Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι ειπα ρε μλκα ?αχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Παιδιά εγω μια Φερράρι θέλω για να ξεκινήσει πάλι η ζωή μου... :effemine:

Θα κάνατε γυμνή φωτογράφηση για φιλανθρωπικούς σκοπούς? :think:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
οι κωλοι σε φέρνουν κοντά στη θεωση γιατί ενώνεται το φθαρτον και το ανθρώπινο της επιθυμίας με την ομορφιά του ωραίου σαν σύμβολο ζωής επομένως δεν μπορεί να είναι κολασιμη μια μεγαλειώδης πράξη σαν αυτή που μας προξενεί ρίγη χαράς

Πες ότι το σκέφτηκες τώρα αυτό... :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.201
Πόντοι
19.795
οι κωλοι σε φέρνουν κοντά στη θεωση γιατί ενώνεται το φθαρτον και το ανθρώπινο της επιθυμίας με την ομορφιά του ωραίου σαν σύμβολο ζωής επομένως δεν μπορεί να είναι κολασιμη μια μεγαλειώδης πράξη σαν αυτή που μας προξενεί ρίγη χαράς
Οι κωλοι αυτοι καθεαυτοι ναι. Οι κολασμενες σκεψεις ομως που κανεις, αν δεν τις εκπληρωσεις και παραμενουν σκεψεις που σου γαμανε το μυαλο, πως θα εξαγνισθεις;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Νομίζω θα έκανα γυμνή φωτογράφιση μόνο για να σώσω κάποιον άνθρωπο γενικά μάλλον όχι άλλα δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Λεφτα απο τυχερα παιχνιδια ειναι λεφτα φορτισμενα με πολλη αρνητικη ενεργεια. Καποιοι εχουν βλαστημησει που τα εχασαν.
Γιαυτο δεν παιζω ποτε.
Oκ γερο μπορει ομως εσυ να πουλας πατατες τιμια και ομορφα,και επειδη εγω θεωρω οτι τις πουλας ακριβες να σιχτιριζω απο μεσα μου και να στα δινω με μισος τα λεφτα,δεν βγαζεις ακρη.Το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζεις εσυ τα λεφτα που εχεις ή κερδιζεις και πως σε επηρεαζουν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οι κωλοι αυτοι καθεαυτοι ναι. Οι κολασμενες σκεψεις ομως που κανεις, αν δεν τις εκπληρωσεις και παραμενουν σκεψεις που σου γαμανε το μυαλο, πως θα εξαγνισθεις;
είναι μικρές αμαρτίες αυτές. Αν βοηθάς τους συνανθρώπους σου πραγματικά οι υπόλοιπες σκανδαλιες θα σβηστούν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Oκ γερο μπορει ομως εσυ να πουλας πατατες τιμια και ομορφα,και επειδη εγω θεωρω οτι τις πουλας ακριβες να σιχτιριζω απο μεσα μου και να στα δινω με μισος τα λεφτα,δεν βγαζεις ακρη.Το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζεις εσυ τα λεφτα που εχεις ή κερδιζεις και πως σε επηρεαζουν
δεν τα θέλουμε τα βρώμικα λεφτά τα βρωμολεφτα λέμε αααμα πια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.201
Πόντοι
19.795
Kαληνυχτα.