astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
και δεν καταλαβες ακομα γιατι;
εκτος απο προσβασιμος ειμαι και λιγο αργος!
και δεν καταλαβες ακομα γιατι;
Η τηλεόραση εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβερνήσεως και δημιουργεί συνειδήσεις και ετοιμάζει το έδαφος για όσα την εξυπηρετούν. Εσύ που είσαι πολίτης σκεπτόμενος έξω απο αυτό, αντί να αναλογιστείς την ουσία κάνεις ανούσιες συγκρίσεις χαοτικές ανώφελες . Σε βάζουν στο διλλημα για να εξισώσουν κατάστασεις που οχι μανα μου δεν μπορούν να συμψηφιστούν. Οσο εσύ και οποιος αλλος πράττει με αυτή την λογική που επιδιώκουν κερδίζουν μια αντιπαράθεση και κάνουν την δουλίτσα τους χρησιμοποιώντας κατα βούληση στερεοτυπα. .. ξεφτιλα κοινωνικη και πολιτική δηλαδη..εκτος απο προσβασιμος ειμαι και λιγο αργος!
Φασιστακι εισαι και φαινεσαι Κανενας αναρχικος δεν θα φορουσε κουκουλα και θα πηγαινε στην τραπεζα να καψει ανθρωπους.Αυτοι που το κανανε δεν εχουν καμια σχεση με τον αναρχικο χωρο.Αλλα ειπαμε καντε μπεε για να δειξετε οτι συμφωνειτε με αυτα που σας ταιζουν στην τβ Βεβαια δεν σε αδικο τοσο μυαλο εχει τοσα καταλαβαινεις..ξερεις τι λενε οι παρακρατικοι καλα που υπαρχουν τα προβατα σαν και σενα καλη ωρα και θα περναμε το δικο μας για να απροσανατολιζουμε τον κοσμο απο τα βασικα του προβληματα και την χαωδη κατασταση που επικρατει στην χωρα μας.φασιστακι; οι αντιεξουαστες ειναι οι δολοφονοι της μαρφιν μιας και δεν βρηκαμε αλλο να προσαψουμε...
οι χρυσαυγιτες ειναι καλα παιδια... (σκαι rules...)
οι δολοφονία χρυσαυγιτων που μπηκαν σε οργανωση για να δολοφονουν ειναι θεμιτη και τα αμοιρα παιδια ενω οι αλλοι προκαλουν επειδη εχουν αντιθετες ιδεες..
ακουμε τιβι εμεις ενω εσυ ακους την τοπικη της χα .. οποτε ειμαστε εμεις οι μαλακες γιατι φυσικα η τηλεοραση ειναι κλασσικα υπερ των αναρχικων
και τελος να γινω φυσσας και γιατι δεν γινομαι.
ο τραμουντανα σε μικρογραφια
Με το αικιου που εχεις και πολυς σου ειναιμπε παω να δω μπογδανο
τον βικινγκ τον συμπαθω το εχω πει λυπαμαι που δεν κατανοει ειναι και κριμα αλλα τι να κανειςμη μπαινετε σε τριπακι προσωπικων χαρακτηρισμων ! θα χαθει η ιδεα της κουβεντας! ]]]
αντε μη φαω κανα προβατο !!! ολοκληρο!
τον βικινγκ τον συμπαθω το εχω πει λυπαμαι που δεν κατανοει ειναι και κριμα αλλα τι να κανεις
Εχω φαει..εσυ πιστευω οχι,με ειχαν κανει τραπεζι ενα ζευγαρι αλβανοι για μια εξυπηρετηση που τους ειχα κανει..και μαντεψε το κρεας ηταν μια ολοκληρη προβατινα :o που την ειχαν βρασει σε μια μεγαλη κατσαρολα..νταξει η αληθεια ειναι οτι δεν εφαγα πολυ οσο για να μην παρεξηγηθουνε..μη μπαινετε σε τριπακι προσωπικων χαρακτηρισμων ! θα χαθει η ιδεα της κουβεντας! ]]]
αντε μη φαω κανα προβατο !!! ολοκληρο!
χαχα με εκανες και γελασα παλι :-*τον βικινγκ τον συμπαθω το εχω πει λυπαμαι που δεν κατανοει ειναι και κριμα αλλα τι να κανεις
Εχω φαει..εσυ πιστευω οχι,με ειχαν κανει τραπεζι ενα ζευγαρι αλβανοι για μια εξυπηρετηση που τους ειχα κανει..και μαντεψε το κρεας ηταν μια ολοκληρη προβατινα :o που την ειχαν βρασει σε μια μεγαλη κατσαρολα..νταξει η αληθεια ειναι οτι δεν εφαγα πολυ οσο για να μην παρεξηγηθουνε..
Ασε σου λεω αυτο το πραγμα δεν το εχει φαει κανεις :S ρε ξερεις τι θα παει παιρνουν μια προβατινα απο το κοπαδι ,την σφαζουν και την βαζουν κατευθειαν μεσα στην κατσαρολα για βρασιμο.αγαπητε βικινγκ! με μενα μπορεις να κοντραριστεις σε οτι θες! ......εκτος απο το φαγητο!! .......!! ειναι χαμενη μαχη, πιστεψε με!
Ασε σου λεω αυτο το πραγμα δεν το εχει φαει κανεις :S ρε ξερεις τι θα παει παιρνουν μια προβατινα απο το κοπαδι ,την σφαζουν και την βαζουν κατευθειαν μεσα στην κατσαρολα για βρασιμο.
Και στο αυχενικόαγαπητε βικινγκ! με μενα μπορεις να κοντραριστεις σε οτι θες! ......εκτος απο το φαγητο!! .......!! ειναι χαμενη μαχη, πιστεψε με!
Και στο αυχενικό
Να τα λέμε αυτά
Πωω. εγω εχω φασουλαδα σημερα :S Η αλλη δεν παει για φαει εξω..οποτε μουνοδρομος ο γυρος δυο διπλοπιτα θα τα τιμησω δεοντος.