Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τι υπονοεις οτι υποκλεπτονται π.μ :oΚοιτα τα πμ σου. Ηρθε τιποτα η χαθηκε;
Τι υπονοεις οτι υποκλεπτονται π.μ :oΚοιτα τα πμ σου. Ηρθε τιποτα η χαθηκε;
Αλανιαρα μας βγηκε αυτημωρη ξεκαπιστρωτη! τωρα εισαι πανδρεμενη γυναικα ! προσεχε λιγο !
Και διάβασε και την κριτική κωλογερουΑλανιαρα μας βγηκε αυτη
Και ανωμαλιαρια δλδΚαι διάβασε και την κριτική κωλογερου
Και διάβασε και την κριτική κωλογερου
Εσυ εισαι εξπερ στο ειδος σου Δεν χρειαζεσαι πληροφοριες. Ειδικα με τη φωτογραφια σου που κυκλοφορησε στο διαδυκτιοΜόνο στο ελαιοτρίβη στέλνεις; Στο τρίβη τίποτα;
Οχι σημερα έχω ντουλεια ικοντομίΝικ θα φαμε μπριζολακια?
Προϊόν μοντάζ και αυτήΕσυ εισαι εξπερ στο ειδος σου Δεν χρειαζεσαι πληροφοριες. Ειδικα με τη φωτογραφια σου που κυκλοφορησε στο διαδυκτιο
Μην βροντοχτυπας τις χαντρες η δουλεια κανει τους μαγκες.Οχι σημερα έχω ντουλεια ικοντομί
Κοιταξτε μειρακια και wannabe worshippers.
Για να ιδρυσετε κινημα πρεπει πρωτα να μαθετε την ιστορια.
Το κινημα σας μετρα ηδη δυο μαρτυρες.
Δεν ειναι μονο ο κ. maximos555 ( ειθε το πεος του κ. NICK TRIVE να τον γεμιζει στις δυσκολες ωρες του ).
Υπαρχει νικ που ηδη μαρτυρησε δις! Το πρωτον ως kyrMedios και το δευτερον ως Third Man.
Γι αυτο αφηστε τις πομπωδεις δηλωσεις, μελετηστε Ιστορια. Αλλιως η Ιστορια θα επαναληφθει ως φαρσα.
Προς τους κυρίους Gianevan, The Saint, Alex71
Μπορείτε να με βρίσετε ή να με τρολάρετε όσο θέλετε και με όποια έκφραση θέλετε. Έχετε το ελεύθερο και άλλωστε αυτά είναι αμοιβαία και βέβαια δεν αποτελούν το κύριο και αποκλειστικό περιεχόμενο των μεταξύ μας συζητήσεων.
Σε πολύ λίγους δεν δίνω το δικαίωμα αυτό. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε νικ που κύριο και αποκλειστικό μέλημά τους είναι η ειρωνεία, η κακεντρέχεια, η κακοήθεια, η μοχθηρότητα και ο φθόνος.
Προειδοποιήθηκε πολλές φορές να μην γίνεται τσιμπούρι στα αρχίδια μου. Έρχονταν όμως καθημερινά εδώ και ειρωνευόταν ή έβριζε. Τον αγνόησα πολλές φορές. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες. Θεώρησε την ανοχή αυτή ως αδυναμία. Τον οδήγησα σε μία κόντρα, που αναπόφευκτο ήταν, να έχει τουλάχιστον ένα θύμα. Το θύμα θα μπορούσε να ήμουν εγώ, αλλά από ένα σημείο και μετά, έπαψε να με ενδιαφέρει.
Έχω αδυναμίες ως άνθρωπος. Το παραδέχομαι. Σιχαίνομαι τις κατσαρίδες.
γαμω το κρατος
γαμώ το σπιτακι των φασιστοειδών
γαμω τους νεοελληνες και την υποκρισία του
γαμω το σοιμπλε και τα απολειφάδια τους πολιτικους ταγούς που ψηφίζει η κάθε κατίνα και ο κάθε νοικοκύρης.
ψόφο στους αλητες της δημοσιογραφίας και στους φιλήσυχους πολίτες που τους βρωμίζουν το περιβάλλον οι πρόσφυγες.
αι στα διάλα πρωι πρωι μεσημεριατικα με τον κάθε μαλάκα
Αν ήταν μοντ ο Αλεξ θα τον είχε μπανιαρει νωρίτεραΤο περίεργον είναι ότι δεν είχε γίνει τσιμπούρι στους δικούς σας όρχεις, αλλά στους όρχεις του κ. νηματοθέτη. Κότα τον ανέβαζε, λυράτη τον κατέβαζε.
Όπως και να έχει πάντως, πολλοί έχουν οδηγήσει τεχνηέντως σε κόντρα κάποιους άλλους, και πολλές φορές οι διάλογοι σε αυτές τις κόντρες ήταν αρκετά πιο "πικάντικοι". Δεν ενθυμούμαι όμως ποτέ άλλοτε περίπτωση, που η σπάθη της δικαιοσύνης να έπεσε τόσο γράγορα, και με τόσο soft αφορμή.
Ασχετο ! ψαχνω σασμαν 1ης για pajero pinin 2λιτρο! καμμια ιδεα!?
Αν ήταν μοντ ο Αλεξ θα τον είχε μπανιαρει νωρίτερα