astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
τρέχω ρε να καλύψω τα κενά
θα λείπω τριήμερο![]()
ΘΕΟΣ!! ......

τρέχω ρε να καλύψω τα κενά
θα λείπω τριήμερο![]()
το κρεας δεν θα το ετρωγα μονο την σουπιτσα αν ειχε και παπατες και καροταγυριζανε κατι κρασα με κατι σαρκες μεσα μου απο χθες και τα κανε αορατα.
αρνι-αζαξ σου λεω τωρα :o
το κρεας δεν θα το ετρωγα μονο την σουπιτσα αν ειχε και παπατες και καροτα![]()
εγω; ποτέ.. καπου τα εχεις μπερδέψει.βλεπω το αποφευγεις το κρεας τελευταια!![]()
βλεπω το αποφευγεις το κρεας τελευταια!![]()
εγω; ποτέ.. καπου τα εχεις μπερδέψει.
σορρυ ετσι καταλαβα! .... ελεγα μηπως λογο γαμου εχεις χορτασει!
Τρώει πολύ από τις υπόλοιπες οπές.![]()
χορταινει κανεις τον βασιλόφρωνα..;; ε οχι..σορρυ ετσι καταλαβα! .... ελεγα μηπως λογο γαμου εχεις χορτασει!
Φίλε, για την συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας ευθύνεται το μέλος Nick Trive. Πρόκειται για έναν κύριο, περίπου 45-47 ετών, ο οποίος την έχει καψουρευτεί και την έχει κακομάθει. Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι από το νησί που την φιλοξενούσε το περασμένο καλοκαίρι. Ελέγχει το κινητό της, κρατάει αρχείο, για το ποιος την πηδάει anal και άλλα τέτοια παρανοϊκά. Μάλιστα πέρυσι έστειλε δύο μπράβους, στο ξενοδοχείο Lacoba, για να χτυπήσουν ένα μέλος, το οποίο είχε γράψει αρνητική κριτική.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε, για την συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας ευθύνεται το μέλος Nick Trive. Πρόκειται για έναν κύριο, περίπου 45-47 ετών, ο οποίος την έχει καψουρευτεί και την έχει κακομάθει. Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι από το νησί που την φιλοξενούσε το περασμένο καλοκαίρι. Ελέγχει το κινητό της, κρατάει αρχείο, για το ποιος την πηδάει anal και άλλα τέτοια παρανοϊκά. Μάλιστα πέρυσι έστειλε δύο μπράβους, στο ξενοδοχείο Lacoba, για να χτυπήσουν ένα μέλος, το οποίο είχε γράψει αρνητική κριτική.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να που τρώει τα λεφτά του Ο ΜΑΛΑΚΑΣ σε μπράβους και σε διακοπές με το μωρό![]()
![]()
![]()
![]()
μαλάκα μου στέλνει η Βαλέρια στι viber, έχει πεθάνει από τα γέλια και αυτή αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχ