pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τι μου κάνετε παππουδακια;πως πανε τα κεφια;
ερη σ αρεσει ο γκλετσος?
τι μου κάνετε παππουδακια;πως πανε τα κεφια;
ολα παν σκατα αλλα αν σκεφτεσαι να μας φτιαξεις την διαθεση με καμια πιπα καλυτερα να παραμεινουν ως εχειντι μου κάνετε παππουδακια;πως πανε τα κεφια;
βλιαξ ποτε δεν με αρεκε μετα που εγινε και πολιτικος απογινεερη σ αρεσει ο γκλετσος?
βλιαξ ποτε δεν με αρεκε μετα που εγινε και πολιτικος απογινε
ακου να δεις μπραμπ δεν καμω πιπες καμια πιτα αν θες με τυρακι με πρασσο με κιμα να την φτιάξω . για τα υπόλοιπα απευθύνσου στην διεύθυνσηολα παν σκατα αλλα αν σκεφτεσαι να μας φτιαξεις την διαθεση με καμια πιπα καλυτερα να παραμεινουν ως εχειν![]()
ε το ξεραμε απο τοτε που γαμουσε τον λυκουρεζο και την κορη του αν ενθυμουμαι καλα..τωρα ειναι και μπινες λεει![]()
καθε μερα σχεδον φαγητο στις 11 το βραδυ γαμησε μεακου να δεις μπραμπ δεν καμω πιπες καμια πιτα αν θες με τυρακι με πρασσο με κιμα να την φτιάξω . για τα υπόλοιπα απευθύνσου στην διεύθυνση
ε το ξεραμε απο τοτε που γαμουσε τον λυκουρεζο και την κορη του αν ενθυμουμαι καλα..
γιατι δεν παιρνεις μαζι σου ταπερ μανα μου εγω αυτο κανω παιρνω ταπερ και τοστακια και φρουτα πως θα γινει . εντεκα το βραδυ θα παθει το στομαχι σου δεν ειναι λογικο αυτοκαθε μερα σχεδον φαγητο στις 11 το βραδυ γαμησε με
αστο δεν γινεται ας πουμε κατι αλλογιατι δεν παιρνεις μαζι σου ταπερ μανα μου εγω αυτο κανω παιρνω ταπερ και τοστακια και φρουτα πως θα γινει . εντεκα το βραδυ θα παθει το στομαχι σου δεν ειναι λογικο αυτο
γιατι δεν παιρνεις μαζι σου ταπερ μανα μου εγω αυτο κανω παιρνω ταπερ και τοστακια και φρουτα πως θα γινει . εντεκα το βραδυ θα παθει το στομαχι σου δεν ειναι λογικο αυτο
πωπω της ποτανας γινεται στη σοουμπιζ παιδια..ευτυχως λειπει ο βικινγκ, αλλιως θα σοκαριζοταν ασχημα...ε το ξεραμε απο τοτε που γαμουσε τον λυκουρεζο και την κορη του αν ενθυμουμαι καλα..
Αχ, Ελλαδα. Εχω να φαω πιτες, τυρακι και κυμα, 20 μερες. Εδω μονο πιπες ξερουν να κανουν.ακου να δεις μπραμπ δεν καμω πιπες καμια πιτα αν θες με τυρακι με πρασσο με κιμα να την φτιάξω . για τα υπόλοιπα απευθύνσου στην διεύθυνση
ε το θυμαμαι οταν εκανε τον καμποσο. εγω τους τυπου ςπου ειναι ετσι σε αυτο το στυλ δεν του παω . βεβαια σκασιλα μου ολα πρεπει να υπαρχουν σε αυτη την ζωη αλλα δεν ηταν ποτε σημαντικος και ουτε επεσα απο τα συννεφαμεσα σε ολα τα κουτσομπολια εισαι
εγω δεν πιστευα
ισχυει ότι τα σχιστοματικα είναι νουμερο 1 στις πιπες?Αχ, Ελλαδα. Εχω να φαω πιτες, τυρακι και κυμα, 20 μερες. Εδω μονο πιπες ξερουν να κανουν.
Καλησπερα παιδακια.
ειμαι πολυεργαλειομαγειρευεις?
αχρηστο μεν αλλα πολυεργαλειοειμαι πολυεργαλειο
και θα ειχε και δικιο καταρρέουν τα σύμβολα και τα προτυπα ολοκληρης κενωνιας να πουμε.. πως να μεινεις απαθης μπρος σε αυτο το απίστευτο που λαμβανει χώρα τόσο αναπάντεχαπωπω της ποτανας γινεται στη σοουμπιζ παιδια..ευτυχως λειπει ο βικινγκ, αλλιως θα σοκαριζοταν ασχημα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι πολυεργαλειο