erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θα δούμε..να μου τον γνωρίσεις
θα δούμε..να μου τον γνωρίσεις
ριχνει σταχτη στα ματια ο τυπος ειναι μεγαλη αλεπου και μοναχοφαης να ξερεις
Τι εδώ πάνω... Και αυτός από Μακεδονία είναι! Αλλά όχι από Θεσσαλονίκη.
Ο νηματοθέτης βέβαια γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει.
δεν ξέρω τι ξέρεις εσυ εγω πάντως θα πάρω πμ και όταν βρεθούμε θα ξέρωΤι εδώ πάνω... Και αυτός από Μακεδονία είναι! Αλλά όχι από Θεσσαλονίκη.
Ο νηματοθέτης βέβαια γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει.
απ΄τας Σέρρας τύπε?
δεν ξέρω τι ξέρεις εσυ εγω πάντως θα πάρω πμ και όταν βρεθούμε θα ξέρω
εγω παντως θα την στειλω κανα πμ τωρα που θα μαι σαλονικη, μπας και της σκισω τα κωλοβαρδουλα
γιατί δεν σε χωνεύει κανείςεγώ γιατί δεν παίρνω πιμιά? :-
και;Βέβαια το π.μ. του θα έχει ελαφρώς διαφορετικό περιεχόμενο, σύμφωνα με αυτά που είπε νωρίτερα ...
γιατί δεν σε χωνεύει κανείς
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧεγω παντως θα την στειλω κανα πμ τωρα που θα μαι σαλονικη, μπας και της σκισω τα κωλοβαρδουλα
θες να γινεις πατριωτακι;Εγω παιδια μια φορα που πηγαινα με το αμαξι να περασω τα συνορα σταματησα στη θεσσαλονικη και εφαγα μπουγατσα και τυροκουλουρο πιανομαι για πατριωτης?
Και μονο με τα διοδια αρκει....ΠολιτογραφεισαιΕγω παιδια μια φορα που πηγαινα με το αμαξι να περασω τα συνορα σταματησα στη θεσσαλονικη και εφαγα μπουγατσα και τυροκουλουρο πιανομαι για πατριωτης?
Και μονο με τα διοδια αρκει....Πολιτογραφεισαι
δηλαδή θεωρείς οτι επειδή θα μου κάνει ανήθικη πρόταση δεν θα μάθω και τα υπόλοιπα ;Το παρέθεσα πιο πάνω.
Ανήθικη πρόταση θα σας υποβάλλει και όχι το βιογραφικό του:
οχι απλα δε βρηκα την τυχη μου με τις γκομενες στην αθηνα και πρεπει να επεκταθωθες να γινεις πατριωτακι;