Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Επιτελους εκδηλωθηκατε εκει στο μπειραια.θελω να ξεκινησω σολαριουμ αλλα φοβαμαι θα κανει ασχημη αντιθεση με τη λευκανση κωλοτρυπιδας γνωμες
Επιτελους εκδηλωθηκατε εκει στο μπειραια.θελω να ξεκινησω σολαριουμ αλλα φοβαμαι θα κανει ασχημη αντιθεση με τη λευκανση κωλοτρυπιδας γνωμες
Οχι αλλα τουλαχιστον δεν γιναμε ουγκαντα ;)Ενω τώρα η άνθηση μας τρέχει από τα μπατζάκια...
Επιτελους εκδηλωθηκατε εκει στο μπειραια.
που πηγες εψες με την δικια σου?
Για ποτο ρε τυπε
ε ναι μην γινουμε και ξεφτιλα στο γιατρο που θα εξετασει τον προστατη εχω ενα ελαφρυ συναχι και λεω να παω για εξεταση προληπτικαΜην άγχεστε. Ξέρω ένα πολύ καλό φαναρτζίδικο καοντά στην Ευελπίδων. Με κάνα δυο στρώσεις ντουκο ντελουξ, θα σας τα φέρει όλα στο ίδιο χρώμα.
Για βραδυ λεειΆκυρη ερώτηση. Όλοι οι νυκοκοιραίοι πάνε στην Εκκλησία την Κυριακή, και μετά για οικογενιακό γεύμα. Το να λείπει κάποιος από το Κυριακάτικο μεσημεριανό τραπέζει, θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα.
ενώ εσείς τα αφήνετε ασπρόμαυρο για να ταιριάζει με την ομάδα σας
Οχι αλλα τουλαχιστον δεν γιναμε ουγκαντα ;)
επαιξε κανα βλεμμα με μουνακι από διπλανο τραπεζι?Για ποτο ρε τυπε
Για βραδυ λεει
Μ'αφηνει η αλλη να κοιταξω...τι θες να φαμε καμια σφαλιαρα στα καλα καθουμεναεπαιξε κανα βλεμμα με μουνακι από διπλανο τραπεζι?
ε τι σκατα σερνικα ειμαστε τοτε...εμενα παντα παιζει το ματι μου...Μ'αφηνει η αλλη να κοιταξω...τι θες να φαμε καμια σφαλιαρα στα καλα καθουμενα
Και που ξερεις εσυ απο αυτα ρε μπαρμπα...πες μας οτι εχεις κανει στην ζωη σου και τον νοικοκυραιοΔεν έχει βράδυ για τους νοικοκυραίους. Ύπνο από τις 7, γιατί από τις 5 το πρωί έχει σκληρή δουλειά (στον καφενέ του χωριού).
Μηπως εχεις κανα τικε τι σκατα σερνικα ειμαστε τοτε...εμενα παντα παιζει το ματι μου...
ε τι σκατα σερνικα ειμαστε τοτε...εμενα παντα παιζει το ματι μου...
Μ'αφηνει η αλλη να κοιταξω...[size=18pt]τι θες να φαμε καμια σφαλιαρα στα καλα καθουμενα[/size]
Από τουδε και στο εξής, το νήμα που σας εκπροσωπεί είναι το εξής;
Γράψτε και καμια από τις εμπειρίες σας. Θα συμαβάλλετε τα μέγιστα.