deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
χονδρο![]()
Τα πιπίνια τα βαριέμαι, δεν μου πάνε και δεν τους πάω, άσε που αισθάνομαι και κάπως.
Στην ηλικία μας άλλωστε αναζητάμε και άλλα πράγματα.
χονδρο![]()
Α εννοείς ότι θα την κυνηγάω και θα τρέχει να σωθεί αλλά δε θα τα καταφέρει?το πεπρωμενο φυγείν αδυνατο![]()
Α εννοείς ότι θα την κυνηγάω και θα τρέχει να σωθεί αλλά δε θα τα καταφέρει?![]()
Ε φαντάσου πως θα γαμιούνται όμως αυτές...Πάντως Saul κάτι 45άρες+ που πλασάρονται για 40άρες γνώμη μου μακρυά. Ή απελπισμένες ή τρελές ή αρπακτικά. Φαντάζομαι υπάρχουν και νορμάλ, όπως υπάρχει και νικητής στο τζόκερ.
τι να σου πω μανα μου αλλοι θελουν την χαμενη τους νιοτη στα γαμησια αλλοι την επικοινωνια που τους λειπει αλλοι μια ποικιλια κτλ. ενα πουτσο ειπαμε να ριξετεΤα πιπίνια τα βαριέμαι, δεν μου πάνε και δεν τους πάω, άσε που αισθάνομαι και κάπως.
Στην ηλικία μας άλλωστε αναζητάμε και άλλα πράγματα.
Πάντως Saul κάτι 45άρες+ που πλασάρονται για 40άρες γνώμη μου μακρυά. Ή απελπισμένες ή τρελές ή αρπακτικά. Φαντάζομαι υπάρχουν και νορμάλ, όπως υπάρχει και νικητής στο τζόκερ.
Εγω τον παιζω μερα παρα μερα. Ειδικα το καλοκαιρι με τις τουριστριες μπορει και καθε μερα. Βλεπεις να εχω παθει τιποτα;παιδια ισχυει ότι αν τον παιζεις συνεχεια, μετα στα γεράματα μπορει να μην σου σηκώνεται????![]()
![]()
(ρωταω εδώ, γιατι σε σας στους περισσοτερους δεν σας σηκώνεται)![]()
τι να σου πω μανα μου αλλοι θελουν την χαμενη τους νιοτη στα γαμησια αλλοι την επικοινωνια που τους λειπει αλλοι μια ποικιλια κτλ. ενα πουτσο ειπαμε να ριξετε![]()
εγω πάλι αδυνατώ να βρω έστω και μια που να της αποτυπωθηκα στο μυαλόΌσες γυναίκες αποτυπώθηκαν στο μυαλό μου ήταν κοντά 35.
Όλα τα γκομενάκια γουστάρουν να είναι το κέντρο της προσοχής μιας παρέας...είτε για αυτο επιβεβαίωση είτε με απώτερο σκοπό το γκανγκμπανγκ![]()
![]()
![]()
εχασες μια τρομερη ευκαιρια για τριοεριξα ενα ακυρο σε μια τυπισσα που μου ειπε να βγουμε για φαι αλλα ηθελε να παρω αυτην και την φιλη της απο το σπιτι τους και μαλιστα μεχρι τις 20,30 γιατι η φιλη της δουλευει αυριο πρωι .εκανα καλα η οχι ? της ειπα να μιλησουμε για αλλη μερα διοτι αμα ειναι να παω στην αλλη ακρη της αθηνας να παρω αυτην μετα να παω στο σπιτι της φιλης της στο κεντρο καπου και με απαιτηση μεχρι τις 20,30 ενω η ωρα ηταν 7,30 οταν μιλησαμε και χωρις να εχω ετοιμαστει ,να γινω χιλια κομματια δηλαδη ε οχι βαριομουνα κιολας![]()
εγω πάλι αδυνατώ να βρω έστω και μια που να της αποτυπωθηκα στο μυαλό![]()