Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.290
Πόντοι
19.795
Να παιζεις το πουλι σου κορωνα-γραμματα οταν σου παιρνει πιπα :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ας βρω ένα θέμα

Όσκαρ

Το the revenant το είδα. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Τώρα στον Leonardo ίσως το χρώσταγαν (κατά τη γνώμη μου από το the great Gatsby)

Room και Brie Larson το είδα. Αυτές οι ταινίες ηθικοσυγκινησιακού τύπου, έχουν ένα προβάδισμα. Μου άρεσε πάντως.

Bridge of Spies μου άρεσε. Γενικά μου αρέσουν αυτού του τύπου οι ταινίες και λατρεύω Spierberg  :kneel:

Danish girl. Πήγα να το δω γιατί μου άρεσε πολύ ο Eddie Redmayne στην ταινία Stephen Hawking, αλλά είμαι ρατσιστής τελικά και εγκατέλειψα την προσπάθεια  :-

Το spotlight, δεν το είδα ακόμη

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
θυμασε μια διαφημηση της vodafone με εναν μαλακα που μετα εγινε και βουλευτης ! που του ελεγε μια ασχημη γκομενα στο τελος... εχς ξεφυγ!

- εχεις ξεφυγει! - ιδια ειναι !!

χαχαχαχ τώρα το πιασα

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
ας βρω ένα θέμα

Όσκαρ

Το the revenant το είδα. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Τώρα στον Leonardo ίσως το χρώσταγαν (κατά τη γνώμη μου από το the great Gatsby)

Room και Brie Larson το είδα. Αυτές οι ταινίες ηθικοσυγκινησιακού τύπου, έχουν ένα προβάδισμα. Μου άρεσε πάντως.

Bridge of Spies μου άρεσε. Γενικά μου αρέσουν αυτού του τύπου οι ταινίες και λατρεύω Spierberg  :kneel:

Danish girl. Πήγα να το δω γιατί μου άρεσε πολύ ο Eddie Redmayne στην ταινία Stephen Hawking, αλλά είμαι ρατσιστής τελικά και εγκατέλειψα την προσπάθεια  :-

Το spotlight, δεν το είδα ακόμη

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
επίσης, δεν έχω δει mad max ακόμη  :'(

δεν ακολουθούν ρε γαμώτο. Πάντως το πρώτο είναι για μένα από τις επικότερες ταινίες ever  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
btw αν η μερα σας ειναι βαρετη ή σκατα,μπειτε να διαβασετε τα σχολια στον τοιχο του nick Mystiko... it will cheer you up  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Εχω παρατηρησει πολλακις τις εντασεις που δημιουργουνται αλλα επισης εχει πεσει στην αντιληψη μου οτι παντα φροντιζε να ξερει τι γραφει και οχι να κατεβαζει πραγματα απο το μυαλο του. Και να τα τεκμηριωνει. Τωρα αν εχει υποπεσει και σε σφαλματα και δεν τα εχω δει, δε με απασχολει. Αλλωστε δεν ακολουθω nickname, δεν τα "επιτηρω", εχω πιο σοβαρα πραγματα στη ζωη μου.

Ο Μεγαλειότατος είναι "μανούλα" στο να προκαλεί εντάσεις για να κάνει [size=10pt]επίδειξη[/size] των γνώσεων και των ταλέντων του (και όχι ανάδειξη όπως γράψατε). Όσο για το αν έχει υποπέσει σε σφάλματα, δύναμαι να σας φέρω πλείστα παραδείγματα.  Θα αρκεστώ όμως να σας φέρω μόνο ένα που αφορά μια μεταξύ μας διαμάχη (με κίνδυνο να χαρακτηριστώ μνησίκακος), γιατί αν σας φέρω παραδείγματα από διαμάχες του μέ άλλους, θα χαρακτηριστώ εμμονικός επιτηρητής.

Την 6η Αυγούστου 2014, σε νήμα γνωστού (τότε) c.g., ο Μεγαλειότατος  αναδημοσιεύει μια φωτογραφία από την οποία ο εικονιζόμενος μπορεί να αναγνωριστεί. Σχεδόν αμέσως, τόσο εγώ, όσο και τα μέλη dark unlimited, _ntenis_ και pilofori, εκφράζουμε δυσαρέσκεια και τον εγκαλούμε. Ο διάλογος που ακολουθεί είναι ο εξής:

αυτο το παραθετεις για να μας πεις οτι επεσες εξω? :think:

Την υπερεκτιμησα ε? Δεν τα παρατησε στους τρεις μηνες, τα παρατησε στους δωδεκα...

Τη φώτο γιατί την έβαλες;

Για να βλέπουμε για ποια μιλαμε.
Ο,τι και να λεμε παντως, είναι κουκλα.

Είναι που σέβεται τους πάντες, και αποφεύγει πάντα να τους εκθέσει.  :)

Η δημοσίευση της φωτογραφίας ειναι απαράδεκτη απλά!

Κάπου εδώ, ο Μεγαλειότατος, αφήνει κατά μερος όλους τους άλλους που εξέφρασαν δυσαρέσκεια, και ασχολείται μόνον με εμένα:
Eπειδή από ό,τι φαινεται κάποιοι δεν επιθυμουν να βαλουν τερμα στην κατρακύλα τους, απλα να επισημανω ότι η φωτογραφια της Αλικης βρισκεται στο παρον νημα στην ογδοη σελιδα περιπου, κι εγω απλα την αντεγραψα και την ξαναποσταρισα.

Αλλά καποιοι είναι προφανως οπαδοι της θεωριας "ριξε λασπη, κατι θα μεινει".
Οι ιδιοι που χθες ελεγαν ψεματα ότι εγω ρωταω για την παρτη τους, διαφορες πουτανες όταν τις συναντω.
Δεν πειραζει. Ο καθενας επιλεγει την πορεια της καταντιας του.
Και να συμπεριφέρεται σαν απατημενη γκομενα που δεν της μιλανε.
Και σταματω εδώ γιατι η ενασχοληση αυτή μου φερνει αναγούλα.

Άκουσα ενα κράκ.  :grin:

Στο μεταξύ ο κ. pilofori ανακαλεί:
....κ απο την ίδια! Οκ λάθος δικό μου

και  έτσι δίνεται η ευκαιρία στον Μεγαλειότατο να ξεκαθαρίσει σε ποιόν απευθύνει τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του και  να ξεσπαθώσει:
Προφανως δεν αναφερομουν σε σενα.
Εσυ εκανες ένα λαθος και ως σοβαρος ανθρωπος το αναγνωρισες.

Το χειροτερο είναι καποιος να ΞΕΡΕΙ ότι αυτό που λεει δεν ισχυει, και να το ξεφουρνιζει και οποιον παρει ο χαρος.
Καποιοι εχουν προφανως πρόβλημα αυτοσεβασμου.

Ομολογώ ότι ήταν καλή προσπάθεια. Είχε καταγγελία... έβγαλε παράπονο... και είχε και αυτό το πιασάρικο "μάγκωμα" πρίν να στάξει το δάκρυ στο μάγουλο.

Πλην όμως για να φτάσετε την Μαρθούλα την Βούρτση, έχετε πολύ δρόμο ακόμη.

Κι επειδή επισης καποια άλλη ψυχη δεν επιλεγει τη σωφρονα λυση της σιωπης, αλλά συνεχιζει να θελει να ξεφτιλίζεται,

απλά να την ενημερωσω ότι δεν υπαρχει "μαλακας που εκανε την μαλακια που αναπαράγεται από αλλον μαλακα", γιατι πολύ απλα την φωτογραφια την ανεβασε Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ 110.

Ελπιζω πλεον εστω και τωρα, καποιοι να λυπηθουν τον εαυτο τους και να παψουν να καταβαραθρώνονται ανευ λογου.
Τελος από μενα. Συμπερασματα δικα σας.

κάπου εδώ του υπενθυμίζω τους κανόνες του παρόντος ιστοτόπου (όχι βέβαια ότι δεν τους έχει υπόψιν του, γιατί ευκαίρως ακαίρως μας τους τζαμπουνάει, αλλά λέμε τώρα...), όπως επίσης του υπενθυμίζω και την επαγγελματική του ιδιότητα:
Επιτρεψτε μου να αντιπαρέλθω  την δεύτερη πράξη του δράματός σας....

Κανόνες λειτουργίας του forum
« στις: 06/08/06, 18:06 »

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.

Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.

Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.

1. Απαγορεύονται αυστηρότατα ..................................................................

9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
   ο/η εικονιζόμενος/-η.

10. Οι επαγγελματίες του χώρου απαγορεύεται να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στο forum χωρίς τη συναίνεση του διαχειριστή.

11. Απαγορεύονται αυστηρότατα.....................................................................

Σε περίπτωση που κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, διαπιστώσετε παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.

Ακόμα και η δικαιολογία ότι την πράξη που έκανε κάποιος "επαγγελματίας" κατόπιν ειδικής αδείας(που δεν γνωρίζουμε αν πραγματικά την είχε ή  έκανε  μαλακία) μπορεί να την κάνει  και ο οποισδήποτε μη επαγγελματίας χωρίς καν να πάρει άδεια, στερείται όχι μόνο λογικής, αλλά και νομικής υπόστασης.

Είστε και δικηγόρος(!!!)

Απλώς σας οικτίρω πλέον.

Για να μην σας κουράζω περισσότερο, ο Μεγαλειότατος εμμένει στην άποψή του. Πλήν όμως η σπάθη της δικαιοσύνης πέφτει την 7η Αυγούστου. Ημέρα κατά την οποία ο moderator guru13 τροποποιεί την επίμαχη ανάρτηση, όχι μόνον απομακρύνοντας την φωτογραφία, αλλά και εγκαλώντας τόσο τον Μεγαλειότατο, όσο και το c.g. που την έιχε αναρτήσει παρανόμως:

* Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
   ο/η εικονιζόμενος/-η.

* Οι επαγγελματίες του χώρου απαγορεύεται να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στο forum χωρίς τη συναίνεση του διαχειριστή.

Τα συμπεράσματα, δικά σας.  :)

Υ.Γ. Περιττό βέβαια θεωρω το να αναφέρω πως καίτοι είχα δίκιο, ο Μεγαλειότατος ουδέποτε μου το αναγνώρισε. Για συγγνώμη, ή έστω για κάποιο ίχνος μεταμέλειας δε στα όσα αδικώς μου καταλόγισε, ούτε λόγος...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

βρήκες και συ σοβαρό άνθρωπο να ανοίξεις κουβέντα

τη Μαξίμω, που όταν με βλέπει κόβει λάσπη  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
btw αν η μερα σας ειναι βαρετη ή σκατα,μπειτε να διαβασετε τα σχολια στον τοιχο του nick Mystiko... it will cheer you up  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
12/02/16, 22:10
Δεν ηθελα να σε πρηξω.Για αυτον τον λογο θελω να σου ζητησω συγγνωμη.Ορκιζομαι οτι δεν θα το ξανακανω,γιατι εφτασα στα ακρα και το ξερω.Απλα οπως σου ειπα,μου αρεσε η κουβεντα μας.Τωρα εσυ αποφασιζεις...
Εχεις καθε λογο να εισαι θυμωμενη και να θες να με βρισεις.
Κατα τα αλλα,πως παει?
Εγω ολη την μερα ειμαι με νευρα και θυμο.
[size=20pt]Σβησε το μετα.....[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

12/02/16, 22:10
θα ηθελα να απολογηθω....

12/02/16, 02:02
και παλι συγγνωμη εκ μερους μου.....

12/02/16, 02:02
αν εκανα κατι,σορρυ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο υποδειγματικός γελοίος και μιμητής του Αλέκου του Δροσερού του Α΄. Άντε να πάτε παρέα και στον Μπάρμπι!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
τον βάζετε στην 4 αυτόν?  :effemine:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
για την τρελή ασπρόμαυρη λες? Γελοίος απλά  :jerking:

Αρχίζει να μου καλλιεργείται η εντύπωση, πως ο Παράφρων Λευκομελανός είναι κλώνος του Πίκη, και το Μυστικό είναι κλώνος της Κορίνας.  :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom