον "δημιουργικό" κριτικό.  :coffee:

Ξαναδιάβαζα την κριτική σας επειδή θηλυκό νικ σε π.μ., μου είπε ότι η περιγραφή της πεολειχίας είναι για σεμινάριο. Δεν γνωρίζετε το θηλυκό αυτό νικ και γι΄ αυτό μην εστιάζετε την έρευνά σας σ΄ αυτό. Απλά αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Βέβαια τούτο δεν με εξέπληξε δεδομένης της πανθομολογουμένης ικανότητάς σας να οδηγείτε κάθε θηλυκό εις εκστασιασμόν!  :kneel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Επίσης χρόνια πολλά σε Βαγγέλης βαγγος αγγελική και στη εκκλησία μας. Χεχε είναι διπλή εορτή ορ χουατ. Βγήκαν και οι σημαίες στα σπίτια που χρωστάνε. Γελούν κ οι πέτρες..

Η Αγγελική δεν εορτάζει σήμερον!
Οι Ευαγγελίες εορτάζουν.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ευτυχώς έχουν έρθει οι πρόσφυγες να μας διδάξουν πολιτισμό και να αναβαθμισθούμε ως Κράτος, κυρία!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, τελικά μεγάλες ποσότητες φαγητού οδηγήθηκαν στον κάλαθο…

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών επεστράφησαν επίσης μερίδες φαγητού, αφού οι φακές τελικά δεν άρεσαν στους πρόσφυγες!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ν το πεις στη φίλη μου την Αγγελική που μας έχει βάλει ν την λέμε χρόνια πολλά σήμερα

το έχω ακούσει και εγώ και μου φάινεται περίεργο, σε κάποια μέρη σήμερα γιορτάζουν τις Αγγελικές  :idiot:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, τελικά μεγάλες ποσότητες φαγητού οδηγήθηκαν στον κάλαθο…

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών επεστράφησαν επίσης μερίδες φαγητού, αφού οι φακές τελικά δεν άρεσαν στους πρόσφυγες!
:headbang: :headbang: :headbang:
το σούσι άραγε να τους αρέσει?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ξαναδιάβαζα την κριτική σας επειδή θηλυκό νικ σε π.μ., μου είπε ότι η περιγραφή της πεολειχίας είναι για σεμινάριο. Δεν γνωρίζετε το θηλυκό αυτό νικ και γι΄ αυτό μην εστιάζετε την έρευνά σας σ΄ αυτό. Απλά αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Βέβαια τούτο δεν με εξέπληξε δεδομένης της πανθομολογουμένης ικανότητάς σας να οδηγείτε κάθε θηλυκό εις εκστασιασμόν!  :kneel:

Διαβάζουν θηλυκά νικ τις κριτικές μου;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ευτυχώς έχουν έρθει οι πρόσφυγες να μας διδάξουν πολιτισμό και να αναβαθμισθούμε ως Κράτος, κυρία!  :grin:
ευτυχώς γιατί τόσο πολιτισμό την ώρα που οδηγώ το καγιεν σκέφτομαι ότι πρέπει ν τον μεταλαμπαδευσουμε. Βέβαια είναι και κάτι βλακες απολιτιστοι που πάνε εθελοντικά κ βάζουν τα μουσλιμια σπίτια τους αντί για ελληνική σημαία θυμούνται τους πρόσφυγες παππούδες τους κ βοηθούν παιδιά. Αλλά αυτοί δεν είναι Ελληνες και σίγουρα όχι χριστιανοί και θα διωχθουν.. Όπως ο Κολοκοτρώνης. Πες τα μπλιζ.και εγώ κάτι τέτοιες ώρες μέσα στο ζεστό σπιτάκι μου νοιώθω πολύ περήφανη που βλέπω την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του πολιτισμενιυ γείτονα μου που κρατάει την παράδοση και φτιάχνει σκορδαλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom