erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
με φοβίζεις.. Το πουλί είναι γκει ?το πουλι δεν ειν αρνι να το βοσκεις στο παχνι.
το πουλι θελει παιχνιδια με το πουτσο κ τ αρχιδια
με φοβίζεις.. Το πουλί είναι γκει ?το πουλι δεν ειν αρνι να το βοσκεις στο παχνι.
το πουλι θελει παιχνιδια με το πουτσο κ τ αρχιδια
Σου προσφερω ολεs τιs λυσειs ....Τι αλλο να κανω ο μοιραιοs αντραs?????να πάθω ηλεκτροπληξια. Ρε που σε βρήκαμε εσένα ?αχαχαχαχαχα
αυτό να μου πεις. Εσύ στέκεσαι φίλος,αρωγός. Αλλά εγώ ντουβαρι άσε που θα πέσει κάνα σπίτι με τα κόλπα αυτάΣου προσφερω ολεs τιs λυσειs ....Τι αλλο να κανω ο μοιραιοs αντραs?????
είσαι σίγουρος ?
Το γατί δεν φταίει σε τίποτα.
Κι είμαστε ακόμα ζωντανοίΘα κανω προβες με τον πιλατο θα τον κρεμάσω να δω αν αντέχει το σκοινί αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
μουνί αερος. Λογικά είναι και πιο υγιεινό αχαχαχαχαχαπου να βρεις μουνι να σου κατσει στον αερα.εδω δε καθεται στο εδαφος..
είσαι σίγουρος ?
ας το ζωντανο ησυχο ρε μπαγασαΚι είμαστε ακόμα ζωντανοί
στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα
κι αν μας αντέξει το σκοινί
θα φανεί στο χειροκρότημα.
Με κρατάς σε κρατώ
και μετά γκρεμός
και μετά το τέρμα
και κανείς κανενός.
Ειναι 7ψυχο ...Αν χασει και μια ζωη εχει περισεμαας το ζωντανο ησυχο ρε μπαγασα
καλο η ξυρισμα. Εγώ αφήνω τριχα για τις γιορτές να είμαι ζεστά. Ακριβή η θέρμανση και ο πιλατος δεν καλύπτει και πολύ.και τωρα ας μου επιτραπει.παω να ξυριστω,να ξυρισω τα παπαρια μου κτλ
ειναι κριστμας ποτε δε ξερεις.μπορει ο αη βασιλης να μου στειλει κανα μουνι απ τη καμιναδα στο τζακι που δεν εχω..
και τωρα ας μου επιτραπει.παω να ξυριστω,να ξυρισω τα παπαρια μου κτλ
ειναι κριστμας ποτε δε ξερεις.μπορει ο αη βασιλης να μου στειλει κανα μουνι απ τη καμιναδα στο τζακι που δεν εχω..
Είδες όλοι τον βρίζουν τον πιλάτοθ μου. Το γλυκούλι μουΕιναι 7ψυχο ...Αν χασει και μια ζωη εχει περισεμα
Ελα ντε....Λεs και θαρθει σπιτι τουs ....Ολοι αγαπαμε τα ζωα ............στα σπιτια των αλλωνΕίδες όλοι τον βρίζουν τον πιλάτοθ μου. Το γλυκούλι μου