Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
την εχω κανει σκουπιδι και ακομα παρακαλαει για ένα πουτσο τυπε...την εχω καταστρεψει την γκομενα μιλαμε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μην ενδιδεις τυπε,βασανισε την,παιξε με το θυμα σου

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
την εχω κανει σκουπιδι και ακομα παρακαλαει για ένα πουτσο τυπε...την εχω καταστρεψει την γκομενα μιλαμε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

είναι που την εξιτάρουν και οι άνθρωποι με επίπεδο και εγώ δεν έχω

το θέμα με τα παγκάκια ήταν που την έκανε να κολλήσει μαζί σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σκελέα φοράνε, πάντως οι διαπιστώσεις τους είναι εκτός πραγματικότητας  :cheesy:
εκτός πραγματικοτας γαμω το δια μου γαμω που έχω φάει την ζωή με το κουτάλι ?πάντως πληροφοριακά μια φορά το μήνα σεξ σε ζευγάρι δεν το μετράω για σεξ. Αχαχαχαχαχα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
λιγότερους. Οι περισσότερες έχουν την λογική πρέπει να ερωτευθώ για να τον πάρω. Τελικά ανακαλύπτουν μέσα στο γάμο ότι όλη αυτή η νοοτροπία είναι παπαριες και το ρίχνουν στα ξενο γαμησια

Αυτα ισχυεαν μια δυο γενιες πισω. Τωρα γαμιουνται γερα και με πολλους μεχρι να παρουν πτυχιο, ριχνουν λιγο τις στροφες μεχρι τα 28 μετα ψαχνουν τις σχεσεις-δοκιμες γαμου με στοχο ηλικας γαμου τα 35+.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
εκτός πραγματικοτας γαμω το δια μου γαμω που έχω φάει την ζωή με το κουτάλι ?πάντως πληροφοριακά μια φορά το μήνα σεξ σε ζευγάρι δεν το μετράω για σεξ. Αχαχαχαχαχα

δεν θα πω περισσότερα  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν θα πω περισσότερα  :birdman:
"Τη Μαριαλένα δεν την έχω συναντήσει αν και έχω πολύ καιρό το τηλέφωνό της. Επιλογή μου (βίτσιο) να βλέπω city tour κυρίως πρωτοεμφανιζόμενα. Αλλά με τις κακίες που γράφετε εδώ μέσα διάφοροι, μάλλον θα τη δω σύντομα."  ουτε εγω  :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
"Τη Μαριαλένα δεν την έχω συναντήσει αν και έχω πολύ καιρό το τηλέφωνό της. Επιλογή μου (βίτσιο) να βλέπω city tour κυρίως πρωτοεμφανιζόμενα. Αλλά με τις κακίες που γράφετε εδώ μέσα διάφοροι, μάλλον θα τη δω σύντομα."  ουτε εγω  :birdman:

στα διάλα μωρή  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτα ισχυεαν μια δυο γενιες πισω. Τωρα γαμιουνται γερα και με πολλους μεχρι να παρουν πτυχιο, ριχνουν λιγο τις στροφες μεχρι τα 28 μετα ψαχνουν τις σχεσεις-δοκιμες γαμου με στοχο ηλικας γαμου τα 35+.
κυριος ειπα απο 14 εως 25 δεν γνωριζω. απο τα 25 και μετα σαλλονικα δεν γαμιουνται. βλεπω πολλες ειτε με μονιμες σχεσεις κολλημενες πανω στο γκομενο ειτε μονες να αναζητουν κανενα σας τρελες.  κολλημεμες οι περισσοτερες με κανενα μαλακα που τους ψηβει το ψαρι στα χειλια βγαινουν οξω και η συνηθης συζητηση ειναι δεν μου την πεφτει κανεις. μακαρι να εχω αδικο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τομα ερωτικη πολη η θεσσαλονικη σου λεει μετα...  ενω στην Αθήνα πρεπει να πηδιέστε σωρηδων :tooth:  Να σημειωθει οτι οι σαλλονικιες πάντα πηδιόσαντο με Αθηναίους χωρίς σκέψη διότι λογο συντηρητισμού έκρυβαν τα γαμησια εντος πολης ....  :sunglasses: Επίσης να σημειωθεί οτι στις συζητησεις και σε μικρε ηλικίες εχω βαρεθεί να ακουω οτι οι Αθηναίοι την πεφτουν και οι Θεσσαλονικείς οχι  :coffee:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
κυριος ειπα απο 14 εως 25 δεν γνωριζω. απο τα 25 και μετα σαλλονικα δεν γαμιουνται. βλεπω πολλες ειτε με μονιμες σχεσεις κολλημενες πανω στο γκομενο ειτε μονες να αναζητουν κανενα σας τρελες.  κολλημεμες οι περισσοτερες με κανενα μαλακα που τους ψηβει το ψαρι στα χειλια βγαινουν οξω και η συνηθης συζητηση ειναι δεν μου την πεφτει κανεις. μακαρι να εχω αδικο

για πες εσύ που'σαι Σαλόνικα
το αγόρι μου ο Κανάκης τι κάνει εκεί?
γαμάει?  :cheesy:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι