maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κομίζετε γλάυκα είς Αθήναις, κύριε.
Μην λησμονήτε άλλωστε ότι ήμουν μία από από τις δύο εξαιρέσεις που επιθυμούσαν την παραμονή σας, και την ευθέια αντιπαράθεση.![]()

Κομίζετε γλάυκα είς Αθήναις, κύριε.
Μην λησμονήτε άλλωστε ότι ήμουν μία από από τις δύο εξαιρέσεις που επιθυμούσαν την παραμονή σας, και την ευθέια αντιπαράθεση.![]()
και τι απέδειξες τώρα μωρή λούγκρα, εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ ότι στα είπα, στον Μπλιζ γιατί επιτίθεσαι?
Ρε Μάξιμε, σα κακό deja vu είναι όλο αυτό. Έχω να μπω κανά δίμηνο και διαβάζω μία από τα ίδια που τα γράφαμε κανά χρόνο.
Οκ ο Νικ δεν είναι φίλος σου ούτε εσύ φίλος του Νικ, φόρουμ είναι δε γαμιέται, δεν κολάνε όλοι με όλους.
Υπενθυμιζω απλα οτι σα μπινεδες και ψευτες που ειστε γυρισατε τουμπα την επιθεση που φαγαμε απο τον τομαχοκ (αλλο αγριο αγορι και αυτο) και την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΣΑΝ επιθεση απο εμας. Που παρεξηγηθηκε ο φιλος σας επειδη καυλαντιζαμε και λεγαμε τις μαλακιες μας στο "υπεροχο" αυτο νημα. Και φυσικα σαν τσατσοι που ειστε, βρισατε,βρισατε, φυσικα και ανταπεδωσα και "ολως τυχαιως" εγω ΜΟΝΟ εφαγα το μπαν. Και τα μπινελικια συνεχιστηκαν αλλα αλλο "τυχαιο" μπαν, δεν επεσε, ΠΟΤΕ. Αιντε και πολυ ασχοληθηκα.
όντως πολύ ασχολήθηκες, σε κλάνουμε μήνες τώρα και εσύ όλο εδώ κωλοτρίβεσαι
άντε αλλού να βρεις πούτσα, αδερφάρα
Μην κρινεις εξ ιδιον τα αλλοτρια. Πιτσιρικο.
Ρ παιδια, μου επτρεπετε μια ερωτηση; Γνωριζεστε προσωπικα;
κωλογερε να φανταστω οτι δεν ισχυει και το αντιστροφοΤης εχω ταξει 3000 ευρω αν καταφερει να με ξεκανει την ωρα που κανουμε σεξ. Κανει τα παντα ολα για να τα καταφερει τα τελευταια 4 χρονια, αλλα κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.
Ρ παιδια, μου επτρεπετε μια ερωτηση; Γνωριζεστε προσωπικα;
Ποσο χρονων την κανεις;κωλογερε να φανταστω οτι δεν ισχυει και το αντιστροφο![]()
38Ποσο χρονων την κανεις;
μαλλον σου κανε πασα και για την κορηΔεν μου εχει πει ηλικια. Μονο οτι εχει κορη 25 και εγγονι![]()
Κοιτα, οταν κυκλοφορω τη μανα, αισθανομαι νεος. Αν κυκλοφορουσα τη κορη θα αισθανομουνα κωλογεροςμαλλον σου κανε πασα και για την κορη![]()