Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.792
Πόντοι
25.467
Δε σου μιλάει επειδή τον κοντράρεις παντού και σε όλα. Παρόλα αυτά επειδή είναι ψυχούλα, αν δείχνατε μεταμέλεια θα ήσασταν ο καλύτερος φίλος  του.

Τώρα για το άλλο, με τόσες καψουρες, που να θυμάται ο άνθρωπος τι έχει πει. Κρατάει αρχείο όπως εσείς;

Τι είδους μεταμέλεια δηλαδή; Να αποθεώνω τις χοντρές; Ή να πάθω αμνησία και να μην του παραθέτω τις εκ διαμέτρου αντίθετες αναρτήσεις του;  :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τι είδους μεταμέλεια δηλαδή; Να αποθεώνω τις χοντρές; Ή να πάθω αμνησία και να μην του παραθέτω τις εκ διαμέτρου αντίθετες αναρτήσεις του;  :think:
Να μην τις επικρίνετε τουλάχιστον. Οχι να τις αποθεωνετε.

Για πιο λόγο να παραθέτετε τις αντίθετες αναρτήσεις του;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.792
Πόντοι
25.467
Τι λες,εγω εκραξα αυτην που κραζει τον κοσμο που δεν φταιει και σε κατι..ποτε δεν το επαιξα ιστορια πισω απ το π.σ και στο φιναλε που ξερεις τι κανω εγω  :P

Αν δεν με απατά η μνήμη μου,  εκτος από το κράξιμο, της προτείνατε να πάρει στο σπίτι της τους μετανάστες.

Σύμφνωνα λοιπόν με το πνεύμα της ανάρτησής σας, σας πρότεινα κι εγώ κάτι.

Και στο φινάλε... εγώ δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, αλλά ούτως, δεν ξέρετε ούτε εσείς τι κάνω εγώ, ή η δ. Ερινάλια, ή ο κ. Νικοτρίβης κλπ. Οπότε, άκυρο το επιχείρημα.  :)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

δεν ήξερα ότι ο Μεγαλειότατος έχει αδυναμία στις τροφαντές... οπότε υποθέτω και η wildrose μάλλον θα είναι...

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
θε επρεπε να ντρεπεσαι Τριβη!
προσεχε πως μιλας για μια πανδρεμενη κιουρια! σαν την Ερη!
ο ανηρ της δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του και θα σε καλεσει σε αραντεβου θανατου!

Φυλαξου! το νου σου!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αν δεν με απατά η μνήμη μου,  εκτος από το κράξιμο, της προτείνατε να πάρει στο σπίτι της τους μετανάστες.

Σύμφνωνα λοιπόν με το πνεύμα της ανάρτησής σας, σας πρότεινα κι εγώ κάτι.

Και στο φινάλε... εγώ δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, αλλά ούτως, δεν ξέρετε ούτε εσείς τι κάνω εγώ, ή η δ. Ερινάλια, ή ο κ. Νικοτρίβης κλπ. Οπότε, άκυρο το επιχείρημα.  :)
Ε τοτε ας μας πει η ιδια αν εχει μερικους απο δαυτους στο σπιτι της η οχι αλλα το κραξιμο το εκανα για το αδικο κραξιμο της στους νοικοκυρεους που ισα,ισα ανοιγουν τα σπιτια τους (βλεπε.ειδομενη) και φοιλοξενοθυν προσφυγες και μεταναστες. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.792
Πόντοι
25.467

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, όταν ο Μεγαλειότατος γράφει ότι κάποια με ύψος 1,50 και βάρος 150 κιλά, είναι φυσιολογική γυναίκα και όχι κήτος υπο προστασία, πρέπει να ποιώ τη νήσσα. Καλώς!

Για να πληροφορηθώ τι από τα δύο ισχύει τελικά.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
θε επρεπε να ντρεπεσαι Τριβη!
προσεχε πως μιλας για μια πανδρεμενη κιουρια! σαν την Ερη!
ο ανηρ της δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του και θα σε καλεσει σε αραντεβου θανατου!

Φυλαξου! το νου σου!!
Είναι φίλος μου ο βασιλόφρων

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.792
Πόντοι
25.467
Ε τοτε ας μας πει η ιδια αν εχει μερικους απο δαυτους στο σπιτι της η οχι αλλα το κραξιμο το εκανα για το αδικο κραξιμο της στους νοικοκυρεους που ισα,ισα ανοιγουν τα σπιτια τους (βλεπε.ειδομενη) και φοιλοξενοθυν προσφυγες και μεταναστες. :)

Σαν πολύ γενικός δερβέναγας δεν την έχετε δει τώρα τελευταία; Και ποιός είστε εσείς που θα σας δώσουμε και λογαριασμό για το τι κάνουμε στο σπίτι μας ρε ματσόλα;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, όταν ο Μεγαλειότατος γράφει ότι κάποια με ύψος 1,50 και βάρος 150 κιλά, είναι φυσιολογική γυναίκα και όχι κήτος υπο προστασία, πρέπει να ποιώ τη νήσσα. Καλώς!

Για να πληροφορηθώ τι από τα δύο ισχύει τελικά.
Ε καλά, το ότι έχει ιδιαίτερα γούστα τι σας πειράζει; Δεν σας έβαλε ντε και καλά να τις πηδήξετε  :grin:

Εδώ δεν ξέρει ο ίδιος τι ισχύει, θες να μάθεις εσύ;  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.792
Πόντοι
25.467
Ε καλά, το ότι έχει ιδιαίτερα γούστα τι σας πειράζει; Δεν σας έβαλε ντε και καλά να τις πηδήξετε  :grin:

Εδώ δεν ξέρει ο ίδιος τι ισχύει, θες να μάθεις εσύ;  :2funny:

Το ότι έχει ιδιαίτερα γούστα, δεν με πειράζει καθόλου. Αυτό που με πειράζει, είναι ότι μας τα παρουσιάζει ως φυσιολογικά και μας μέμφεται για τα δικά μας.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
δεν εχετε εκλεπτυσμενο γουστο σαν του μεγαλειοτατου  αυτο ειναι το προβλημα  :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Το ότι έχει ιδιαίτερα γούστα, δεν με πειράζει καθόλου. Αυτό που με πειράζει, είναι ότι μας τα παρουσιάζει ως φυσιολογικά και μας μέμφεται για τα δικά μας.  :)
Εφόσον βλέπει φυσιολογικά τα 159 κιλά δε θα σε μέμφεται για τις ανορεξικές που πηδάς ;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σαν πολύ γενικός δερβέναγας δεν την έχετε δει τώρα τελευταία; Και ποιός είστε εσείς που θα σας δώσουμε και λογαριασμό για το τι κάνουμε στο σπίτι μας ρε ματσόλα;
Ειπα οτι δεν μπορω την δηθενια και το κραξιμο χωρις λογο....τωρα αν εσυ καταλαβαινεις αλλα προβλημα σου δεν φταιω εγω που οταν ο θεος εβρεχε μυαλα μερικοι κρατουσατε ομπρελα. :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ασχετο αλλα ειδα οτι τον μαξιμο τον κιτρινισαν   :2funny: ρε κουφαλες τι το κανατε το παιδι :P

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

:new_shocked:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ειπα οτι δεν μπορω την δηθενια και το κραξιμο χωρις λογο....τωρα αν εσυ καταλαβαινεις αλλα προβλημα σου δεν φταιω εγω που οταν ο θεος εβρεχε μυαλα μερικοι κρατουσατε ομπρελα. :)

:new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom