Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Εγω. Εχω δεχθει προσωπικη επιθεση και "κυνηγητο" στο συγκεκριμενο νημα απο αυτον και τα φιλαρακια του οποτε εχω καθε δικαιωμα να τον χαρακτηριζω και να εχω αποψη για το ποιον του. Δε συντρεχουν λογοι για περαιτερω αναλυση, νομιζω οτι τελειωσαμε με αυτο. Αν εχει προβλημα, ξυδακι, πες του.

Δεν βγάζει νόημα.

Γιατί με την ίδια λογική, προσωπική επίθεση από τον alex71 και τα φιλαράκια του, έχει δεχθεί και ο νηματοθέτης. Συνεπώς έχει και αυτός δικαίωμα να τον χαρακτηρίζει κσι έχει άποψη για το ποιόν του.

Τέλος πάντων... Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να ξεκολλήσετε κι οι δυό σας.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν βγάζει νόημα.

Γιατί με την ίδια λογική, προσωπική επίθεση από τον alex71 και τα φιλαράκια του, έχει δεχθεί και ο νηματοθέτης. Συνεπώς έχει και αυτός δικαίωμα να τον χαρακτηρίζει κσι έχει άποψη για το ποιόν του.

Τέλος πάντων... Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να ξεκολλήσετε κι οι δυό σας.

έλα ρε συ τώρα

πότε του έκανε επίθεση ο Μπλιζ? Με μένα βρίστηκε και τον έστειλε ο γιόρκι για τσάι (από μόνος του) και από τότε τη λεει στο Μπλιζ γιατί εμένα με τρέμει

και καλά κάνει, αν δεν ξεκουμπιστεί από εδώ θα τον γαμήσω και το λέω δημόσια

να πάει στις ζαβαρακατρανέμιες να λεει τις κατινιές του

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κοίτα, έκανα διάφορα αλλά στην πραγματικότητα όλα είναι ένας κύκλος, νομίζεις ότι κάτι κάνεις και βρίσκεσαι πάλι στην αρχή. Το μόνο κακό είναι ότι όσο περνά ο καιρός στενεύει και ο κύκλος.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Κοίτα, έκανα διάφορα αλλά στην πραγματικότητα όλα είναι ένας κύκλος, νομίζεις ότι κάτι κάνεις και βρίσκεσαι πάλι στην αρχή. Το μόνο κακό είναι ότι όσο περνά ο καιρός στενεύει και ο κύκλος.

πες κανένα καλό τώρα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ε τότε να το κλείσω έξω από το γηροκομείο του Αγίου, να έρθεις να το δεις ζωντανά  :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

Πέρα από την πλάκα μέσα.

Άγιε εντός της εβδομάδος επίσκεψη στον ταπεινό οίκο που σας φιλοξενεί για τσάι και συμπάθεια. Νικ ευπρόσδεκτος αν θέλεις να μοιραστούμε κανά κουλουράκι με το τσάι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
έλα ρε συ τώρα

πότε του έκανε επίθεση ο Μπλιζ? Με μένα βρίστηκε και τον έστειλε ο γιόρκι για τσάι (από μόνος του) και από τότε τη λεει στο Μπλιζ γιατί εμένα με τρέμει

Στο ότι του είχε γράψει ότι είναι ανεπιθύμητος στο νήμα αναφέρεται ο Μαξ. Είναι ευαίσθητος.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:rockon: :rockon: :rockon:

Πέρα από την πλάκα μέσα.

Άγιε εντός της εβδομάδος επίσκεψη στον ταπεινό οίκο που σας φιλοξενεί για τσάι και συμπάθεια. Νικ ευπρόσδεκτος αν θέλεις να μοιραστούμε κανά κουλουράκι με το τσάι.

δύσκολο αυτή την εβδομάδα, αύριο έχει Θρύλο, μετά Τσίκνα ..........  next week

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
έλα ρε συ τώρα

Εισαι πανω απο 15 χρονων??

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ θα τα πω λιγάκι πιο ωμά, [size=20pt]επειδή το πέσιμο στον Τομα[/size] μου την έδωσε και η ειρωνεία στον Μπλιζ και προς όλους τους υπόλοιπους άμεσα ή έμμεσα είναι αηδιαστική πλέον:

[size=20pt]Αλεξ, Ρόζυ και Μάξιμε πάρτε τα αρχίδια μου και α στο διάολο από εδώ μέσα (το πάω λάου λάου γιατί είναι ακόμη η αρχή).[/size]

Αααα και το ρουφισανόκουμπο όλοι μαζί, ένας ένας δεν θα πιάσει, μαλακοπίτουρες όλοι σας.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Όποτε μπορείς Νικ, το κανονίζουμε.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Στο ότι του είχε γράψει ότι είναι ανεπιθύμητος στο νήμα αναφέρεται ο Μαξ. Είναι ευαίσθητος.

Μωρέ μαλάκας είναι και ουρά του Άλεξ, νόμιζε ότι θα γαμήσει τη Ρόζυ ο γελοίος και έγραφε όλο παπαριές

τότε μπορεί να του το είπε, αν και δεν θυμάμαι

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εισαι πανω απο 15 χρονων??

Ρε Μάξιμε, σα κακό deja vu είναι όλο αυτό. Έχω να μπω κανά δίμηνο και διαβάζω μία από τα ίδια που τα γράφαμε κανά χρόνο.

Οκ ο Νικ δεν είναι φίλος σου ούτε εσύ φίλος του Νικ, φόρουμ είναι δε γαμιέται, δεν κολάνε όλοι με όλους.  

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Διαβασε απο πανω. Δεν ανεχομαι τους ρουφιανους και τους ψευτες.

και τι απέδειξες τώρα μωρή λούγκρα, εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ ότι στα είπα, στον Μπλιζ γιατί επιτίθεσαι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Διαβασε απο πανω. Δεν ανεχομαι τους ρουφιανους και τους ψευτες.

Κομίζετε γλάυκα είς Αθήναις, κύριε.

Μην λησμονήτε άλλωστε ότι ήμουν μία από από τις δύο εξαιρέσεις που επιθυμούσαν την παραμονή σας, και την ευθέια αντιπαράθεση.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ρε Μάξιμε, σα κακό deja vu είναι όλο αυτό. Έχω να μπω κανά δίμηνο και διαβάζω μία από τα ίδια που τα γράφαμε κανά χρόνο.

Οκ ο Νικ δεν είναι φίλος σου ούτε εσύ φίλος του Νικ, φόρουμ είναι δε γαμιέται, δεν κολάνε όλοι με όλους.  

κοίτα μπορεί το πρόβλημα να είναι δικό μου φίλε μου, αλλά αυτοί που δε γαμάνε και ενοχλούν κιόλας μου τη δίνουν

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom