Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν ξερω ίσως φταίει το τραυμα σου στην μάχη του μαραθωνα
Πολυ  πιθανον.........Σε συνδυασμο  με  το  τραυμα απ τα Γαυγαμηλα   πρεπει ναχει γινει ζημια

Απ τα πολλα τραυματα ειμαι.....τραυματιοφορεαs  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εδώ είσαι μωρη σαύρα, για λέγε την έπεσα σε εσένα? Σε ποια την έπεσα? Δύο τρεις παλιά μου την είχαν πέσει αυτές πρώτα και τις ξελαγκισα.....για λέγε....
καλώς τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα. Τι λέει σινερ ?αν δεν πάει ο μωαμεθ στο βουνό έρχεται το βουνό ? Αβερτα την έπεφτες στα κοριτσια κ χαριεντισματα κ όλα. Τα ξεχάσαμε ? Ο ναρουτο μπροστά σου γατάκι... Γυρνα στα πάλια σου μήνυματα κ θα τα δεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα  του  κοψει  το σωληνακι του  ορου.......Σκληρη  γυναικα η  Ερη
το σκέφτηκα κ μετά σκέφτηκα τον πόνο του νικ. Κ τον νικ τον έχω μεγάλη αδυναμία κ είπα όχι ερι μην τον φας έτσι μπαμπεσικα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Τελικά μόνο εγώ δεν την πέφτω σε καμία, μληπωσ είμαι μαλάκασ?

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
καλώς τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα. Τι λέει σινερ ?αν δεν πάει ο μωαμεθ στο βουνό έρχεται το βουνό ? Αβερτα την έπεφτες στα κοριτσια κ χαριεντισματα κ όλα. Τα ξεχάσαμε ? Ο ναρουτο μπροστά σου γατάκι... Γυρνα στα πάλια σου μήνυματα κ θα τα δεις
Ασε ερινακι τα ξεχνανε ρε τα δικα τους σαλιαρισματα και το παιζουνε χαρντκορ οι τυποι ρε. :sunglasses:
ασε που εχουν χιλιους 2 κλωνους για την καθε περισταση και το πιστευω ακραδαντα αυτο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μην τον φας έτσι μπαμπεσικα
Αρα...............θα  βρειs πιο  εντιμο  τροπο.....Καταλαβα

Τελικά μόνο εγώ δεν την πέφτω σε καμία, μληπωσ είμαι μαλάκασ?

Που  εδω  μεσα ρε φιλε??Εδω  δεν  ξερειεs τι  ειναι ο αλλοs απ την αλλη πλευρα  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ασε ερινακι τα ξεχνανε ρε τα δικα τους σαλιαρισματα και το παιζουνε χαρντκορ οι τυποι ρε. :sunglasses:
ασε που εχουν χιλιους 2 κλωνους για την καθε περισταση και το πιστευω ακραδαντα αυτο.
νταξ.. Για τους ανθρωποι είναι τα λάθη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πίτσα κ αγάπη κατά το πουτσα και αγάπη

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ο Αλέξανδρος με έστειλε, θέλω ονόματα έτσι γενικά και αόριστα, και σου ξαναλέω όλες αυτές μου την πέσανε,κρα κάνανε για τον πούτσο  μουπάρχει. Αλλά εγώ βράχος, γύρευε τι ψέματα σου έχουν πει,αλλά στα παπαρια μου,έχωτα πμ που το αποδυκνειουν  ανά πάσα ώρα και στιγμή, εσυ ακόμη στο μπου ψάχνεις πουτσα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Καφρίλα πάντα woman  :grin:  P; Και αυότ το θρεντ το πεθάνατε πάντος  :headbang: :headbang: :headbang: Τόσοι πολλοί διαξιφισμοί πια...αφήστε τα μίση και αρχήστε το γαμήσι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο Αλέξανδρος με έστειλε, θέλω ονόματα έτσι γενικά και αόριστα, και σου ξαναλέω όλες αυτές μου την πέσανε,κρα κάνανε για τον πούτσο  μουπάρχει. Αλλά εγώ βράχος, γύρευε τι ψέματα σου έχουν πει,αλλά στα παπαρια μου,έχωτα πμ που το αποδυκνειουν  ανά πάσα ώρα και στιγμή, εσυ ακόμη στο μπου ψάχνεις πουτσα?
φιλαράκι δεν μας τα λες καλά.. Πρώτον εγώ μιλάω για μείν κ τους γλυκαναλατους διαλόγους με όλες τις ελλεινιδες. Η τις πας η δεν. Αποφάσισε όχι τώρα δεν έχει γκομενακια κ το παίζουμε σκληροί. Εσύ λοιπόν θυμάμαι καλά ποτέ δεν ηστονα σκληροπυρηνικος τώρα το θυμήθηκες. ?δεύτερον τα μου την πεφταν τα ακούω βαρέσε βγάλε πμ. Δεν πιστεύω λέξη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καφρίλα πάντα woman  :grin:  P; Και αυότ το θρεντ το πεθάνατε πάντος  :headbang: :headbang: :headbang: Τόσοι πολλοί διαξιφισμοί πια...αφήστε τα μίση και αρχήστε το γαμήσι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bραζει  το αιμα  τυπε.......Δεν  ειναι σαιτ  γνωριμιων......Σφαγειο  ελλενηνιδων ειναι  :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ε όχι τόσο καφρίλα μαν. Το σεξ θέλει κ λίγο από όλα.. Κράτα ισορροπία εσύ ξες καλύτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom