You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 481K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να δεις που θα ακούει σιδηρόπουλο και ροκ μουσική.Εξω ο ρουπακιας
........Γιαυτό δολοφόνησε τον τραγουδιστή που ήταν ειρηνοποιός και μέχρι και την τελευταία του πνοή προστάτευσε τους φίλους του, και πίστευε σε αξίες ουσιαστικές.
το κοινωνικό του γίγνεθαι ποιο ειπαμε ειναι;
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Νταξει δεν ηταν το καλυτερο παιδι κι αυτος, αν δεν προκαλεις δεν σε πειραζει κανενας.Βεβαια αδικα εφυγε και αναδρα.Οπως και τα παιδια στην τ.ο της χ.α εκεινει νομιζω ποιο αδικα δεν φταιγαν σε τιποτα στην θεση του μπορει να ηταν ο οπιοδηποτε απο μας..η αλλη θελανε κεινη την μερα μονο να σκοτωσουν ανθρωπο,οτι χειροτερο δλδνα δεις που θα ακούει σιδηρόπουλο και ροκ μουσική.
........Γιαυτό δολοφόνησε τον τραγουδιστή που ήταν ειρηνοποιός και μέχρι και την τελευταία του πνοή προστάτευσε τους φίλους του, και πίστευε σε αξίες ουσιαστικές.
το κοινωνικό του γίγνεθαι ποιο ειπαμε ειναι;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εσυ δηλαδη που με προκαλεις εχω ευλογα το δικιο να σε δολοφονησω; ωραια εικονα εχεις για το δικαιο μανα μου.Νταξει δεν ηταν το καλυτερο παιδι κι αυτος, αν δεν προκαλεις δεν σε πειραζει κανενας.Βεβαια αδικα εφυγε και αναδρα.Οπως και τα παιδια στην τ.ο της χ.α εκεινει νομιζω ποιο αδικα δεν φταιγαν σε τιποτα στην θεση του μπορει να ηταν ο οπιοδηποτε απο μας..η αλλη θελανε κεινη την μερα μονο να σκοτωσουν ανθρωπο,οτι χειροτερο δλδ
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
μην εισαι περιεργος!
Τομαριαααα !
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν καταλαβες, οταν ξινεσαι και το παζεις καμποσος σε ημιτρελους και μπραβους της νυχτας οπως ειναι της χ.α ε τοτε θα το φας το κεφαλι σου..καταλαβες τωρα.εσυ δηλαδη που με προκαλεις εχω ευλογα το δικιο να σε δολοφονησω; ωραια εικονα εχεις για το δικαιο μανα μου.
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
εσυ δηλαδη που με προκαλεις εχω ευλογα το δικιο να σε δολοφονησω; ωραια εικονα εχεις για το δικαιο μανα μου.
ο φονος δεν ειναι αποδεκτος εκτος ελαχιστων περιπτωσεων!
αλλα σε μια κλιμακα απο το 1 - 10 ! ο φονος του Φυσσα επιασε 11 και των 2 παιδιων εξω απο τα γραφεια της ΧΑ επιασε 2,5 ! ...χωρις να ασπαζομαι πολιτικα την ΧΑ....... αηδιαζω με τον τροπο που τα κατευθυνομενα ΜΜΕ (ολα ανεξαιρετως ) χειριζονται τα διαφορα θεματα!
γνωμη μου!
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
οχι. δεν κατάλαβα. Αν κάποιος ειναι ημιτρελος και μπραβος να μπει φυλακα και να μην εχει τοπικες οργανωσεις και να μην κυκλοφορεί χαλαρος. τελεια και παυλα. γιατι ο τυπακος δεν δολοφπνησε επειδη ηταν τρελος ουτε επειδη τον προκαλεσε κανεις αλλα επειδη διαφωνουσε με τις ιδεες του. οποτε αν εσυ διαφωνεις με προκαλεις και σε σκοτωνω . αυτο υποστηριζεις. δηλαδη κοτσανες.Δεν καταλαβες, οταν ξινεσαι και το παζεις καμποσος σε ημιτρελους και μπραβους της νυχτας οπως ειναι της χ.α ε τοτε θα το φας το κεφαλι σου..καταλαβες τωρα.
και ειναι κριμα γιατι εισαι νεο παιδι και δεν εχεις ξεχωρισει την πουτσα απο την βουρτσα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να μετρησουμε σε κιλα και τον θανατο... και τις δολοφονιες. καλη φαση..ο φονος δεν ειναι αποδεκτος εκτος ελαχιστων περιπτωσεων!
αλλα σε μια κλιμακα απο το 1 - 10 ! ο φονος του Φυσσα επιασε 11 και των 2 παιδιων εξω απο τα γραφεια της ΧΑ επιασε 2,5 ! ...χωρις να ασπαζομαι πολιτικα την ΧΑ....... αηδιαζω με τον τροπο που τα κατευθυνομενα ΜΜΕ (ολα ανεξαιρετως ) χειριζονται τα διαφορα θεματα!
γνωμη μου!
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
να μετρησουμε σε κιλα και τον θανατο... και τις δολοφονιες. καλη φαση..
τι εννοεις ? γιατι δεν καταλαβα!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Σωστος!ο φονος δεν ειναι αποδεκτος εκτος ελαχιστων περιπτωσεων!
γνωμη μου!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ουτε εγω καταλαβαίνω πως γινεται να επιδοτεί κάποιος και να βαζει σε κλίμακα δολοφονίες.τι εννοεις ? γιατι δεν καταλαβα!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν περιμενα να καταλαβεις με τα μυαλα που κουβαλας.Εσυ που διαφωνεις με την ιδεολογια τους γιατι δεν πας να κανεις αγωνα οπως εκανε ο φυσας τι φοβασαι ;) Απο τι αλλη το σαπιο συστημα δεν τους βαζει φυλακη για τι τους χρειαζεται..οπως χρειαζεται τους δολοφονους αντιεξουσιαστες της μαρφιν που σκοτωσαν αναδρα μια εγκυο κοπελα.Αλλα πεσμου γιατι εχει γινει τοσο θεμα αυτο με τον φυσσα και οχι ολα τα αλλα που εχουν να κανουν με παρακρατικους π.χ μαρφιν. η δολοφονιες των χρυαυγιτων. Αλλα ειστε τοσο προβατα μερικοι που οτι σας πασαρουν στην τβ το τρωτε αμασειτο.οχι. δεν κατάλαβα. Αν κάποιος ειναι ημιτρελος και μπραβος να μπει φυλακα και να μην εχει τοπικες οργανωσεις και να μην κυκλοφορεί χαλαρος. τελεια και παυλα. γιατι ο τυπακος δεν δολοφπνησε επειδη ηταν τρελος ουτε επειδη τον προκαλεσε κανεις αλλα επειδη διαφωνουσε με τις ιδεες του. οποτε αν εσυ διαφωνεις με προκαλεις και σε σκοτωνω . αυτο υποστηριζεις. δηλαδη κοτσανες.
και ειναι κριμα γιατι εισαι νεο παιδι και δεν εχεις ξεχωρισει την πουτσα απο την βουρτσα
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ουτε εγω καταλαβαίνω πως γινεται να επιδοτεί κάποιος και να βαζει σε κλίμακα δολοφονίες.
οκ! εγω δεν καταλαβαινω πως μια δολοφονια γινεται θεμα για μηνες και μια αλλη για μια μερα!
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
θεωρω λοιπον οτι παντα υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα! αυτο ! τιποτα αλλο!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ξερεις δεν ειναι τοσο χαζη, καταλαβαινει...Αλλα θελει να πει το δικο της και να υποστηριξει τα πιστευω της και ας ειναι λαθος. ;)οκ! εγω δεν καταλαβαινω πως μια δολοφονια γινεται θεμα για μηνες και μια αλλη για μια μερα!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
φασιστακι; οι αντιεξουαστες ειναι οι δολοφονοι της μαρφιν μιας και δεν βρηκαμε αλλο να προσαψουμε...Δεν περιμενα να καταλαβεις με τα μυαλα που κουβαλας.Εσυ που διαφωνεις με την ιδεολογια τους γιατι δεν πας να κανεις αγωνα οπως εκανε ο φυσας τι φοβασαι ;) Απο τι αλλη το σαπιο συστημα δεν τους βαζει φυλακη για τι τους χρειαζεται..οπως χρειαζεται τους δολοφονους αντιεξουσιαστες της μαρφιν που σκοτωσαν αναδρα μια εγκυο κοπελα.Αλλα πεσμου γιατι εχει γινει τοσο θεμα αυτο με τον φυσσα και οχι ολα τα αλλα που εχουν να κανουν με παρακρατικους π.χ μαρφιν. η δολοφονιες των χρυαυγιτων. Αλλα ειστε τοσο προβατα μερικοι που οτι σας πασαρουν στην τβ το τρωτε αμασειτο.
οι χρυσαυγιτες ειναι καλα παιδια... (σκαι rules...)
οι δολοφονία χρυσαυγιτων που μπηκαν σε οργανωση για να δολοφονουν ειναι θεμιτη και τα αμοιρα παιδια ενω οι αλλοι προκαλουν επειδη εχουν αντιθετες ιδεες..
ακουμε τιβι εμεις ενω εσυ ακους την τοπικη της χα .. οποτε ειμαστε εμεις οι μαλακες γιατι φυσικα η τηλεοραση ειναι κλασσικα υπερ των αναρχικων
και τελος να γινω φυσσας και γιατι δεν γινομαι.
ο τραμουντανα σε μικρογραφια
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και δεν καταλαβες ακομα γιατι;οκ! εγω δεν καταλαβαινω πως μια δολοφονια γινεται θεμα για μηνες και μια αλλη για μια μερα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις