Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ετσι σιγα  σιγα  θα σβησουμε ολοι θα χαθουμε  ,  σαν τηs γαρδενιαs τον ανθο , που ζει μια νυχτα μονο.......

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το πουλι είναι ένα νικ που θα μπει στο πάνθεον Των μεγάλων νικ του μπου

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Βαζει το νικ ΜαριαλεναΚωστας(το γνωστο κολγκερλ και ο αγαπητικος της) μια φωτο στο θρεντ "φωτογραφιες απο τις γυναικες μας" και σχολιαζει το Πουλι :  : Φοβερη κωλαρα ο Κωστας  :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Βαζει το νικ ΜαριαλεναΚωστας(το γνωστο κολγκερλ και ο αγαπητικος της) μια φωτο στο θρεντ "φωτογραφιες απο τις γυναικες μας" και σχολιαζει το Πουλι :  : Φοβερη κωλαρα ο Κωστας   :2funny: :2funny: :2funny:
πνιγηκα ρε μαλακα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αχαχαχαχαχα ρε το πουλι είναι θεός στις ατάκες πραγματικά απορώ πως δεν έχει αναγνωριστεί η αξία του. Επίσης βλέπω ένα εξαιρετικό θεματακι η μητριαρχια στην Ελλάδα. Μου έρχεται να κλάψω από συγκίνηση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ξεκινα τα..........Παω  να φερω σφουγγαριστρα
α όχι Λαιφ θα τα φτιάξω εγώ εσύ είσαι άντρας δεν κάνει να πιάνεις σφουγγαριστρα. Θα πάω αύριο και στου Τομά να φτιάξω μπαλκόνι

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αχαχαχαχαχα ρε το πουλι είναι θεός στις ατάκες πραγματικά απορώ πως δεν έχει αναγνωριστεί η αξία του. Επίσης βλέπω ένα εξαιρετικό θεματακι η μητριαρχια στην Ελλάδα. Μου έρχεται να κλάψω από συγκίνηση

Όχι ρε γμτ, το μπου δεν είναι για τέτοια, θα γαμηθεί κι' αυτό.

"Μπορώ να κάνω παρτούζα μόνος μου;" οκ

"Γαμιούνται απο΄τον κώλο οι Γεωργιανές" οκ

Τα άλλα γιατί;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχει και ιστορικά στοιχεία. Είμαστε έθνος γκομενο βοσκων από τα αρχαία χρόνια σου λέει. Λογικά έχει εντρυφήσει στα ιστορικά στοιχεία.. Ούτε η ρεπουση δεν έφτασε στο μεδουλι όπως οι αναλυτές του μπου. Περιμένω θέση από το πουλί..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
α όχι Λαιφ θα τα φτιάξω εγώ εσύ είσαι άντρας δεν κάνει να πιάνεις σφουγγαριστρα. Θα πάω αύριο και στου Τομά να φτιάξω μπαλκόνι
Ε  τοτε  δραττομαι  τηs ευκαιριαs..............ξερειs εχω  κι ενα κηπο για σκαλισμα , μια ταρατσα για σφουγγαρισμα και........ολο και κατι  θα βρω  :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Έχει και ιστορικά στοιχεία. Είμαστε έθνος γκομενο βοσκων από τα αρχαία χρόνια σου λέει. Λογικά έχει εντρυφήσει στα ιστορικά στοιχεία.. Ούτε η ρεπουση δεν έφτασε στο μεδουλι όπως οι αναλυτές του μπου. Περιμένω θέση από το πουλί..

Η  Ρεπουση ειναι παρεξηγημενη τροπον τινα

Απλα  ειδε κοσμο στο λιμανι.........σου λεει θα  ψαχνουν για  παρκαρισμα  ,  κι αυτοι πηγαν και το εκαναν  θεμα.....σιγα  μην εγινε  καταστροφη  :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ωραία κλείσαμε έτσι όλη την βδομάδα. Λοιπόν τώρα που είναι εορτές θα κάτσω να μελετήσω το πουλι. Πιστεύω ότι αυτή η εξαιρετική προσωπικότητά μπορεί να γίνει πρότυπο και πυξίδα μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ωραία κλείσαμε έτσι όλη την βδομάδα. Λοιπόν τώρα που είναι εορτές θα κάτσω να μελετήσω το πουλι. Πιστεύω ότι αυτή η εξαιρετική προσωπικότητά μπορεί να γίνει πρότυπο και πυξίδα μου
Αυτο θα σου διευρυνει....................................................................τουs οριζοντεs σου :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα βγάλω βιβλίο μετά τα άπαντα του πουλιού. Είναι και πθασαρικο. Έχω πάθει πουλιαση αχαχαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θα βγάλω βιβλίο μετά τα άπαντα του πουλιού. Είναι και πθασαρικο. Έχω πάθει πουλιαση αχαχαχαχαχα
Μαλλον  ειναι  καλπαζουσα...........οποτε  το σκετο  ντεπον  δεν θαχει το αναμενομενο αποτελεσμα  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Άστα αυτά, διάβασες:

τυπε ειναι πολλες
αμαζονα, κουταλατο, κοφινατο, πολυελαιος..

και εντυπωσιάστηκες, λογικό.

Πολυέλαιος τι στον πούτσο στάση είναι;

Καλά όχι ότι αμαζόνα, κοφινάτο πάνε πίσω αλλά λέμε τώρα...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
αυτο το εισαι αντρα και δε πιανεις σκουπα μιλαμε για μεγαλη παγιδα :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμαζονα ==  καβαλαει  τον  πελεγκρινο και σε χτυπαει  στα πλαινα σαν να εισαι  αλογο
κοφινατο==   το  γνωστο  στριφογυριστο  σε μικρο αξονα γνωστοκαι σαν  βιδαριστο
εε    πολυελαιοs  ===  κρεμιεσαι απο  ψηλα και την καρφωνειs με  συνεχεια.....βεβαια  φευγουν  τα γυψινα  αλλα......... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom