deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
αυτο το εισαι αντρα και δε πιανεις σκουπα μιλαμε για μεγαλη παγιδα
Έχουν λυθεί προ πολλού αυτά:
Βγαίνει και σε σφουγγαρίστρα.
στάση πολυέλαιος γαματη. Το πουλί είναι μορφωμενο όχι αστεία αχαχαχαχαχαΆστα αυτά, διάβασες:
και εντυπωσιάστηκες, λογικό.
Πολυέλαιος τι στον πούτσο στάση είναι;
Καλά όχι ότι αμαζόνα, κοφινάτο πάνε πίσω αλλά λέμε τώρα...
γενικά εγώ έτσι τους παγιδευω όλους. Είμαι μεγαιρα αχαχαχαχαχααυτο το εισαι αντρα και δε πιανεις σκουπα μιλαμε για μεγαλη παγιδα
Αμαζονα == καβαλαει τον πελεγκρινο και σε χτυπαει στα πλαινα σαν να εισαι αλογο
κοφινατο== το γνωστο στριφογυριστο σε μικρο αξονα γνωστοκαι σαν βιδαριστο
εε πολυελαιοs === κρεμιεσαι απο ψηλα και την καρφωνειs με συνεχεια.....βεβαια φευγουν τα γυψινα αλλα.........
Αρκει να εισαι αδυνατοs και ναχειs κατεβασει τα στορια να μην φαινεσαι.......Θελει τροπο οχι κοποΚάτσε ρε λάιφ αυτή είναι στάση για τον spiderman όχι για παππούδι
το πουλί την κάνειΚάτσε ρε λάιφ αυτή είναι στάση για τον spiderman όχι για παππούδι
Αλλωστε ειμαστε ολοι μαs παιδια........Και οσο γι αυτο που γραφει η ταυτοτητα εχω να πω......το πουλί την κάνει
το πουλί την κάνει
το πουλί την κάνει
θα μας μείνει ο δέυκα μου φαίνεται δεν είναι για τέτοια αχαχαχαχαχαΑλλωστε ειμαστε ολοι μαs παιδια........Και οσο γι αυτο που γραφει η ταυτοτητα εχω να πω......
Θα καταργηθουν οι ταυτοτητεs αυτεs
δεν ξέρω άγιε μας. Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω. Έφυγε και άφησε συντρίμμιαΤο πουλί έχει φτερά;
Μπορει να μην εχει γερο ταβανι......Ειναι προβλημα αυτο ξερειsθα μας μείνει ο δέυκα μου φαίνεται δεν είναι για τέτοια αχαχαχαχαχα
θα μας μείνει ο δέυκα μου φαίνεται δεν είναι για τέτοια αχαχαχαχαχα
τώρα που το σκέφτομαι καλά καλά σεξ δεν κάνω θέλω και πολυέλαιο αχαχαχαχαχαΜπορει να μην εχει γερο ταβανι......Ειναι προβλημα αυτο ξερειs
Το πουλί έχει φτερά;
Βαλε στο ταβανι αυτα τα χωνευτα φωτακια οροφηs...........Ετσι θαχειs δικαιολογιατώρα που το σκέφτομαι καλά καλά σεξ δεν κάνω θέλω και πολυέλαιο αχαχαχαχαχα
να πάθω ηλεκτροπληξια. Ρε που σε βρήκαμε εσένα ?αχαχαχαχαχαΒαλε στο ταβανι αυτα τα χωνευτα φωτακια οροφηs...........Ετσι θαχειs δικαιολογια