Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να δεις που θα ακούει σιδηρόπουλο και ροκ μουσική.  :jerking:

........Γιαυτό δολοφόνησε τον τραγουδιστή που ήταν ειρηνοποιός και μέχρι και την τελευταία του πνοή προστάτευσε τους φίλους του, και πίστευε σε αξίες ουσιαστικές. :orchestra:

το κοινωνικό του γίγνεθαι ποιο ειπαμε ειναι; :effemine:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
να δεις που θα ακούει σιδηρόπουλο και ροκ μουσική.  :jerking:

........Γιαυτό δολοφόνησε τον τραγουδιστή που ήταν ειρηνοποιός και μέχρι και την τελευταία του πνοή προστάτευσε τους φίλους του, και πίστευε σε αξίες ουσιαστικές. :orchestra:

το κοινωνικό του γίγνεθαι ποιο ειπαμε ειναι; :effemine:
Νταξει δεν ηταν το καλυτερο παιδι κι αυτος, αν δεν προκαλεις δεν σε πειραζει κανενας.Βεβαια αδικα εφυγε και αναδρα.Οπως και τα παιδια στην τ.ο της χ.α εκεινει νομιζω ποιο αδικα δεν φταιγαν σε τιποτα στην θεση του μπορει να ηταν ο οπιοδηποτε απο μας..η αλλη θελανε κεινη την μερα μονο να σκοτωσουν ανθρωπο,οτι χειροτερο δλδ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νταξει δεν ηταν το καλυτερο παιδι κι αυτος, αν δεν προκαλεις δεν σε πειραζει κανενας.Βεβαια αδικα εφυγε και αναδρα.Οπως και τα παιδια στην τ.ο της χ.α εκεινει νομιζω ποιο αδικα δεν φταιγαν σε τιποτα στην θεση του μπορει να ηταν ο οπιοδηποτε απο μας..η αλλη θελανε κεινη την μερα μονο να σκοτωσουν ανθρωπο,οτι χειροτερο δλδ
εσυ δηλαδη που με προκαλεις εχω ευλογα το δικιο να σε δολοφονησω; ωραια εικονα εχεις για το δικαιο μανα μου. :jerking: :jerking: :jerking:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εσυ δηλαδη που με προκαλεις εχω ευλογα το δικιο να σε δολοφονησω; ωραια εικονα εχεις για το δικαιο μανα μου. :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν καταλαβες, οταν ξινεσαι και το παζεις καμποσος σε ημιτρελους και μπραβους της νυχτας οπως ειναι της χ.α ε τοτε θα το φας το κεφαλι σου..καταλαβες τωρα.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

ο φονος δεν ειναι αποδεκτος εκτος ελαχιστων περιπτωσεων!

αλλα σε μια κλιμακα απο το 1 - 10 ! ο φονος του Φυσσα επιασε 11 και των 2 παιδιων εξω απο τα γραφεια της ΧΑ επιασε 2,5 ! ...χωρις να ασπαζομαι πολιτικα την ΧΑ....... αηδιαζω με τον τροπο που τα κατευθυνομενα ΜΜΕ (ολα ανεξαιρετως ) χειριζονται τα διαφορα θεματα!

:hi: γνωμη μου!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν καταλαβες, οταν ξινεσαι και το παζεις καμποσος σε ημιτρελους και μπραβους της νυχτας οπως ειναι της χ.α ε τοτε θα το φας το κεφαλι σου..καταλαβες τωρα.
οχι. δεν κατάλαβα. Αν κάποιος ειναι ημιτρελος και μπραβος να μπει φυλακα και να μην εχει τοπικες οργανωσεις και να μην κυκλοφορεί χαλαρος. τελεια και παυλα. γιατι ο τυπακος δεν δολοφπνησε επειδη ηταν τρελος ουτε επειδη τον προκαλεσε κανεις αλλα επειδη διαφωνουσε με τις ιδεες του. οποτε αν εσυ διαφωνεις με προκαλεις και σε σκοτωνω . αυτο υποστηριζεις. δηλαδη κοτσανες.
και ειναι κριμα γιατι εισαι νεο παιδι και δεν εχεις ξεχωρισει την πουτσα απο την βουρτσα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αλλα σε μια κλιμακα απο το 1 - 10 ! ο φονος του Φυσσα επιασε 11 και των 2 παιδιων εξω απο τα γραφεια της ΧΑ επιασε 2,5 ! ...χωρις να ασπαζομαι πολιτικα την ΧΑ....... αηδιαζω με τον τροπο που τα κατευθυνομενα ΜΜΕ (ολα ανεξαιρετως ) χειριζονται τα διαφορα θεματα!

να μετρησουμε σε κιλα και τον θανατο...  και τις δολοφονιες. καλη φαση..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

Σωστος!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
οχι. δεν κατάλαβα. Αν κάποιος ειναι ημιτρελος και μπραβος να μπει φυλακα και να μην εχει τοπικες οργανωσεις και να μην κυκλοφορεί χαλαρος. τελεια και παυλα. γιατι ο τυπακος δεν δολοφπνησε επειδη ηταν τρελος ουτε επειδη τον προκαλεσε κανεις αλλα επειδη διαφωνουσε με τις ιδεες του. οποτε αν εσυ διαφωνεις με προκαλεις και σε σκοτωνω . αυτο υποστηριζεις. δηλαδη κοτσανες.
και ειναι κριμα γιατι εισαι νεο παιδι και δεν εχεις ξεχωρισει την πουτσα απο την βουρτσα
Δεν περιμενα να καταλαβεις με τα μυαλα που κουβαλας.Εσυ που διαφωνεις με την ιδεολογια τους γιατι δεν πας να κανεις αγωνα οπως εκανε ο φυσας τι φοβασαι  ;) Απο τι αλλη το σαπιο συστημα δεν τους βαζει φυλακη για τι τους χρειαζεται..οπως χρειαζεται τους δολοφονους αντιεξουσιαστες της μαρφιν που σκοτωσαν αναδρα μια εγκυο κοπελα.Αλλα πεσμου γιατι εχει γινει τοσο θεμα αυτο με τον φυσσα και οχι ολα τα αλλα που εχουν να κανουν με παρακρατικους π.χ μαρφιν. η δολοφονιες των χρυαυγιτων. Αλλα ειστε τοσο προβατα μερικοι που οτι σας πασαρουν στην τβ το τρωτε αμασειτο.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
  ουτε εγω καταλαβαίνω πως γινεται να επιδοτεί κάποιος και να βαζει σε κλίμακα δολοφονίες.

οκ! εγω δεν καταλαβαινω πως μια δολοφονια γινεται θεμα για μηνες και μια αλλη για μια μερα!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
θεωρω λοιπον οτι παντα υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα! αυτο ! τιποτα αλλο!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
οκ! εγω δεν καταλαβαινω πως μια δολοφονια γινεται θεμα για μηνες και μια αλλη για μια μερα!
Ξερεις δεν ειναι τοσο χαζη, καταλαβαινει...Αλλα θελει να πει το δικο της και να υποστηριξει τα πιστευω της και ας ειναι λαθος. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν περιμενα να καταλαβεις με τα μυαλα που κουβαλας.Εσυ που διαφωνεις με την ιδεολογια τους γιατι δεν πας να κανεις αγωνα οπως εκανε ο φυσας τι φοβασαι  ;) Απο τι αλλη το σαπιο συστημα δεν τους βαζει φυλακη για τι τους χρειαζεται..οπως χρειαζεται τους δολοφονους αντιεξουσιαστες της μαρφιν που σκοτωσαν αναδρα μια εγκυο κοπελα.Αλλα πεσμου γιατι εχει γινει τοσο θεμα αυτο με τον φυσσα και οχι ολα τα αλλα που εχουν να κανουν με παρακρατικους π.χ μαρφιν. η δολοφονιες των χρυαυγιτων. Αλλα ειστε τοσο προβατα μερικοι που οτι σας πασαρουν στην τβ το τρωτε αμασειτο.
φασιστακι;  :tooth:  οι αντιεξουαστες ειναι οι δολοφονοι της μαρφιν μιας και δεν βρηκαμε αλλο να προσαψουμε...
οι χρυσαυγιτες ειναι καλα παιδια... (σκαι rules...)
οι δολοφονία χρυσαυγιτων που μπηκαν σε οργανωση για να δολοφονουν ειναι θεμιτη και τα αμοιρα παιδια ενω οι αλλοι προκαλουν επειδη εχουν αντιθετες ιδεες..
ακουμε τιβι εμεις ενω εσυ ακους την τοπικη της χα .. οποτε ειμαστε εμεις οι μαλακες γιατι φυσικα η τηλεοραση ειναι κλασσικα υπερ των αναρχικων  :grin:
και τελος να γινω φυσσας και γιατι δεν γινομαι.
ο τραμουντανα σε μικρογραφια  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom