Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Αν μαθετε καποια μερα οτι σε καποιο σημειο του πλανητ, σε καποιο θλιβερο και παναθλιο μπουρδελο βρεθηκε μαχαιρωμενος πισωπλατα ενας Ελληνας, ξερετε ποιος θα ειναι. Δεν ξερω γιατι αλλα η αθλια καλτιλα και η επικινδυνοτητα ενος οικου παροχης σεξουαλικων υπηρεσιων μου ανεβαζουν στα υψη την αδρεναλινη και τη λιμπιντο. Βιαγκρα 100αρι.
Ειχε αποφασισει το πανω κεφαλι σημερα για ρεπο,για οικονομια δυναμεων, και χρηματων, ειδικα μετα την χθεσινη επιτυχημενη ερωτικη συνευρεση με το ρωσσικο μιλφονι που εκοστισε αρχικα 90 δολλαρια που στο τελος γινανε 120 ευρω με το ποτο και το μπαχτσισι που εχουν μαθει να ζητανε ακομα και οι αλλοδαπες.
Κατα τις 11 το βραδι ομως ο διαολακος που εχω μεσα στο βρακι μου, αρχισε να μου ζηταει βολτα, λογω του οτι σημερα ειναι η τελευταια μου βραδια. Ξεκινησα λοιοπον να κανω μια βολτα στη περιοχη του Ακσαραυ, περιοχη απολυτου ενδιαφεροντος για σεξοτουριστες. Αφου εχασα μεσα απο τα χερια μου μια πανεμορφη μαυρουλα (σε μια γωνια που εστριψα, ξαφνικα εμφανιστηκανε καμμια τριανταρια απο δαυτες), λογω αστυνομιας που την επεσε στη περιοχη κατεληξα να περπαταω γρηγορα διπλα απο ενα μικροφιαγμενο μιλφονι που δεν ηξερα αν ηταν της πιατσας, η αν βρεθηκε τυχαια εκει. Οπως περπαταγαμε διπλα διπλα και τη παρατηρουσα γυρισε και μου χαμογελασε, οποτε καταλαβα οτι ηταν εργαζομενο κοριτσι, και τη ρωτησα στα αγγλικα ποσο παει.
100 λιρες μου λεει και 50 το ξενοδοχειο και αλλα 20 το ταξι. Σε ταξι δεν μπαινω της λεω. Τοτε μου λεει να παμε εδω κοντα σε ενα σεξ χαους. 120 λιρες ολα μεσα. Οκ.της λεω.
Και με παει ρε μαγκες απο κατι σκοτεινα δρομακια σε μια παναθλια γειτονια που λεω οτι εδω θα ειναι το τελος μου. Τελικα μπηκαμε σε μια αυλη με κατι παναθλια σπιτακια μεσα, σε ενσ δωματιο που νομιζες οτιθα σου πεσουν τα κεραμιδια το κεφαλι. Η γκομενα τελικα ηταν Ρουμανα και της εταξα 30 λιρες ακομα αν εκανε καλο σεξ. Και τελικα ηταν φοβερη. Εκανε τα παντα οτι μπορουσα να φανταστω.
ιν καλτ γουι τραστ  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κουκου γεροντες :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Τωρα καταλαβαινω γιατι η Κωνσταντινουπολη ειναι ο παραδεισος των γυναικων, και ερχονται κατα χιλιαδες εδω.
Οι Τουρκοι γαμανε τα παντα. Δεν αφηνουν να παει τιποτα χαμενο.
Το πρωι ειπα να κανω μια βολτα και να ξαναπαω στο μερος που ειχα παει εχθες, να το δω καλυτερα και ει δυνατον να τραβηξω καμμια φωτο. Ειχε λοιπον εκει και καμμια 10ρια πρωινες πουτανες απο τις οποιες τουλαχιστον οι 8 οχι μονο ηταν μπαζολες αλλα θα γυρναγες το βλεμμα σου αλλου, για να μη χαλασεις τη μερα σου αν τις εβλεπες. Χοντρες γριες και κακασχημες. Και ομως. Η μια πηρε πελατη ο οποιος φαινοταν σαν κανονικος 45αρης ανδρας και αλλες δυο διαπραγματευοτανε.

Καλησπερα παιδακια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τωρα καταλαβαινω γιατι η Κωνσταντινουπολη ειναι ο παραδεισος των γυναικων, και ερχονται κατα χιλιαδες εδω.
Οι Τουρκοι γαμανε τα παντα. Δεν αφηνουν να παει τιποτα χαμενο.
Το πρωι ειπα να κανω μια βολτα και να ξαναπαω στο μερος που ειχα παει εχθες, να το δω καλυτερα και ει δυνατον να τραβηξω καμμια φωτο. Ειχε λοιπον εκει και καμμια 10ρια πρωινες πουτανες απο τις οποιες τουλαχιστον οι 8 οχι μονο ηταν μπαζολες αλλα θα γυρναγες το βλεμμα σου αλλου, για να μη χαλασεις τη μερα σου αν τις εβλεπες. Χοντρες γριες και κακασχημες. Και ομως. Η μια πηρε πελατη ο οποιος φαινοταν σαν κανονικος 45αρης ανδρας και αλλες δυο διαπραγματευοτανε.

Καλησπερα παιδακια.
αυτο ειναι αληθεια ; :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Θα μου λυσει και μενα τις αποριες.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπερα κυριες & κυριοι  :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
....... Οι Τουρκοι γαμανε τα παντα. Δεν αφηνουν να παει τιποτα χαμενο...........

Ερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς!!!!!!!!!!!!

η τυχη σου χαμογελασε!!!  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
....... Οι Τουρκοι γαμανε τα παντα. Δεν αφηνουν να παει τιποτα χαμενο...........

Ερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς!!!!!!!!!!!!

α να χαθεις σαχλε .. :gay: :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

Παιζει στην περιπτωση της να κανουν μια εξαιρεση  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom