erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
κάτι χοντρά ακόμψα μποτάκια σαν φρεγάτες που είναι της μόδαςερι τι παπουτσια φοραγες πασουμια
κάτι χοντρά ακόμψα μποτάκια σαν φρεγάτες που είναι της μόδαςερι τι παπουτσια φοραγες πασουμια
στα καπη δεν θα φάω πουτσο ίσως κανένα λουκουμάκι.. Μάνα μουΕνδιαφέρον είπα ότι θα δεις όχι τίποτα άλλο
Μήπως απλά δεν στοχέυεις στο σωστό ταργκετ γκρουπ? Έχεις σκεφτεί να βγαίνεις για ποτο σε καφενεία και καπη?![]()
εχεις ωραιο κωλο?ελα. Αλλά να μου μιλάτε και εμένα λίγο
έχω μεγάλο κωλοεχεις ωραιο κωλο?![]()
![]()
![]()
![]()
κακο αυτο..εμενα μ αρεσουν οι μικροι και τσουπωτοι κωλοι.... :- :- :- :-έχω μεγάλο κωλο
Τοτε................να διαφημιζειs τα ψυχικα σου χαρισματαέχω μεγάλο κωλο
Νομίζεις κουμπώνουν τα τα μπαρμπάδια 2 βιάγκρα και είναι ρεντι του γκο για κάνα μισάωρο τουλάχιστον.στα καπη δεν θα φάω πουτσο ίσως κανένα λουκουμάκι.. Μάνα μου
που να τα βρω αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαΤοτε................να διαφημιζειs τα ψυχικα σου χαρισματα
αν μαραζωσει το πουλι τι να σου κάνει το φάρμακο μάνα μου.. Ο νέος έχει το ζουμί να τα λέμε αυτάΝομίζεις κουμπώνουν τα τα μπαρμπάδια 2 βιάγκρα και είναι ρεντι του γκο για κάνα μισάωρο τουλάχιστον.![]()
![]()
εγω οσες φορες και να τον παιξω την μερα, η ποσοτητα του βγαζω δεν μειωνεται....αν μαραζωσει το πουλι τι να σου κάνει το φάρμακο μάνα μου.. Ο νέος έχει το ζουμί να τα λέμε αυτά
Τοτε.........πηγαινε εθελοντρια στουs γιατρουs διχωs τσινοραπου να τα βρω αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
δεν γίνεται αυτό..εγω οσες φορες και να τον παιξω την μερα, η ποσοτητα του βγαζω δεν μειωνεται....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε τι δε γινεται....θες να σου στειλω κανα βαζακι να δεις???δεν γίνεται αυτό..
τα μαζεύεις ?δεν σε στραγγίζει το γκομενακι ?άχρηστες.. Μας τρώνε τα καλύτερα παιδιάε τι δε γινεται....θες να σου στειλω κανα βαζακι να δεις???![]()
![]()
![]()
![]()
Ενδιαφέρον είπα ότι θα δεις όχι τίποτα άλλο
Μήπως απλά δεν στοχέυεις στο σωστό ταργκετ γκρουπ? Έχεις σκεφτεί να βγαίνεις για ποτο σε καφενεία και καπη?![]()
τα καταπινεις?τα μαζεύεις ?δεν σε στραγγίζει το γκομενακι ?άχρηστες.. Μας τρώνε τα καλύτερα παιδιά
το ηξερα πώς ταιριάζουμετα καταπινεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()