life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ωωωωωωωωωω με ωμεγααυτός μου τα υπαγορευσε...
Ωωωωωωωωωω με ωμεγααυτός μου τα υπαγορευσε...
ξέμεινες από πουτσα και και μπήκες στο μπου?όλο κα κάνα μαλακόκαυλι θα βρεις να σε βολεψει.....πουλά προζα αλλού...
Ρε παπαρα σινερμαν έχεις ανοίξει θρεντ το οποίο τελικά συγχωνευτηκε με το θρεντ "τελικά, τι είναι ο έρωτας" και μας κάνεις τον άγριο ?αντε συνελθε
αχαχαχαχΩωωωωωωωωω με ωμεγα
θα κάτσω ν βρω ποστ του σινερμαν ν γελάσουν κ οι πέτρεςρε ερη ο ερωτας ειναι για ολους
και?άγριος είμαι όχι με τις γυναίκες με κάτι σαν και του λόγου σου ειμαιΡε παπαρα σινερμαν έχεις ανοίξει θρεντ το οποίο τελικά συγχωνευτηκε με το θρεντ "τελικά, τι είναι ο έρωτας" και μας κάνεις τον άγριο ?αντε συνελθε
ποστ τώρα? Όχι πμ?θα κάτσω ν βρω ποστ του σινερμαν ν γελάσουν κ οι πέτρες
στη ελλεινιδα θα μιλάς μόνο για πουτσουςρε ερη ο ερωτας ειναι για ολους
πίνεις χασισια όπως ο Βίκινγκ δεν ξηγειταιποστ τώρα? Όχι πμ?
εγώ είμαι σπαθί.και?άγριος είμαι όχι με τις γυναίκες με κάτι σαν και του λόγου σου ειμαι
εγω ξερεις τι εχω καταλαβει?φιλος που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια,36 χρονων,πρεζακι,τον εδιωξε ο πατερας του απο το σπιτι και πεθανε στο υπογειο κομματι της καλλιροης απο το κρυο.στη κηδεια του ειμασταν 4 ατομα.γαμω το κρατος προνοιας που νοιαζεται για τους γαμωπροσφυγεςΚαι τώρα που χωνευω και κάπως σκέφτομαι καλύτερα. Έχει καταλάβει κάνεις ότι αυτοί που γαμησαν σήμερα ζωές ανθρώπων στο Βέλγιο είναι οι ίδιοι που έφεραν τους πρόσφυγες εδώ ?
ποια αλήθεια μωρη κατσίκα? Πεστα εσύ που τα ξέρεις όλο παρλαπιπα είσαι. ...πίνεις χασισια όπως ο Βίκινγκ δεν ξηγειται
Κ ποστ κ πιμια κ αντε κ γαμησου. Παίξε με τις φίλες σου το κρυφτο. Ούτε τα κότσια ν πεις αλήθεια δεν έχεις.
πίνεις χασισια όπως ο Βίκινγκ δεν ξηγειται
Κ ποστ κ πιμια κ αντε κ γαμησου. Παίξε με τις φίλες σου το κρυφτο. Ούτε τα κότσια ν πεις αλήθεια δεν έχεις.
άρχίδια είσαι, γιατί λες μαλακιες,σου την έπεσα εγώ ποτέ? Δεν έκραζα την βελβυ, τη ΛουκΡίτα, την άλλη με τα καζινα?εγώ είμαι σπαθί.