kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
μαλάκα μου στέλνει η Βαλέρια στι viber, έχει πεθάνει από τα γέλια και αυτή αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχ
επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα του τύπου ! :-*
μαλάκα μου στέλνει η Βαλέρια στι viber, έχει πεθάνει από τα γέλια και αυτή αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχ
Φίλε, για την συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας ευθύνεται το μέλος Nick Trive. Πρόκειται για έναν κύριο, περίπου45-4790 -110 ετών, ο οποίος την έχει καψουρευτεί και την έχει κακομάθει. Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναιαπό το νησί που την φιλοξενούσεστο νησί που έχει το περασμένο καλοκαίρι. Ελέγχει το κινητό της, κρατάει αρχείο, για το ποιος την πηδάει anal( μόνο με τα 300 euro) και άλλα τέτοια παρανοϊκά. Μάλιστα πέρυσι έστειλε δύο μπράβους![]()
![]()
, στο ξενοδοχείο Lacoba, για να χτυπήσουν ένα μέλος, το οποίο είχε γράψει αρνητική κριτική.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abaddon = Info123
;)
τι ειναι αυτα ρε πουτσικ καλα εσυ δεν τους μαζευεις;
τι ειναι αυτα ρε πουτσικ καλα εσυ δεν τους μαζευεις;![]()
καντε ενα κοπο και χτυπηστε λιγακι το κεφαλι σας στο τοιχο ..Πρέπει να μαζέψουν έμενα πρώτα !![]()
καντε ενα κοπο και χτυπηστε λιγακι το κεφαλι σας στο τοιχο ..![]()
καντε ενα κοπο και χτυπηστε λιγακι το κεφαλι σας στο τοιχο ..![]()
ακου να δεις,το συστημα πως παειτι σε πείραξε πιο πολύ?
1) έχω τη Βαλέρια για εκμετάλλευση
2) έχω μπράβους
3) έχω νησί
4) με είπε κύριο![]()
![]()
![]()
![]()
παραλια αμπελος λουτσε μου αλλο μικρο διαμαντακι ;)..
....
...
![]()
![]()
![]()
που εχει γυμνες τουριστριες?παραλια αμπελος λουτσε μου αλλο μικρο διαμαντακι ;)
cap d'agde ειναι απ την πλευρα της μεσσηνιακης μανηςπου εχει γυμνες τουριστριες?
εχει δυνατα τεμαχια?ηλικιες?cap d'agde ειναι απ την πλευρα της μεσσηνιακης μανης
την μεση ηλικια τυπε που εχουν και τα μελη του θρεντεχει δυνατα τεμαχια?ηλικιες?
:Sτην μεση ηλικια τυπε που εχουν και τα μελη του θρεντ
τυπε στην θαλασσα μεσα μην κατουρησεις γιατι τοτε σιγουρα θα χουμε δραματα:S
νταξει βεβαια οι ανατολικοευρωπαίες κρατιουνται καλα εδώ που τα λεμε...αν παω και τα πεταξω όλα φορα παρτιδα,λες να χουμε δραματα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()