Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λιγοτερους  η περισσοτερους λες ερι
λιγότερους. Οι περισσότερες έχουν την λογική πρέπει να ερωτευθώ για να τον πάρω. Τελικά ανακαλύπτουν μέσα στο γάμο ότι όλη αυτή η νοοτροπία είναι παπαριες και το ρίχνουν στα ξενο γαμησια

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.505
Πόντοι
26.096

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
λιγότερους. Οι περισσότερες έχουν την λογική πρέπει να ερωτευθώ για να τον πάρω. Τελικά ανακαλύπτουν μέσα στο γάμο ότι όλη αυτή η νοοτροπία είναι παπαριες και το ρίχνουν στα ξενο γαμησια

για τις ξενες πες εναν αριθμο

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

:o :o :o :o :o

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Ελα ρε πλην καποιων εξαιρεσεων για πλακα την εχουν πιασει την 10ρα,οι πολυ πιτσιρικες δε(πανω κατω 20) παιζουν σε πιο εντατικους ρυθμους ακομα

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ελα ρε πλην καποιων εξαιρεσεων για πλακα την εχουν πιασει την 10ρα,οι πολυ πιτσιρικες δε(πανω κατω 20) παιζουν σε πιο εντατικους ρυθμους ακομα

θα συμφωνήσω ...

πλέον τα κορίτσια γαμιούνται απ'τα 14 και μου λέτε ότι περιμένουν να ερωτευτούν για να κάνουν σεξ και ότι έχουν πάει με λιγότερους απο 10???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στη Θεσσαλονίκη είναι και ο συντηρητισμος ένα θέμα οπότε παίζει στην Αθήνα να είναι αλλιώς επιφυλασσομαι

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα συμφωνήσω ...

πλέον τα κορίτσια γαμιούνται απ'τα 14 και μου λέτε ότι περιμένουν να ερωτευτούν για να κάνουν σεξ και ότι έχουν πάει με λιγότερους απο 10???
δεν ξέρω για τις εικοσαρες αλλά από είκοσι πέντε και πάνω αυτά βλέπω αυτά λέω και επίσης βλέπω ότι κάνουν κρα για πουτσο. Τώρα τι γίνεται στα σχολεία δεν ξέρω

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
δεν ξέρω για τις εικοσαρες αλλά από είκοσι πέντε και πάνω αυτά βλέπω αυτά λέω και επίσης βλέπω ότι κάνουν κρα για πουτσο. Τώρα τι γίνεται στα σχολεία δεν ξέρω

κανουν κρα για πούτσο αλλά δε κάνουν σεξ γιατί περιμένουν να ερωτευτούν εννοείς? δε το 'πιασα  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom