Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εκτος απο προσβασιμος ειμαι και λιγο αργος!  :uglystupid:
Η τηλεόραση εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβερνήσεως και δημιουργεί συνειδήσεις και ετοιμάζει το έδαφος για όσα την εξυπηρετούν. Εσύ που είσαι πολίτης σκεπτόμενος έξω απο αυτό, αντί να αναλογιστείς την ουσία κάνεις ανούσιες συγκρίσεις χαοτικές ανώφελες . Σε βάζουν στο διλλημα για να εξισώσουν κατάστασεις που οχι μανα μου δεν μπορούν να συμψηφιστούν. Οσο εσύ και οποιος αλλος πράττει με αυτή την λογική που επιδιώκουν κερδίζουν μια αντιπαράθεση και κάνουν την δουλίτσα τους χρησιμοποιώντας κατα βούληση στερεοτυπα. .. ξεφτιλα κοινωνικη και πολιτική δηλαδη..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
φασιστακι;  :tooth:  οι αντιεξουαστες ειναι οι δολοφονοι της μαρφιν μιας και δεν βρηκαμε αλλο να προσαψουμε...
οι χρυσαυγιτες ειναι καλα παιδια... (σκαι rules...)
οι δολοφονία χρυσαυγιτων που μπηκαν σε οργανωση για να δολοφονουν ειναι θεμιτη και τα αμοιρα παιδια ενω οι αλλοι προκαλουν επειδη εχουν αντιθετες ιδεες..
ακουμε τιβι εμεις ενω εσυ ακους την τοπικη της χα .. οποτε ειμαστε εμεις οι μαλακες γιατι φυσικα η τηλεοραση ειναι κλασσικα υπερ των αναρχικων  :grin:
και τελος να γινω φυσσας και γιατι δεν γινομαι.
ο τραμουντανα σε μικρογραφια  :orchestra:
Φασιστακι εισαι και φαινεσαι  :birdman: Κανενας αναρχικος δεν θα φορουσε κουκουλα και θα πηγαινε στην τραπεζα να καψει ανθρωπους.Αυτοι που το κανανε δεν εχουν καμια σχεση με τον αναρχικο χωρο.Αλλα ειπαμε καντε μπεε για να δειξετε οτι συμφωνειτε με αυτα που σας ταιζουν στην τβ  :uglystupid: Βεβαια δεν σε αδικο τοσο μυαλο εχει τοσα καταλαβαινεις..ξερεις τι λενε οι παρακρατικοι καλα που υπαρχουν τα προβατα σαν και σενα καλη ωρα και θα περναμε το δικο μας για να απροσανατολιζουμε τον κοσμο απο τα βασικα του προβληματα και την χαωδη κατασταση που επικρατει στην χωρα μας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπε  :grin: παω να δω μπογδανο

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
μη μπαινετε σε τριπακι προσωπικων χαρακτηρισμων ! θα χαθει η ιδεα της κουβεντας! ]]]

αντε μη φαω κανα προβατο !!! ολοκληρο!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μη μπαινετε σε τριπακι προσωπικων χαρακτηρισμων ! θα χαθει η ιδεα της κουβεντας! ]]]

τον βικινγκ τον συμπαθω το εχω πει λυπαμαι που δεν κατανοει ειναι και κριμα αλλα τι να κανεις  :hi:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
τον βικινγκ τον συμπαθω το εχω πει λυπαμαι που δεν κατανοει ειναι και κριμα αλλα τι να κανεις  :hi:

εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι ερωτευμενος! ....νεο παιδι ειναι!!  ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

Εχω φαει..εσυ πιστευω οχι,με ειχαν κανει τραπεζι ενα ζευγαρι αλβανοι για μια εξυπηρετηση που τους ειχα κανει..και μαντεψε το κρεας ηταν μια ολοκληρη προβατινα   :o που την ειχαν βρασει σε μια μεγαλη κατσαρολα..νταξει η αληθεια ειναι οτι δεν εφαγα πολυ οσο για να μην παρεξηγηθουνε..  :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Εχω φαει..εσυ πιστευω οχι,με ειχαν κανει τραπεζι ενα ζευγαρι αλβανοι για μια εξυπηρετηση που τους ειχα κανει..και μαντεψε το κρεας ηταν μια ολοκληρη προβατινα   :o που την ειχαν βρασει σε μια μεγαλη κατσαρολα..νταξει η αληθεια ειναι οτι δεν εφαγα πολυ οσο για να μην παρεξηγηθουνε..  :grin:

αγαπητε βικινγκ! με μενα μπορεις να κοντραριστεις σε οτι θες! ......εκτος απο το φαγητο!! .......!! ειναι χαμενη μαχη, πιστεψε με!  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
αγαπητε βικινγκ! με μενα μπορεις να κοντραριστεις σε οτι θες! ......εκτος απο το φαγητο!! .......!! ειναι χαμενη μαχη, πιστεψε με!  :grin:
Ασε σου λεω αυτο το πραγμα δεν το εχει φαει κανεις  :S ρε ξερεις τι θα παει παιρνουν μια προβατινα απο το κοπαδι ,την σφαζουν και την βαζουν κατευθειαν μεσα στην κατσαρολα για βρασιμο. :headbang:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ασε σου λεω αυτο το πραγμα δεν το εχει φαει κανεις  :S ρε ξερεις τι θα παει παιρνουν μια προβατινα απο το κοπαδι ,την σφαζουν και την βαζουν κατευθειαν μεσα στην κατσαρολα για βρασιμο. :headbang:

ε κα ιτι ηθελς εσυ ! να περιμενουν ππρωτα τα τριημερα!?  :headbang: :headbang: :headbang:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
επιστρεφω μετα το φαγητο!!!!!!!!!!! ξεχαστηκα παλι!!!!!!!!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πωω. εγω εχω φασουλαδα σημερα  :S Η αλλη δεν παει για φαει εξω..οποτε μουνοδρομος ο γυρος  :grin: δυο διπλοπιτα θα τα τιμησω δεοντος. :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ερη δωσε πονο στα φασιστακια
ερη μαζι σου μια ζωη :rockon:

με ερη και τζολι κακος χαμος θα γινει  :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.969
Πόντοι
26.096
Παράθεση απόψεων γίνεται. Δεν μοιράζουμε πόνο στο νήμα μας.
Αρκετό πόνο έχει ο κ. raopau με τον έρωτά του...

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Πωω. εγω εχω φασουλαδα σημερα  :S Η αλλη δεν παει για φαει εξω..οποτε μουνοδρομος ο γυρος  :grin: δυο διπλοπιτα θα τα τιμησω δεοντος. :grin:

βρε αχρηστο! εχει φασολαδα και συ σκεφτεσαι πιτογυρα!?  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom