NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
χαλια εχω βγαλει τ αντερα μου και είμαι με κανα διωρο υπνο σε 10λεπτα :S
περαστικά :-
χαλια εχω βγαλει τ αντερα μου και είμαι με κανα διωρο υπνο σε 10λεπτα :S
ναι κυκλοφορει πολύ.Ίωση προφανώς;
ευχαριστωπεραστικά :-
Την Κυριακή αλλάζει η ώρα.
Γιατί στα αυτοκίνητα δεν αλλάζει αυτόματα όπως στα κινητά;
Στο δικό μου πρέπει να λύσω θέματα πυρηνικής φυσικής για να καταφέρω να την αλλάξω ...
Λες και στ αυτοκίνητα και στις μηχανες βαζουν στοιχημα ποιος θα το κανει πιο δυσκολο
Την Κυριακή αλλάζει η ώρα.
Γιατί στα αυτοκίνητα δεν αλλάζει αυτόματα όπως στα κινητά;
Στο δικό μου πρέπει να λύσω θέματα πυρηνικής φυσικής για να καταφέρω να την αλλάξω ...
Απολαυστικότατη η κριτική < The problem solver > του κ. Vlandis / Nick1000.
Γλαφυρότατη!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια κ.κ. Blizardeye και Nick Trive. Όμως κ. Blizardeye κυρίως εσείς είστε αυτός που μας έχετε μυήσει στην δημιουργική κριτική ...Απολαυστικότατη η κριτική < The problem solver > του κ. Vlandis / Nick1000.
Γλαφυρότατη!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια κ.κ. Blizardeye και Nick Trive. Όμως κ. Blizardeye κυρίως εσείς είστε αυτός που μας έχετε μυήσει στην δημιουργική κριτική ...
I give [ out ] what I get.
Ραοπαο να κανω μια ερωτηση αλα Ντοπα; Pas gipedo?
ακριβώς όπως τα ειπες
αυτή είναι
στο δωμάτιο βιαστική
ο χρόνος έχει κάνει αισθητό το πέρασμα από πάνω της , κιλα , σπασμένο πρόσωπο
το πενηνταρικο είναι πολύ για αυτήν
απλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι που πήγαν , μόνο για το απωθημένο και το παλμαρέ
Το Θεσσαλονικιός είναι μάλλον σχήμα λόγου. Κάποιος < Ελληνας μουσουλμάνος > [ sic ] θα ήταν σε ένα παράλυτο κράτος.
Λες και στ αυτοκίνητα και στις μηχανες βαζουν στοιχημα ποιος θα το κανει πιο δυσκολο
Εύκολο είναι. Απλώς εσεις εκείνη την ώρα που γίκεται η αλλαγή της ώρας, βρίσκετε δύσκολο ακόμα και να δέσετε τα κορδόνια των παπουτσιών σας από τα πολλά "καψούλια".