Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Μπλίζαρντ έχω μάθει έχεις φίλες μιλφάρες και ματσωμένες...
Καλα..................μετα τον γαμο, παλι εδω θαρθει......Παλαι με χρονια με καιρουs..........
Μπλίζαρντ έχω μάθει έχεις φίλες μιλφάρες και ματσωμένες...
Πανω απ ολα......................νοικοκυρεsΜπλίζαρντ έχω μάθει έχεις φίλες μιλφάρες και ματσωμένες...
Εμένα με νοιάζει περισσότερο να έχουν πισίνα και τζαγκουαρ, είμαι ρομαντικός τύποςΠανω απ ολα......................νοικοκυρεs
Εμένα με νοιάζει περισσότερο να έχουν πισίνα και τζαγκουαρ, είμαι ρομαντικός τύπος
Για να είμαι ειλικρινής το μόνο άτομο, που ξέρω ότι έχει πισίνα και τζάγκουαρ είναι ο Άγιος.
Σας ενδιαφέρει;
Αη χαβ δε πιξερΕμένα με νοιάζει περισσότερο να έχουν πισίνα και τζαγκουαρ, είμαι ρομαντικός τύπος
Οχι αλλα όπως φαίνεται μένει σε ανάλογη γειτονιά οπότε μπορεί να μου κάνει κονέ τις γειτόνισεςΓια να είμαι ειλικρινής το μόνο άτομο, που ξέρω ότι έχει πισίνα και τζάγκουαρ είναι ο Άγιος.
Σας ενδιαφέρει;
ετσι με γυρναει στο σπιτι ο βασιλοφρων να πεις στον ραο παοΚύρία, μήπως έχετε τέτοιο pet;
Αη χαβ δε πιξερ
http://[URL unfurl="true"]www.gifsfor.com/wp-content/uploads/Gifs-for-Tumblr-1747.gif[/img[/URL]]
[/quote] χανομαι χωρίς ελπίδα μερα νυχτα στην χαλκιδα... :2funny:
Πάει ένας τύπος στο γιατρό… – Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα. – Χμ…Πάρε αυτό το πιστόλι… – Πιστόλι; – Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ” τον κρότο θα φοβάσαι και θα… μαγκώνεσαι. – Ok, του λέει, θα το δοκιμάσω. Την άλλη μέρα… – Γιατρέ χάλια η θεραπεία! – Γιατί; – Να, χτές έκανα το 69 με τη δικιά μου, πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά… – Και τι έγινε, δεν πέτυχε; – Πρώτον, η γκόμενα τα κανε πάνω της απ” τον φόβο… δεύτερον, μου τράβηξε μια γερή δαγκωνιά και μ” άφησε χωρίς εργαλείο και τρίτον… πετάχτηκε κι ένας τύπος απ” τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά».
εχω εντονο κνησμο στα χερια ξερετε γιατι;
Λεφτα θα δωσειsεχω εντονο κνησμο στα χερια ξερετε γιατι;