Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ας πληροφορήσει κάποιος τον ημιπαράφρονα που έχει καταντήσει φαιδρός Ναπολεονίσκος, και που όλο αποστέλει π.μ. στα μέλη που "εκτιμά" προεκιμένου να τα ενημερώσει ότι θα εγκταλείψει τον παρόντα, αλλά όλο εδώ κωλοτρίβεται, γιατί μόνον εδώ βρίσκει ο δυστυχής το οξυγόνο για να ζεί, ότι δεν είναι Αστέρας, και ότι δεν περιστρέφονται όλα γύρω του.

Το γνωστό του παραμυθάκι ότι κάποιοι αντιτίθενται στην Μαριανοζάβαρα  και εν γένει στα θηλυκά, μόνον και μονον επειδή  τον υποστηρίζουν, κατέπεσε πανηγυρικά με το παρακάτω πόστ:

:grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μέλη μας μάχονται ηρωικά σε άλλα νήματα!  :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο Μεγαλειότατος είναι "μανούλα" στο να προκαλεί εντάσεις για να κάνει [size=10pt]επίδειξη[/size] των γνώσεων και των ταλέντων του (και όχι ανάδειξη όπως γράψατε). Όσο για το αν έχει υποπέσει σε σφάλματα, δύναμαι να σας φέρω πλείστα παραδείγματα.  Θα αρκεστώ όμως να σας φέρω μόνο ένα που αφορά μια μεταξύ μας διαμάχη (με κίνδυνο να χαρακτηριστώ μνησίκακος), γιατί αν σας φέρω παραδείγματα από διαμάχες του μέ άλλους, θα χαρακτηριστώ εμμονικός επιτηρητής.

Την 6η Αυγούστου 2014, σε νήμα γνωστού (τότε) c.g., ο Μεγαλειότατος  αναδημοσιεύει μια φωτογραφία από την οποία ο εικονιζόμενος μπορεί να αναγνωριστεί. Σχεδόν αμέσως, τόσο εγώ, όσο και τα μέλη dark unlimited, _ntenis_ και pilofori, εκφράζουμε δυσαρέσκεια και τον εγκαλούμε. Ο διάλογος που ακολουθεί είναι ο εξής:

Κάπου εδώ, ο Μεγαλειότατος, αφήνει κατά μερος όλους τους άλλους που εξέφρασαν δυσαρέσκεια, και ασχολείται μόνον με εμένα:

Στο μεταξύ ο κ. pilofori ανακαλεί:

και  έτσι δίνεται η ευκαιρία στον Μεγαλειότατο να ξεκαθαρίσει σε ποιόν απευθύνει τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του και  να ξεσπαθώσει:

κάπου εδώ του υπενθυμίζω τους κανόνες του παρόντος ιστοτόπου (όχι βέβαια ότι δεν τους έχει υπόψιν του, γιατί ευκαίρως ακαίρως μας τους τζαμπουνάει, αλλά λέμε τώρα...), όπως επίσης του υπενθυμίζω και την επαγγελματική του ιδιότητα:

Για να μην σας κουράζω περισσότερο, ο Μεγαλειότατος εμμένει στην άποψή του. Πλήν όμως η σπάθη της δικαιοσύνης πέφτει την 7η Αυγούστου. Ημέρα κατά την οποία ο moderator guru13 τροποποιεί την επίμαχη ανάρτηση, όχι μόνον απομακρύνοντας την φωτογραφία, αλλά και εγκαλώντας τόσο τον Μεγαλειότατο, όσο και το c.g. που την έιχε αναρτήσει παρανόμως:

Τα συμπεράσματα, δικά σας.  :)

Υ.Γ. Περιττό βέβαια θεωρω το να αναφέρω πως καίτοι είχα δίκιο, ο Μεγαλειότατος ουδέποτε μου το αναγνώρισε. Για συγγνώμη, ή έστω για κάποιο ίχνος μεταμέλειας δε στα όσα αδικώς μου καταλόγισε, ούτε λόγος...

Μου ειναι εντελως αδιαφορα ολα αυτα. Αλλα στην προκειμενη εκτιμω οτι το λαθος ειναι αυτου που ΠΡΩΤΟΣ δημοσιευσε την ερασιτεχνικη φωτο. Το οτι την ΑΝΑδημοσιευσε ο Αλεξ δεν ειναι απολυτα μεμπτο. Και στην τελικη, σαν τον αλλο το μπινε ο Αλεξ ΔΕΝ ειναι.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
1,2 1,2

Καλήσπέρα παππούδια

Έχασα τίποτα;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Μου ειναι εντελως αδιαφορα ολα αυτα. Αλλα στην προκειμενη εκτιμω οτι το λαθος ειναι αυτου που ΠΡΩΤΟΣ δημοσιευσε την ερασιτεχνικη φωτο. Το οτι την ΑΝΑδημοσιευσε ο Αλεξ δεν ειναι απολυτα μεμπτο. Και στην τελικη, σαν τον αλλο το μπινε ο Αλεξ ΔΕΝ ειναι.

Νομικός είναι κύριε. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα λάθος που  δεν τιμωρήθηκε από παραδρομή η από άλλη αιτία, δεν δικαιολογεί την αναπαραγωγή του από κάποιον άλλον, και πολύ περισσότερο την άπαλλαγή του, επειδή αυτός που έκανε πρώτος το ίδιο λάθος δεν τιμωρήθηκε. Με αυτή την λογική,  είναι σαν να υποστηρίζετε ότι αν κάποιος με εκλεψε και δεν τιμωρήθηκε, μπορώ κι εγώ να τον κλέψω και να διατυμπανίζω ότι δεν έκανα τίποτα το απόλυτα μεμπτό.

Όσον αφορά τα περί μπινέδων, στην τελική, ο μπινές είναι μπινές. Το πολύ το λίγο, και οι συγκρίσεις  μεταξύ μπινέδων, είναι εντελώς άστοχες. Είναι σαν να μου λέτε πως την μιά την γκαστρώσατε λιγότερο και την άλλην περισσσότερο, ή μια παρτίδα σκάκι που παιξατε, την κερδίσατε λιγότερο από μια άλλη που την κερδίσατε περισσότερο.  

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Νυμφεύθηκε η Έρη;  :priest:

deuka75