Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αs μεινει  τοτε  χωριs καταστημα ....Ετσι  αυξανεται η ανεργια  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
υποκατάστημα ?αυτή δεν θέλει καν να σε γνωρίσει πλάκα με κάνεις ?αχαχαχαχ
ναι γιατι δε της εχεις πει τιποτα για μενα. αν της πεις για την περιπτοση μου δε θα θελει σιγουρα. αν της πεις ομως ψεματα μια χαρα θα θελει

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
φιλαράκι δεν μας τα λες καλά.. Πρώτον εγώ μιλάω για μείν κ τους γλυκαναλατους διαλόγους με όλες τις ελλεινιδες. Η τις πας η δεν. Αποφάσισε όχι τώρα δεν έχει γκομενακια κ το παίζουμε σκληροί. Εσύ λοιπόν θυμάμαι καλά ποτέ δεν ηστονα σκληροπυρηνικος τώρα το θυμήθηκες. ?δεύτερον τα μου την πεφταν τα ακούω βαρέσε βγάλε πμ. Δεν πιστεύω λέξη
εγώ δεν έκανα ποτέ γλυκανάλατους διαλόγους με καμια,και την βελβυ  και την άλλη με τα καζινα τις είχα προγκιξει,πάντα ήμουν σκληροπυρινικος άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο ανάλογα την περίπτωση,με τρεις που μου την έπεσαν πολύ ευχαρίστως να σου στείλω με πμ τα πμ τουςαν δώσεις λόγο ότι δεν θα ξαναμπείς  στο μπου αν έχω δικιο :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ha5rcs4zHyKLtN0tMNgUzO7WC4z6M2v8kfo42OgSa6bl31A_zSuQt7RRsF816rqnmA_0J9MNeCuu0-hfnA_T=s0

IxMKP5kNfgLEunXimSA1sOI4TMYuUhkkbXriIoc9fe9xh3QAfR1QSQZNjnM5jEyMPTTAmFnsPe7TnFyQUKyH=s0

:grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ναι γιατι δε της εχεις πει τιποτα για μενα. αν της πεις για την περιπτοση μου δε θα θελει σιγουρα. αν της πεις ομως ψεματα μια χαρα θα θελει
της είπα ψέματα με το κουτάλι έχει δύο τρία πιπινια από το γυμναστήριο που την γαμανε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Βλέπω έχεις τους δικούς σου αγαπούληδες σε αυτό το θρεντ,τελικά δεν καθαρίζει το σάιτ από ελλεεινιδες όσο έχει πιρφορους

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγώ δεν έκανα ποτέ γλυκανάλατους διαλόγους με καμια,και την βελβυ  και την άλλη με τα καζινα τις είχα προγκιξει,πάντα ήμουν σκληροπυρινικος άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο ανάλογα την περίπτωση,με τρεις που μου την έπεσαν πολύ ευχαρίστως να σου στείλω με πμ τα πμ τουςαν δώσεις λόγο ότι δεν θα ξαναμπείς  στο μπου αν έχω δικιο :grin:
ν τα βγάλεις οξω κ να δεις τους διαλόγους σου κ ξανά. Το μωράκι τι κάνεις και πως από δω δεν θα το έλεγα σκληροπυρηνικο αντί ελλεινιδιστικο. Οπότε άστα αυτά. Τις υπόλοιπες μπούρδες τις παραβλεπω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
της είπα ψέματα με το κουτάλι έχει δύο τρία πιπινια από το γυμναστήριο που την γαμανε.
ειναι επειδη δε της ειπες τα σωστα. επρεπε να της πεις οτι το γυμναστηριο ειναι δικο μου. αυτο θα μετραγε περισσοτερο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βλέπω έχεις τους δικούς σου αγαπούληδες σε αυτό το θρεντ,τελικά δεν καθαρίζει το σάιτ από ελλεεινιδες όσο έχει πιρφορους
με γαμανε όλοι. Χωρίς αγάπη. Ώμα. Τραβάς ζόρι ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειναι επειδη δε της ειπες τα σωστα. επρεπε να της πεις οτι το γυμναστηριο ειναι δικο μου. αυτο θα μετραγε περισσοτερο.
αύριο. Το ξέχασα αυτό.. Ίσως γιατί ξέρει τον ιδιοκτήτη κ είναι πελάτης της. Μλκια μου αχαχαχαχ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αύριο. Το ξέχασα αυτό.. Ίσως γιατί ξέρει τον ιδιοκτήτη κ είναι πελάτης της. Μλκια μου αχαχαχαχ
δε χρειαζετε να της διευκρινισεις ποιο γυμναστηριο ειναι. Πες απλα ενα με μεγαλους τζιρους  :tooth:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ν τα βγάλεις οξω κ να δεις τους διαλόγους σου κ ξανά. Το μωράκι τι κάνεις και πως από δω δεν θα το έλεγα σκληροπυρηνικο αντί ελλεινιδιστικο. Οπότε άστα αυτά. Τις υπόλοιπες μπούρδες τις παραβλεπω.
εαν έχεις εσύ τέτοια πμ από εμένα βγάλτο φορά παρτιδα,όλο λόγια είσαι,αν θέλεις αναφέρσου συγκεκριμενα αν όχι παπαρολογιες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τραβα ν τα πείτε με τον γκαβουλιακα και ξεφορτω. Χωνευω. Όταν θα έχω όρεξη θα σου βρω τα ξεφτιλικια σου στα μήνυματα σου με τα μωράκι κ τα όλα σου.
χωνέψε, φεύγω μη μας καταχεσεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom