astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
θα κοιμηθούμε σε λίγο μια για πάντα
Καποιοι εχουν και καποια συμπλεγματα-βιωματικα που τους εχουν μεινει απο την παιδικη ηλικια. Εγω για παραδειγμα οταν ειμουν 7-8 χρονων ειχα μια θεια (ξαδερφη της μητερας μου) που ερχοταν να μεινει στο λειομενο που ειχε η οικογενεια μου τα καλοκαιρια στη Ραφηνα. Με εβαζε ,λογω ελλειψης χωρου και κρεβατιων, και κοιμομουνα μεσημερι-βραδυ μαζι της. Φοραγε ενα κομπινεζον μονο και καμμια φορα οταν εκανε πολυ ζεστη τα μεσημερια και ο πατερας μου ητανε στη δουλεια του ζτην Αθηνα το εβγαζε. Κοιμομουν (τροπος του λεγειν) επανω στα απαλα μπουτια της και αποχαυνονωμουνα μεσα στην αγκαλια της.Μπλιζ, ένα άπειρο, άτολμο πιπίνι αποτελεί για έναν υπερήλικα σαν εμένα φυσικό βιάγκρα. Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά αρκεί μόνο να αφήνει τον πορνόγερο να ασελγήσει στο σμιλεμένο κορμί του. Ένα μιλφογκράνυ μπορεί να ξέρει να γαμηθεί, αλλά που να φτιάξει τον πούτσο ενός πορνόγερου, που φτιάχνεται εγκεφαλικά μόνο από αυτό που βλέπει?
Κάτι είναι κ αυτό μπρο..τουλάχιστον θα έχεις να λες ότι γάμησες έναν από τους πιο διάσημους κώλους της παγκόσμιας πορνοβιομηχανίας ;)
τον οποίο έχω πιρφορίσει ουκ ολίγες φορές
Κάτι είναι κ αυτό μπρο..
Μέσα στο top10 παγκοσμίως σύμφωνα με τα hits στο internet.
Ευχαριστώ για την παρηγοριά..
αν χρειάζεσαι εσύ παρηγοριά που έχεις φτάσει στον Ειρηνικό ωκεανό και γαμάς πορνοστάρ που γαμάνε οι τύποι από τα λονκ μπίτσια , τα μπερβελι χίλια και τα λας βεγκάδια.....................
γιατί δεν αυτοκτονούμε οι υπόλοιποι μπουρδελιάρηδες?
Τι να πω και εγω. Που βρεθηκα εδω για να γαμησω.
Παρακμη και καλτιλα σε ολο της το μεγαλειο
Νασαι καλα και εσυ, στους δυσκολους αγωνες που δινεις εκει στη ξενητια.Κουράγιο κωλο-γερε..
Και καλή χρονιά.
Μετα απο ολα αυτα που περασα μια επισκεψη στο ξεπεταδικο της Ζανας μου φαινεται επιβαλεται εντος των ημερων.
Ελπιζω το στανταρακι μου η Μελινα να ειναι εκει.
Α διαλογηςαφρος τα μουνακια στο βοσπορο
Ευχαριστω φιλε.Εκεί είναι, έχει αδυνατήσει κιόλας αρκετά και κούκλα όπως πάντα!!