The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Και που ξερεις εσυ απο αυτα ρε μπαρμπα...πες μας οτι εχεις κανει στην ζωη σου και τον νοικοκυραιο
Ακριβώς επειδή τα ξέρω, δεν τον έκανα.
Και που ξερεις εσυ απο αυτα ρε μπαρμπα...πες μας οτι εχεις κανει στην ζωη σου και τον νοικοκυραιο
οχι περισσοτερο απ οτο δικο μου!!!!!
Μην καμαρώνετε άκυρα, γιατί το δικό σας "παίζει" από τικ.
Να τα γράφουμε αυτά.
Κοιταξτε, κατι το οποιο δεν εχετε ζησει.. δεν μπορει να το γνωριζετε,μαλλον λανθασμενη εντυπωση εχετε.Ακριβώς επειδή τα ξέρω, δεν τον έκανα.
οι δικηγοροι εχουν απεργια?
Μπαα δεν νομιζω, αν ηταν ετσι θα ειχαμε την ερι εδω να μας ζαλιζει τα @@οι δικηγοροι εχουν απεργια?
Κοιταξτε, κατι το οποιο δεν εχετε ζησει.. δεν μπορει να το γνωριζετε,μαλλον λανθασμενη εντυπωση εχετε.
Θα κονομισω πολλα λεφτα. Θα ανοιξω σχολη για παντρεμενους.Μ'αφηνει η αλλη να κοιταξω...τι θες να φαμε καμια σφαλιαρα στα καλα καθουμενα
Μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται,νοικοκυραιο λεγεται και αυτος που κοιταει την δουλεια του την σχεση του αν εχει και γενικοτερα να ειναι σωστος σαν ανθρωπος.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παντρεμενος με παιδια.Αφήστε τις "νοικοκυραίικες" ατάκες κατά μέρος...
Αυτό έπρεπε να το έχετε κατα νου, όταν δίδετε συμβουλές "νοικοκυροσύνης", σε κάποιες ψυχές. Γιατί σύμφωνα με το ίδιο το επιχείρημα σας, κι εσείς δεν μπορείτε να γνωρίζετε κάτι το οποίο δεν έχετε ζήσει. Και συνεπως, κάποιος με λανθασμένη εντύπωση, δεν δύναται να δίνει σωστές συμβουλές.
Εγω δεν θελω να τα κανω αυτα...οχι οτι δεν θα μπορουσα...αλλο το ενα αλλο το αλλο.Θα κονομισω πολλα λεφτα. Θα ανοιξω σχολη για παντρεμενους.
Πως να ξενοκοιτατε και πως να ξενογαματε χωρις να σας παιρνουν χαμπαρι. Και κυριως πως να τρωτε ξυλο απο τη γυναικα σας χωρις να σας κακοφαινεται
Θα κονομισω πολλα λεφτα. Θα ανοιξω σχολη για παντρεμενους.
Πως να ξενοκοιτατε και πως να ξενογαματε χωρις να σας παιρνουν χαμπαρι. Και κυριως πως να τρωτε ξυλο απο τη γυναικα σας χωρις να σας κακοφαινεται
Επιτρεψε μου μια μικρη διορθωσηΕγω δεν θελω να τα κανω αυτα (ΤΩΡΑ)...οχι οτι δεν θα μπορουσα...αλλο το ενα αλλο το αλλο.
ε δεν ξερω για μετα η ζωη προχωραει και πισω δεν κοιταει, μακαρι να μην αλλαξουμε σαν ανθρωποι ολα τα αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικα.Επιτρεψε μου μια μικρη διορθωση
Νατος παλι με πιπινακι πηγε