erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν υπάρχει ο τυποςδε μπορω να ξεχασω το ποστ του για τη γιουροβιζιον που λεγε να στειλουμε τον μαγγα με βιντεο γουολ απο μεσα με κοκορετσια να γυριζουν
δεν υπάρχει ο τυποςδε μπορω να ξεχασω το ποστ του για τη γιουροβιζιον που λεγε να στειλουμε τον μαγγα με βιντεο γουολ απο μεσα με κοκορετσια να γυριζουν
δεν θα μιλησω για το πουλι γιατι με πληγωνει η απουσια του
πνιγηκα ρε μαλακαΒαζει το νικ ΜαριαλεναΚωστας(το γνωστο κολγκερλ και ο αγαπητικος της) μια φωτο στο θρεντ "φωτογραφιες απο τις γυναικες μας" και σχολιαζει το Πουλι : : Φοβερη κωλαρα ο Κωστας
Ξεκινα τα..........Παω να φερω σφουγγαριστραΜου έρχεται να κλάψω από συγκίνηση
α όχι Λαιφ θα τα φτιάξω εγώ εσύ είσαι άντρας δεν κάνει να πιάνεις σφουγγαριστρα. Θα πάω αύριο και στου Τομά να φτιάξω μπαλκόνιΞεκινα τα..........Παω να φερω σφουγγαριστρα
Αχαχαχαχαχα ρε το πουλι είναι θεός στις ατάκες πραγματικά απορώ πως δεν έχει αναγνωριστεί η αξία του. Επίσης βλέπω ένα εξαιρετικό θεματακι η μητριαρχια στην Ελλάδα. Μου έρχεται να κλάψω από συγκίνηση
Ε τοτε δραττομαι τηs ευκαιριαs..............ξερειs εχω κι ενα κηπο για σκαλισμα , μια ταρατσα για σφουγγαρισμα και........ολο και κατι θα βρωα όχι Λαιφ θα τα φτιάξω εγώ εσύ είσαι άντρας δεν κάνει να πιάνεις σφουγγαριστρα. Θα πάω αύριο και στου Τομά να φτιάξω μπαλκόνι
Έχει και ιστορικά στοιχεία. Είμαστε έθνος γκομενο βοσκων από τα αρχαία χρόνια σου λέει. Λογικά έχει εντρυφήσει στα ιστορικά στοιχεία.. Ούτε η ρεπουση δεν έφτασε στο μεδουλι όπως οι αναλυτές του μπου. Περιμένω θέση από το πουλί..
Αυτο θα σου διευρυνει....................................................................τουs οριζοντεs σουΩραία κλείσαμε έτσι όλη την βδομάδα. Λοιπόν τώρα που είναι εορτές θα κάτσω να μελετήσω το πουλι. Πιστεύω ότι αυτή η εξαιρετική προσωπικότητά μπορεί να γίνει πρότυπο και πυξίδα μου
Μαλλον ειναι καλπαζουσα...........οποτε το σκετο ντεπον δεν θαχει το αναμενομενο αποτελεσμαΘα βγάλω βιβλίο μετά τα άπαντα του πουλιού. Είναι και πθασαρικο. Έχω πάθει πουλιαση αχαχαχαχαχα
Ωραία κλείσαμε έτσι όλη την βδομάδα. Λοιπόν τώρα που είναι εορτές θα κάτσω να μελετήσω το πουλι. Πιστεύω ότι αυτή η εξαιρετική προσωπικότητά μπορεί να γίνει πρότυπο και πυξίδα μου
τυπε ειναι πολλες
αμαζονα, κουταλατο, κοφινατο, πολυελαιος..