erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πολυ προχωΤύπε έπρεπε να της πεις: μωρό μου επειδή δεν προλαβαίνω να πάρω και τις δυο σας, θα πάρω την φίλη σου και βγαίνουμε μαζί άλλη φορά.
πολυ προχωΤύπε έπρεπε να της πεις: μωρό μου επειδή δεν προλαβαίνω να πάρω και τις δυο σας, θα πάρω την φίλη σου και βγαίνουμε μαζί άλλη φορά.
Τύπε έπρεπε να της πεις: μωρό μου επειδή δεν προλαβαίνω να πάρω και τις δυο σας, θα πάρω την φίλη σου και βγαίνουμε μαζί άλλη φορά.
κουραση ρε μανα μου. κανενα προγραμμα να κάθομαι δεν υπάρχει;![]()
Τύπε έπρεπε να της πεις: μωρό μου επειδή δεν προλαβαίνω να πάρω και τις δυο σας, θα πάρω την φίλη σου και βγαίνουμε μαζί άλλη φορά.
πιπινια ειναι στα 20 στα 30 ειναι μουλαρες και αλλες στην ηλικια τους εχουν δυο παιδιαοχι λιγο κατω απο 30 27-28 καπου εκει ,αφου σου πα πιπινακια σαν και σενα![]()
αυτο θελω να μην πολυκουνιεμαι και μου πεσει ο κωλοςΑμε, το καρεκλάτο, εσύ κάθεσαι και όλα τα άλλα γίνονται μόνα τους.
πιπινια ειναι στα 20 στα 30 ειναι μουλαρες και αλλες στην ηλικια τους εχουν δυο παιδια
θα σου ελεγα αλλα εχε χαρη που δεν βριζω μερες που ειναι..30 είναι προ-μιλφ και αρχίζουν να γίνονται ενδιαφέρουσες...μετά τα 35 είναι το φάσμα το σωστό...![]()
30 είναι προ-μιλφ και αρχίζουν να γίνονται ενδιαφέρουσες...μετά τα 35 είναι το φάσμα το σωστό...![]()
πηγαινε πες το στο κοσμοπολιταν . θα πεσουν απο τα συννεφαενταξει μικροδειχνουν
ασχετο εχω μια γνωστη που παρατησε τον γκομενο -σχεση σοβαρη 9 χρονια και τα εφτιαξε -παντρευτηκε -εκανε παιδι με καθηγητη απο τη σχολη της .κερατωνε τον γκομενο της αλλα ευτυχως εμεινε εγγυος λιγους μηνες μετα που χωρισαν
Πότε θα μου κάτσει η φίλη σου?θα σου ελεγα αλλα εχε χαρη που δεν βριζω μερες που ειναι..![]()
χονδροΌσες γυναίκες αποτυπώθηκαν στο μυαλό μου ήταν κοντά 35.
τωρα που ειναι αποχες ειναι καλη σεζον για να σκυλοπηδιεστε.Πότε θα μου κάτσει η φίλη σου?
πηγαινε πες το στο κοσμοπολιταν . θα πεσουν απο τα συννεφα![]()
Τι εξυποννοείς?τωρα που ειναι αποχες ειναι καλη σεζον για να σκυλοπηδιεστε.![]()
το πεπρωμενο φυγείν αδυνατοΤι εξυποννοείς?![]()