dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δε θα πω αριθμό
πάνω απο 10 πάντως
και είμαι 27
κοντα στο 100 σε κοβω
δε θα πω αριθμό
πάνω απο 10 πάντως
και είμαι 27
λιγότερους. Οι περισσότερες έχουν την λογική πρέπει να ερωτευθώ για να τον πάρω. Τελικά ανακαλύπτουν μέσα στο γάμο ότι όλη αυτή η νοοτροπία είναι παπαριες και το ρίχνουν στα ξενο γαμησια
καταπιεζονται κορίτσι.κανουν κρα για πούτσο αλλά δε κάνουν σεξ γιατί περιμένουν να ερωτευτούν εννοείς? δε το 'πιασα
ναι και όταν σε ειπα να σου ριξω κανα πουτσο εκανες την παπια...για τις άλλες καλα τα λετε...θα συμφωνήσω ...
πλέον τα κορίτσια γαμιούνται απ'τα 14 και μου λέτε ότι περιμένουν να ερωτευτούν για να κάνουν σεξ και ότι έχουν πάει με λιγότερους απο 10???
κοντα στο 100 σε κοβω
πως μιλας ετσι για το κοριτσι μου ρε συ... :S :S :S :S :Sτην δικια σου τη βρωμα ποσοι την εχουνε περασει
αχαχαχαχαχα καλά να πάθεις σαρδαναπαλεναι και όταν σε ειπα να σου ριξω κανα πουτσο εκανες την παπια...για τις άλλες καλα τα λετε...
ναι και όταν σε ειπα να σου ριξω κανα πουτσο εκανες την παπια...για τις άλλες καλα τα λετε...
θα σου σκασω και σενα καμια προταση, που θα παει...αχαχαχαχαχα καλά να πάθεις σαρδαναπαλε
καταπιεζονται κορίτσι.
εχει ενα δικιο η Ερη ,εκει στα 30 περιπου κατι παθαινουν,οχι οτι περιμενουν να ερωτευτουν απαραιτητα,απλα αρχιζουν να χτυπανε τα βιολογικα ρολογια και θελουν γαμο και παιδια,οποτε ψαχνωντας το ιδανικο ας πουμε αρσενικο σπερματοδοτη-συζηγο-συντροφο κτλ αναποφευκτα γινονται πιο εκλεκτικες,πιο δυσκολες προκειμενου να βρουνε μια σχεση που θα οδηγησει σε γαμο και οχι κατι εφημερο.
Βεβαια μεσα μεσα κατι εφημερο ολο και καπου θα υπαρχει,αναλογως και τη γυναικα ισως και συχνα,οποτε σε συνδυασμο και με τους προηγουμενους σιγουρα πανω απο 10
ρε μαριαννα εμείς μπαίνουμε στο μπουρδελα. Είμαστε αντιπροσωπευτικο δείγμα μέσης Ελληνίδας ?ούτε καν..σε τι ηλικίες βρε κορίτσι?
εγώ όποτε ήθελα κάποιον ορμουσα
αλλά τώρα θα μου πείς δεν είμαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα εγώ, είμαι αρκετά πιο .... πως να το πω...πιο "open minded" απ'τις άλλες κοπέλες της ηλικίας μου
έχω κάνει γυμνά, έχω κάνει διάφορα
οπότε ίσως έχεις δίκιο
ρε μαριαννα εμείς μπαίνουμε στο μπουρδελα. Είμαστε αντιπροσωπευτικο δείγμα μέσης Ελληνίδας ?ούτε καν..
οι κοπέλες που ξερω από 25 και πάνω . Οι παντρεμενες σχεδόν όλες γαμιούνται. Οι άλλες ψάχνουν γαμπρό. Εγώ αυτό βλέπω δεν κόβω και το χέρι μουναι αλλά δε μιλάς για εσένα αλλά για άλλες γκόμενες που ξέρεις σωστά?
εμείς όχι, προφανώς και δεν είμαστε
αν σε φτιάχνει μάνα μουΕμεις παντως κοριτσια σας θεωρουμε σιχαμερες μεσες Ελλεϊνιδες να ξερετε