brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
κατσε να πλυνω τα χερια μου προβλεπεται δυνατο ψωλοβροντιΑργότερα θα αναρτηθεί πραγματεία του νηματοθέτου περί της θεωρίας του Χάους!
κατσε να πλυνω τα χερια μου προβλεπεται δυνατο ψωλοβροντιΑργότερα θα αναρτηθεί πραγματεία του νηματοθέτου περί της θεωρίας του Χάους!
κατσε να πλυνω τα χερια μου προβλεπεται δυνατο ψωλοβροντι
μια τετοια θελω να παντρευτω :-* :-* :-* :-*
μια τετοια θελω να παντρευτω :-* :-* :-* :-*
άντε ρε φίλε, να γαμάμε και μεις
ξαναερωτωοι δικηγοροι εχουν απεργια?
φαινεται σοβαρη και γλυκια κοπελα..όχι σαν κατι ξεκωλαάντε ρε φίλε, να γαμάμε και μεις
Ναι φιλε μου και μετα θα γινεις καπως ετσιμια τετοια θελω να παντρευτω :-* :-* :-* :-*
ξαναερωτω
Ναι φιλε μου και μετα θα γινεις καπως ετσι
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/sites/default/files/parapolitikaold/mediadefaultimageselafi-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
φαινεται σοβαρη και γλυκια κοπελα..όχι σαν κατι ξεκωλα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Έως 28 Μαρτίου και στις 23 θα αποφασίσουν αν θα παραταθεί...
Και εγω κουμπαροςμια τετοια θελω να παντρευτω :-* :-* :-* :-*
Και εγω κουμπαρος
φαινεται σοβαρη και γλυκια κοπελα..όχι σαν κατι ξεκωλαΚαι εγω κουμπαρος
φαινεται σοβαρη και γλυκια κοπελα..όχι σαν κατι ξεκωλακάτι μου λεει πως μυρίστηκες πουτανάκι και θες να τρως νόμιμα
Μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται,νοικοκυραιο λεγεται και αυτος που κοιταει την δουλεια του την σχεση του αν εχει και γενικοτερα να ειναι σωστος σαν ανθρωπος.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παντρεμενος με παιδια.
Οι προθεσεις μου ειναι αγνες. Εξ αλλαυ οταν θα πηγαινω επισκεψη στο σπιτι τους (φυσικα οταν θα λειπει ο κουμπαρος), δεν θα πηγαινω με αδεια χερια.κάτι μου λεει πως μυρίστηκες πουτανάκι και θες να τρως νόμιμα
ναι εχουμε μανα μουξαναερωτω