Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
γαμω το κρατος
γαμώ το σπιτακι των φασιστοειδών
γαμω τους νεοελληνες και την υποκρισία του
γαμω το σοιμπλε και τα απολειφάδια τους πολιτικους ταγούς που ψηφίζει η κάθε κατίνα και ο κάθε νοικοκύρης.
ψόφο στους αλητες της δημοσιογραφίας και στους φιλήσυχους πολίτες που τους βρωμίζουν το περιβάλλον οι πρόσφυγες.
αι στα διάλα πρωι πρωι μεσημεριατικα με τον κάθε μαλάκα
Οι νοικοκυριδες τωρα τι σε φταινε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
Καλά...

Αν ήταν μοντ ο Άλεξ, θα μπάνιαρε όλους όσους έχουν ανταλλάξει ποστ με γυναικεία νικ, με την αιτιολογία του αθέμιτου ανταγωνισμού.  :)
αν ηταν μοντ ο αλεξ θα μεσολαβουσε να αγορασω το σαιτ  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και εριναλ αμα θελεις προσφυγες να τους παρεις σπιτι σου.. αντε με το καθε επαναστατη του κωλου π.σ  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Καλά...

Αν ήταν μοντ ο Άλεξ, θα μπάνιαρε όλους όσους έχουν ανταλλάξει ποστ με γυναικεία νικ, με την αιτιολογία του αθέμιτου ανταγωνισμού.  :)

Για μένα είναι δίκαιος ( απόδειξη ότι μου μιλάει και ας είχαμε κοντραριστεί παλιότερα) και δεν είναι μονοφαγας, δίνει πληροφορίες όποτε τον ρωτήσεις

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Για μένα είναι δίκαιος ( απόδειξη ότι μου μιλάει και ας είχαμε κοντραριστεί παλιότερα) και δεν είναι μονοφαγας, δίνει πληροφορίες όποτε τον ρωτήσεις

τι πληροφορίες τύπε; δεν είναι παντρεμένος και μάλιστα γράφει και η γυναίκα του;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πατάς κάλο και θα σε πάρει και θα σε σηκώσει  :2funny:
Ναι ρε φιλε μιλαει για υποκρισια και αλλα ενω αυτη καθεται και κραζει τους νοικοκυρεους πισω απο ενα π.σ εαν θελει να λεγεται αριστερη και ανθρωπιστρια να παει στην ειδομενη να βοηθησει κοσμο, οχι να μας το παιζει καποια πισω απο εναν υ.π  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Εμλενα πάλι δεν μου μιλά. Μου κάνει ναζάκια.  :gay:

Ε τότε τι στο καλό αναρωτιόταν ο ευλογημένος για το από που πήρε πληροφορίες για τις καψούρες του ο κ. Χιονοστροβιλλομάτης;  :huh:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ναι ρε φιλε μιλαει για υποκρισια και αλλα ενω αυτη καθεται και κραζει τους νοικοκυρεους πισω απο ενα π.σ εαν θελει να λεγεται αριστερη και ανθρωπιστρια να παει στην ειδομενη να βοηθησει κοσμο, οχι να μας το παιζει καποια πισω απο εναν υ.π  :)
Και που ξέρεις τι κάνει; Θα ήθελες να έρθει να το διαφημίσει εδώ να της δώσουμε τα συγχαρίκια;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και που ξέρεις τι κάνει; Θα ήθελες να έρθει να το διαφημίσει εδώ να της δώσουμε τα συγχαρίκια;
Ναι φυσικα και να την βοηθησουμε οσοι μπορουμε, οχι ομως να κραζει τους αλλους γιατι δεν θελουν μουσουλμανους στην πατριδα τους.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εμλενα πάλι δεν μου μιλά. Μου κάνει ναζάκια.  :gay:

Ε τότε τι στο καλό αναρωτιόταν ο ευλογημένος για το από που πήρε πληροφορίες για τις καψούρες του ο κ. Χιονοστροβιλλομάτης;  :huh:
Δε σου μιλάει επειδή τον κοντράρεις παντού και σε όλα. Παρόλα αυτά επειδή είναι ψυχούλα, αν δείχνατε μεταμέλεια θα ήσασταν ο καλύτερος φίλος  του.

Τώρα για το άλλο, με τόσες καψουρες, που να θυμάται ο άνθρωπος τι έχει πει. Κρατάει αρχείο όπως εσείς;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Και εσείς που είστε νοικοκυραίος, πίσω από ενα p.c. κάθεστε και κράζετε. Γιατί δεν πάτε να συνδράμετε σε καμιά φύλαξη συνόρων, όπως κάμνουν οι νυκοκυραίοι αμερικανοί στα σύνορα με το Μεξικό;

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
το νόμισμα εχει πάντα δύο όψεις

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ναι φυσικα και να την βοηθησουμε οσοι μπορουμε, οχι ομως να κραζει τους αλλους γιατι δεν θελουν μουσουλμανους στην πατριδα τους.
Κάνε εσύ αυτο που αισθάνεσαι και άσε τους άλλους

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και εσείς που είστε νοικοκυραίος, πίσω από ενα p.c. κάθεστε και κράζετε. Γιατί δεν πάτε να συνδράμετε σε καμιά φύλαξη συνόρων, όπως κάμνουν οι νυκοκυραίοι αμερικανοίστα σύνορα με το Μεξικό;
Τι λες,εγω εκραξα αυτην που κραζει τον κοσμο που δεν φταιει και σε κατι..ποτε δεν το επαιξα ιστορια πισω απ το π.σ και στο φιναλε που ξερεις τι κανω εγω  :P

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τι λες,εγω εκραξα αυτην που κραζει τον κοσμο που δεν φταιει και σε κατι..ποτε δεν το επαιξα ιστορια πισω απ το π.σ και στο φιναλε που ξερεις τι κανω εγω  :P
Τώρα μιλάς σωστά. Και που ξέρεις εσύ αν η Έρη έχει 10 Σύριους στο σπίτι;

( για πούτσα εννοώ)  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom