Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.943
- Πόντοι
- 1.406
Μην ενδιδεις τυπε,βασανισε την,παιξε με το θυμα σουτην εχω κανει σκουπιδι και ακομα παρακαλαει για ένα πουτσο τυπε...την εχω καταστρεψει την γκομενα μιλαμε...
Μην ενδιδεις τυπε,βασανισε την,παιξε με το θυμα σουτην εχω κανει σκουπιδι και ακομα παρακαλαει για ένα πουτσο τυπε...την εχω καταστρεψει την γκομενα μιλαμε...
την εχω κανει σκουπιδι και ακομα παρακαλαει για ένα πουτσο τυπε...την εχω καταστρεψει την γκομενα μιλαμε...
ειχα κανει και θεμα για πουρα...είναι που την εξιτάρουν και οι άνθρωποι με επίπεδο και εγώ δεν έχω
το θέμα με τα παγκάκια ήταν που την έκανε να κολλήσει μαζί σου
που θα παει τυπε..θα με χτυπησει στο φιλοτιμο και θα ενδωσω..είμαι ψυχοπονιάρης εγω...Μην ενδιδεις τυπε,βασανισε την,παιξε με το θυμα σου
χοντροπόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?
ψηλο τυπε να παταει πανω στο πορτοφολι του και να φτανει το 1.90μαριαννα πως τον θες εμφανισιακά τον ανδρα?
εκτός πραγματικοτας γαμω το δια μου γαμω που έχω φάει την ζωή με το κουτάλι ?πάντως πληροφοριακά μια φορά το μήνα σεξ σε ζευγάρι δεν το μετράω για σεξ. Αχαχαχαχαχασκελέα φοράνε, πάντως οι διαπιστώσεις τους είναι εκτός πραγματικότητας
θα σε χτυπήσω..Μην ενδιδεις τυπε,βασανισε την,παιξε με το θυμα σου
λιγότερους. Οι περισσότερες έχουν την λογική πρέπει να ερωτευθώ για να τον πάρω. Τελικά ανακαλύπτουν μέσα στο γάμο ότι όλη αυτή η νοοτροπία είναι παπαριες και το ρίχνουν στα ξενο γαμησια
εκτός πραγματικοτας γαμω το δια μου γαμω που έχω φάει την ζωή με το κουτάλι ?πάντως πληροφοριακά μια φορά το μήνα σεξ σε ζευγάρι δεν το μετράω για σεξ. Αχαχαχαχαχα
"Τη Μαριαλένα δεν την έχω συναντήσει αν και έχω πολύ καιρό το τηλέφωνό της. Επιλογή μου (βίτσιο) να βλέπω city tour κυρίως πρωτοεμφανιζόμενα. Αλλά με τις κακίες που γράφετε εδώ μέσα διάφοροι, μάλλον θα τη δω σύντομα." ουτε εγωδεν θα πω περισσότερα
"Τη Μαριαλένα δεν την έχω συναντήσει αν και έχω πολύ καιρό το τηλέφωνό της. Επιλογή μου (βίτσιο) να βλέπω city tour κυρίως πρωτοεμφανιζόμενα. Αλλά με τις κακίες που γράφετε εδώ μέσα διάφοροι, μάλλον θα τη δω σύντομα." ουτε εγω
κυριος ειπα απο 14 εως 25 δεν γνωριζω. απο τα 25 και μετα σαλλονικα δεν γαμιουνται. βλεπω πολλες ειτε με μονιμες σχεσεις κολλημενες πανω στο γκομενο ειτε μονες να αναζητουν κανενα σας τρελες. κολλημεμες οι περισσοτερες με κανενα μαλακα που τους ψηβει το ψαρι στα χειλια βγαινουν οξω και η συνηθης συζητηση ειναι δεν μου την πεφτει κανεις. μακαρι να εχω αδικοΑυτα ισχυεαν μια δυο γενιες πισω. Τωρα γαμιουνται γερα και με πολλους μεχρι να παρουν πτυχιο, ριχνουν λιγο τις στροφες μεχρι τα 28 μετα ψαχνουν τις σχεσεις-δοκιμες γαμου με στοχο ηλικας γαμου τα 35+.
Τομα ερωτικη πολη η θεσσαλονικη σου λεει μετα... ενω στην Αθήνα πρεπει να πηδιέστε σωρηδων Να σημειωθει οτι οι σαλλονικιες πάντα πηδιόσαντο με Αθηναίους χωρίς σκέψη διότι λογο συντηρητισμού έκρυβαν τα γαμησια εντος πολης .... Επίσης να σημειωθεί οτι στις συζητησεις και σε μικρε ηλικίες εχω βαρεθεί να ακουω οτι οι Αθηναίοι την πεφτουν και οι Θεσσαλονικείς οχι
κυριος ειπα απο 14 εως 25 δεν γνωριζω. απο τα 25 και μετα σαλλονικα δεν γαμιουνται. βλεπω πολλες ειτε με μονιμες σχεσεις κολλημενες πανω στο γκομενο ειτε μονες να αναζητουν κανενα σας τρελες. κολλημεμες οι περισσοτερες με κανενα μαλακα που τους ψηβει το ψαρι στα χειλια βγαινουν οξω και η συνηθης συζητηση ειναι δεν μου την πεφτει κανεις. μακαρι να εχω αδικο
για πες εσύ που'σαι Σαλόνικα
το αγόρι μου ο Κανάκης τι κάνει εκεί?
γαμάει?
στην αλλη μισηέλα ρε όλοι οι Θεσσαλονικείς μου λένε ότι εχει πάρει τη μισή Θεσσαλονίκη
που ζεις?