Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
θυμαμαι να το βλεπω στο χωριο με τον ξαδερφο μου

κανενα θεαμα στην τηλεοραση δε με ειχε εντυπωσιασει οσο αυτο

κοιταζα αποσβολωμενος :bigdick:
Η φαση  ηταν οτι παροτι καταλαβαινα οτι ειναι στημενο,δεν ημουν και τοσο μικρος,12 χρονων ημουν τοτε,παρολα αυτα ηταν τοσο ΓΑΜΑΤΟ το WWF που εγραφα την λογικη στ'αρχιδια μου και αφηνα το συναισθημα και την καβλα να με συνεπαρει  :wanker: :wanker: :wanker:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Aλλη ματσαρα,Ηulk vs Sgt Slaughter ,ο οποιος λοχιας Σλοτερ και καλα ειχε προδωσει την Αμερικη και ειχε παει με τους Ιρακινους  :grin: Ο Χαλκ σκιζει την ιρακινη σημαια και λιωνει τον προδοτη :rockon: :rockon: :rockon: ΑΜΕΡΙΚΑ ναουμε  :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Πριν τον αγωνα με τον Χαλκ ο διαβολικος Λοχιας Σλοτερ ειχε Κλεψει τον τιτλο απο τον Γουοριορ με ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ  >:( Ευτυχως ο Χαλκ πηρε εκδικηση για λογαριασμο του φιλου του,και της Αμερικης βεβαιως βεβαιως

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Αν μαθετε καποια μερα οτι σε καποιο σημειο του πλανητ, σε καποιο θλιβερο και παναθλιο μπουρδελο βρεθηκε μαχαιρωμενος πισωπλατα ενας Ελληνας, ξερετε ποιος θα ειναι. Δεν ξερω γιατι αλλα η αθλια καλτιλα και η επικινδυνοτητα ενος οικου παροχης σεξουαλικων υπηρεσιων μου ανεβαζουν στα υψη την αδρεναλινη και τη λιμπιντο. Βιαγκρα 100αρι.
Ειχε αποφασισει το πανω κεφαλι σημερα για ρεπο,για οικονομια δυναμεων, και χρηματων, ειδικα μετα την χθεσινη επιτυχημενη ερωτικη συνευρεση με το ρωσσικο μιλφονι που εκοστισε αρχικα 90 δολλαρια που στο τελος γινανε 120 ευρω με το ποτο και το μπαχτσισι που εχουν μαθει να ζητανε ακομα και οι αλλοδαπες.
Κατα τις 11 το βραδι ομως ο διαολακος που εχω μεσα στο βρακι μου, αρχισε να μου ζηταει βολτα, λογω του οτι σημερα ειναι η τελευταια μου βραδια. Ξεκινησα λοιοπον να κανω μια βολτα στη περιοχη του Ακσαραυ, περιοχη απολυτου ενδιαφεροντος για σεξοτουριστες. Αφου εχασα μεσα απο τα χερια μου μια πανεμορφη μαυρουλα (σε μια γωνια που εστριψα, ξαφνικα εμφανιστηκανε καμμια τριανταρια απο δαυτες), λογω αστυνομιας που την επεσε στη περιοχη κατεληξα να περπαταω γρηγορα διπλα απο ενα μικροφιαγμενο μιλφονι που δεν ηξερα αν ηταν της πιατσας, η αν βρεθηκε τυχαια εκει. Οπως περπαταγαμε διπλα διπλα και τη παρατηρουσα γυρισε και μου χαμογελασε, οποτε καταλαβα οτι ηταν εργαζομενο κοριτσι, και τη ρωτησα στα αγγλικα ποσο παει.
100 λιρες μου λεει και 50 το ξενοδοχειο και αλλα 20 το ταξι. Σε ταξι δεν μπαινω της λεω. Τοτε μου λεει να παμε εδω κοντα σε ενα σεξ χαους. 120 λιρες ολα μεσα. Οκ.της λεω.
Και με παει ρε μαγκες απο κατι σκοτεινα δρομακια σε μια παναθλια γειτονια που λεω οτι εδω θα ειναι το τελος μου. Τελικα μπηκαμε σε μια αυλη με κατι παναθλια σπιτακια μεσα, σε ενσ δωματιο που νομιζες οτιθα σου πεσουν τα κεραμιδια το κεφαλι. Η γκομενα τελικα ηταν Ρουμανα και της εταξα 30 λιρες ακομα αν εκανε καλο σεξ. Και τελικα ηταν φοβερη. Εκανε τα παντα οτι μπορουσα να φανταστω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Καλημέρα, γέροι!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Ο χρονος ειναι το πιο ανελεητο οπλο της φυσης απεναντι στην ανθρωπινη ματαιοδοξια.Τα φθειρει ολα. (Τι εγραψα παλι ο πουστης;) Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να τον αντιμετωπσουμε. Ολοι μας θα γερασετε καποτε. :grin:

Και εμείς που ήδη είμεθα γέροι;  :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
καλημέρα παππούδια

Εκπληκτική καλτίλα κωλόγερου  :kneel:

μαγική απάντηση Life στην ερώτησή μου στην κριτική του  :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
[move]καλημερα πορνογεροι !  :thefinge: καλημερα σκατοπορνογεροι!  :thefinge:[/move]

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΟΛΕΣ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ! Τα υπολοιπα θα τα βρουμε ευκολα η δυσκολα!  :)

Ζηλιαρη μπαρμπα μεχρι και η βασιλοπιτα σε ενοχλησε!? αλλα ετσι ειναι! αν δν μπορεις να φας σαν ανθρωπος και πινεις μονο χυμους σαν αστροναυτης! ζηλευεις τους ζωηρους νεους σαν και μενα!  :thefinge: :birdman: 

Θειτσο τι εγινε τελικα δεν καταλαβα γιατι! γκαμησες καλλλλα!?  :2funny: :2funny:

:coffee:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Καλώς τον!
Καλή Χρονιά!
Πως από εδώ;  :think: :think: :think:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
o γαιτανος είναι

ντοπα αν εχεις ξανθια χαιτη και πινεις μονος σου ποτακια στο μπαρ,απορω πραγματικα πως και βρίσκεις γκομενα

δεν βρισκω ρε ηλιθιε μπακουρακος ειμαι

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
51748efb4bb93.image.jpg

ουμ ποπ  τσικιτα

αντουα