NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
χενα τατου ειναι μαλακια
όλα τα τατού, μαλακία είναι
χενα τατου ειναι μαλακια
Πεπει να προστεθει στο λεξιλογιο του μπου..αντι με κερασε μερεντα..με κερασε μελανια...τα χένα τατού, ναι
Προδωσεs τον στοχοδεν ξεβαφουν
Πεπει να προστεθει στο λεξιλογιο του μπου..αντι με κερασε μερεντα..με κερασε μελανια...
ναι ε;όλα τα τατού, μαλακία είναι
Δε ξέρω ακόμα με ζητάνε πολλες δε ξερω τι να αποφασισωσαουλ ποτε αρραβωνιάζεσαι; (το οτι αρραβωνιάζονται ακομα με αφήνει με ανοιχτό το στομα - και να σημειωθεί ότι ενα πράγμα με αφηνε μέχρι τώρα έτσι.. )
Προδωσεs τον στοχο
σαουλ ποτε αρραβωνιάζεσαι; (το οτι αρραβωνιάζονται ακομα με αφήνει με ανοιχτό το στομα - και να σημειωθεί ότι ενα πράγμα με αφηνε μέχρι τώρα έτσι.. )
ε όχι δα..Προδωσεs τον στοχο
ναι ε;
Το παει στο οθωμανικο λεs???.....Εχει διευρυνει τουs οριζοντεs???μπα, στην πίσω τρύπα τον έφτιαξε
Το παει στο οθωμανικο λεs???.....Εχει διευρυνει τουs οριζοντεs???
θα έρθει ο ραο παο θεσσαλονίκη, το έμαθες; λες να βρήκε καμια γκόμενα εδω πανω;Δε ξέρω ακόμα με ζητάνε πολλες δε ξερω τι να αποφασισω
μου ηρθε στο νου μια κουβενδα με ένα φίλο που έχετε κοινές απόψεις και το βρήκα χαριτωμένογιατί μειδιάς?
Κοιτα..........Το λαθοs ειναι οτι το ανακοινωσεs............Και μιαs και λεs οτι ειναι μυστικο.......δεν θελει και πολυ σκεψη .....Ψηλοs ψηλοs καλογεροs και κοκκαλα δεν εχει...Τι ειναι?? Ο καπινοsε όχι δα..
Αν βρηκε να μου γνωρισει τις φιλες τις..και με ασχημες συμβιβαζομαι δεν εχω θεμαθα έρθει ο ραο παο θεσσαλονίκη, το έμαθες; λες να βρήκε καμια γκόμενα εδω πανω;
εχε χαρη που πληρωνω στον διομηδακο τα ιμοτικον με το κομματιΤο παει στο οθωμανικο λεs???.....Εχει διευρυνει τουs οριζοντεs???
μου ηρθε στο νου μια κουβενδα με ένα φίλο που έχετε κοινές απόψεις και το βρήκα χαριτωμένο
θα έρθει ο ραο παο θεσσαλονίκη, το έμαθες; λες να βρήκε καμια γκόμενα εδω πανω;
ριχνει σταχτη στα ματια ο τυπος ειναι μεγαλη αλεπου και μοναχοφαης να ξερειςΑν βρηκε να μου γνωρισει τις φιλες τις..και με ασχημες συμβιβαζομαι δεν εχω θεμα