NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Μπλιζ ρωτάει ο ΑΣΤΑΤΟΣ αν παίζεις τάβλι
είναι γεροξεκουτης...παντως μην τον πολυτσιγκλας εσυ, γιατι λενε ότι καταρα από ετοιμοθανατο πιανει παντοτεραο παο ο μπλιζ με τσιγκλαει και θα μαλωκουμε ... γνωμη σου
Μπλιζ ρωτάει ο ΑΣΤΑΤΟΣ αν παίζεις τάβλι
είναι γεροξεκουτης...παντως μην τον πολυτσιγκλας εσυ, γιατι λενε ότι καταρα από ετοιμοθανατο πιανει παντοτε
Όχι αλλά ξέρω πως παίζεται το σωστό τάβλι!
είμαι Σαββατογεννημένη και επιπλέον με ειδικές δυνάμεις (εκτός αυτές του νιτζα) με τις οποίες μπορώ να τον εξοντώσω Δεν θα μας πουλήσει τις θεωρίες του Φαήλου Κρανιδιώτη εδω μέσα και της Λουκα για το ροκ..είναι γεροξεκουτης...παντως μην τον πολυτσιγκλας εσυ, γιατι λενε ότι καταρα από ετοιμοθανατο πιανει παντοτε
δεν μπορω σε σεβομαι..
τι ξερει από ροκ ο γερομπαμπαλής ναουμε....το πιο ροκ που εχει ακουσει στην ζωη του είναι ο σταν :S :S :Sείμαι Σαββατογεννημένη και επιπλέον με ειδικές δυνάμεις (εκτός αυτές του νιτζα) με τις οποίες μπορώ να τον εξοντώσω Δεν θα μας πουλήσει τις θεωρίες του Φαήλου Κρανιδιώτη εδω μέσα και της Λουκα για το ροκ..
τι ξερει από ροκ ο γερομπαμπαλής ναουμε....το πιο ροκ που εχει ακουσει στην ζωη του είναι ο σταν :S :S :S
Γεννημένοι ΚΥΡΙΑΚΗ
κλπ κλπ κλπ
Ο μπλιζ δεν ακουει σταν. Μην τα κάνουμε ολα ισιωμα και τα παρω εδω μεσα . ξέρει απο ροκ αλλά θέλει να μου την σπάσειτι ξερει από ροκ ο γερομπαμπαλής ναουμε....το πιο ροκ που εχει ακουσει στην ζωη του είναι ο σταν :S :S :S
Ο μπλιζ δεν ακουει σταν. Μην τα κάνουμε ολα ισιωμα και τα παρω εδω μεσα . ξέρει απο ροκ αλλά θέλει να μου την σπάσει
εγω μπορω να σε βριζω οχι ομως και οι αλλοι, και σιγουρα οχι ο ραο παοΈτσι!
Πατήστε τον, λιώστε τον, συνθλίψτε τον αναιδή, κ. συνάδελφο!
αντε γαμησου μωρη κολομπινα...εγω φταιω που ηθελα να σε υπερασπιστω...Ο μπλιζ δεν ακουει σταν. Μην τα κάνουμε ολα ισιωμα και τα παρω εδω μεσα . ξέρει απο ροκ αλλά θέλει να μου την σπάσει
σταρχιδια μας!!!!!Υπάγω προς εργασίαν!