raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.297
- Πόντοι
- 5.006
τι?ego ksereiw ti ekana
τι?ego ksereiw ti ekana
μιση ματια ειναι αρκετή στην περίπτωση μουΕγώ αν δω τον άλλο σαν αντικείμενο πόθου αποκτηνωνομαι και τον βλέπω μόνο σαν πουλί. Τίποτα άλλο
μόνο που το σκέφτομαι γίνομαι θηρίομιση ματια ειναι αρκετή στην περίπτωση μου![]()
εγω δεν κοιτάω τιποτα απο ολα αυτα κοιτάω μονο πόσες μέρες εχω να γαμησωΕνώ εμείς οι άντρες είμαστε διαφορετικοί..εμείς δε βλέπουμε μόνο μουνί αλλά και βυζιά και κώλο...![]()
α να χαθείς πια πάω να ρίξω κανέναν και μου χαλας την ατμόσφαιρα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαΕνώ εμείς οι άντρες είμαστε διαφορετικοί..εμείς δε βλέπουμε μόνο μουνί αλλά και βυζιά και κώλο...![]()
Εγώ αν δω τον άλλο σαν αντικείμενο πόθου αποκτηνωνομαι και τον βλέπω μόνο σαν πουλί. Τίποτα άλλο
πες πες, κατι μπορει να γινει...Εγώ λέω να γαμησω σήμερα
φοβάμαι ότι λέγεται ζωωδες σεκθΣε ζηλεύω, καθαρή ηδονή απεγδυμένη από οτιδήποτε άλλο, μια μορφή θέωσης.
αν μου χτυπήσει κάποιος την πόρτα να ξέρεις θα του κάτσω και θα κλαιςπες πες, κατι μπορει να γινει...![]()
μπορει να ειμαι εγω κουβαλωντας το υπερμεγεθες πεος μουαν μου χτυπήσει κάποιος την πόρτα να ξέρεις θα του κάτσω και θα κλαις
σκεπτομενος τον κωλο της μαριαννας θα σου ξεσκισω το μπουρια...οποτε και οι δυο φχαριστημενοι θα μαστε...Θα έρθεις να μου πεις πόσο θες τον κωλο της Μαριάννας ?
Θα σου πέσει μόλις εμφανιστώ. Και θα μείνω με την χαρά. Εκτός αν πας και εσύ ενίοτε με δυσμορφικες
τοσο χαλια εισαι? :S :S :S :SΘα σου πέσει μόλις εμφανιστώ. Και θα μείνω με την χαρά. Εκτός αν πας και εσύ ενίοτε με δυσμορφικες